Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaa22

Czemu facet się tak bardzo stara ..........

Polecane posty

Gość czytam sobie i tak mysle
Ze po tygodniu to troche za wczesnie,zreszta jak dla mnie to o duzo za wczesnie.Jest taka zasada,ze jak facet kocha to bedzie czekał i nie wazne ile bedzie musiał czekac na sex ,to jest kwestia szacunku dla dziewczyny.Ja pamietam,ze kiedys chodziłam z chłopakiem ,który od drugiego spotkania juz kombinował jakby mnie do łózka zaciagnac.Wytrwał "biedaczek" pół roku i zerwał.kij mu w oko,wiedziałam,ze kiedys spotkam faceta z którym to zrobie jak bede naprawde do tego gotowa.Nie było łatwo,kolejnym fecetom tez chodziło tylko o sex i po jakims czasie odchodzili,miałam juz chwile zwatpienia i myslałam nawet,ze jesli chce przy sobie zatrzymac faceta to pójde z nim do łózka.Ale w koncu poznałam mojego obecnego meza:D:D:D Chodzilismy ze soba 4 lata a po dwócha latach chodzenia poszlismy ze soba do łózka,do dzis jest super a jestem juz kilkanascie latek po slubie.Cóz moge Ci napisac...........WARTO CZEKAC!!!!!!!Jesli facet kocha to tez bedzie czekał:):):)

Gość Mający Kochankę
mała...z twoje strony jest ok..i nie mozna Ci zarzucić cokolwiek..wyciągnij wnioski na przyszłosć..i pomyśl...zadaj sobie pytanie... Czego ja oczekuję od tej nowej zanjomości..proste..ot co! Życzę powodzenia..:)

Gość małaa22
wiesz ja teraz podchodze do seksu troche inaczej niż kiedyś bo jeśli obie strony tego baardzo chcą i zamierzają być ze sobą to nie widze nic w tym złego Mój ostatni związek : poszłam do łóżka z moim byłym też po tygodniu byliśmy razem byłoby tak nadal gdybym ja tego nie zepsuła ale to już inny temat

Gość małaa22
Mający kochankę tylko że ja jego chce i czuje się jak idiotka

Gość Lafirynda
Nie ma reguły kiedy po jakim czasie iść do łóżka.....Jedni czekają z tym długo a inni robią to szybko.... a w obu przypadkach może być udany związek :) Ja po trzech miesiącach poszłam do łóżka z chłopakiem i teraz jest moim mężem (a nie pobraliśmy się z przymusu) ....jesteśmy już kilkanaście lat po ślubie i jest super :)

Gość ogrodniczka mala
malaa22-------->nie martw się

Gość małaa22
ogrodniczka to nie takie proste :(

Gość Mający Kochankę
mała...wcale się nie dziwie..że COŚ czujesz..bo jakby nie patrzeć..nawet ja nie poszedłbym do łożka z kobietą..do której nic nie czuję... dlatego...koniecznie trzeba poznawać własne uczucia ich smak..jest to naprawdę cudowne..:) nie smuc sie.. :)

Gość małaa22
mający kochankę to czemu się tak czuję co zrobić żeby tak nie było żeby ta znajomość tak się ne skończyła

Gość ogrodniczka mala
malaa22--->poczekać, nie wiem, czy cos zrobisz..nie narzucaj się Moze Mający...coś doradzi...on sie znaq na kochaniu:P:P:P

Gość małaa22
oo niee nie narzucać to ja się nie zamierzam to nie w moim stylu no właśnie mający kochankę masz radę dla mnie???

Gość ogrodniczka mala
miejmy nadzieję tylko, że nie zaoferuje Ci swojego wsparcia ...w kochaniu:P...sorry, nie bierz tego do siebie...sama jestem potrzebująca...;)

Gość małaa22
to co ja mam robić zaraz oszaleję:(:(

Gość ogrodniczka mala
pracujesz? studiujesz?

Gość zegarek
dziewczyno nic nie masz robic!!!! tylko wyciagnij wnioski czy ci odpowiada taka sytuacja i na drugi raz postapisz inaczej.

