Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaa22

Czemu facet się tak bardzo stara ..........

Polecane posty

Gość ogrodniczka mala
ale on się nie odzywa dopiero kilka dni poza tym podobno przez rok bawil się w podchody, czyz nie?

Gość małaa22
ogrodniczka tak dzwonił, pisał przypadkiem niby spotykał mnie na ulicy przez prawie rok zamin sie zdecydowałam na spotkanie

Gość zegarek
ty mnie chyba nie zrozumialas tu czestotliwosz puszczania soie nie ma nic do rzeczy bo mozna tez nie miec okazji , ale dla niego bylas latwa i lepiej spojrz prawdzie w oczy jezeli ci to pasuje to ok ale sie nie oklamuj bo czy dziewczyna ktora sypia z facetem po tygodniu do ktorego wczesniej nie mial zaufania jest trudna do zdobycia/

Gość małaa22
zegarek Twoim zdaniem jestem łatwa dla kolesia, który zzabiegał o mnie rok czasu????????/

Gość zegarek
dziewczyno czy ty czytasz co sie do ciebie pisze wcalosci czy tylko pojedyncze zdania?

Gość małaa22
no własnie czytam napisałeś