Gość małaa22
tak studiuje i pracuje

Gość małaa22
a jak zadzwoni taka opcja też jest

Gość zegarek
jak zadzwoni to zrobisz co bedziesz chciala, spotkasz sie albo nie i tyle

Gość Mający Kochankę
Mała... oczekujesz...rady.. To powiem tak.. nie musisz się narzucać bo to nie o to chodzi... masz zrobić to co da Ci moralna satyskacje.. Jesli porozmawiasz z NIM wtedy uzyskasz odpowiedź...od niego...co on mysli na ten temat.. Nie możesz spekulowac..bo to droga donikąd... Jesli nie będzie kontynuacji znajomości..to nie masz na to wpływu... wtedy powiesz sobie....zrobiłam wszystko...co mogłam... Żal.. pozostanie..ale czy warto cały czas myślec wtedy nad tym? Jest tylu fajnych chłopaków..;-)

Gość małaa22
mający kochankę widzisz przed wyjazdem spytałam go czy to znaczy koniec bo tak to odebrałam stanowczo zaprzeczył powiedział że go źle oceniam i takie tam. Myślisz że mógł mówić prawde czy chciał jeszcze bardziej zrobić ze mnie debilkę.

Gość zegarek
majacy kochanke powiedz z wlasnego doswiadczenia kreci cie dziewczyna ktora szybko idzie z toba do lozka i nie musisz sie o nia postarac,bo mnie sie wydaje zeim szybciej pojdziesz z facetem do lozka tym szybciej wlaczy mu sie opcja szukam nastepnej chyba ze facet ma male szanse na nastepna ale generalnie nic glebszego do takiej dziewczyny nie czuje

Gość Mający Kochankę
Mała...Ty jestes za surowa dla siebie..przestań tak myśleć..bo się załamiesz.. poczekaj zatem...jak wróci i się odezwie...jak nie..to trudno.. Jak się nie odezwie to masz prawo zadzwonić.i powiedzieć mu co o nim myslisz...ale tak dosadnie..żeby Ci ulżyło...;) zegarek..to że mam kochankę nie znaczy, ze mam ich wiele..ja jestem stały w uczuciach...i bez tego czegoś..w NIEJ nie poszedłbym do łózka... W miłości nie mozna tylko brac..ale trzeba dawać...

Gość zegarek
A dlaczego to twoja kochanka a nie dziewczyna albo zona skoro jestes staly w uczuciach.Zreszta chyba i tak mozesz odpowiecidzec na to pytanie czy "latwa" dziewczyna wzbudza w tobie zainteresowanie

Gość małaa22
zegarek to Twoim zdaniem jestem łatwa tak?????????????????????

Gość Mający Kochankę
zegarek..spłyczasz temat...bo jeżeli ktoś mi się spodobałby to..poszedłmy na pierwszym spotkaniu...i nie myślałbym o tym czy łatwa czy nie.. Dojrzały facet i kobieta tak nie mysli!! Po prostu..pragną sie..i chcą spędzić ze sobą wieczór..ot co.. Nawet do głowy mi nie przyszłoby, że jest łatwa..tylko cieszyłbym się..że coś w mnie widzi...:)

Gość ogrodniczka mala
a najgorzej to ma kobieta, którą po prostu przypili a nie ma zadnego chlopa "wychodzonego"..dlatego trzeba non stop z kims się spotykać..:P Mający...---->a calusy i przytulanki tez podchodzą pod sex?

Gość zegarek
w stereotypowym tego slowa znaczenie to tak, zreszta dlatego napisalam to w cudzyslowie, no a powiedz sama nie jestes latwsa jezeli facet osiagnal to co chcial w tydzien? ja tego nie pisze zeby cie obraziz tylko sama sie zastanow dlaczego tak zle sie z tym czujesz, jsli ci to nie przeszkadza ze jestes taka ze spisz z facteem po tygodniu i potem nie wiesz nawet czy facet sie jeszcze odezwie to rob tak dalej ja tego oceniam ze to jest zle ale fakt faktem szybko sie z nim przespalas wiec mozbna to tak nazwac

Gość małaa22
mający kochankę troche się z Tobą zgadzam myślisz że jest szansa że się jednak odezwie czy jest skończonym dupkiem/?

Gość małaa22
zegarek łatwa to jest taka co sie bzyka na prawo i na lewo a ja taka nie jestem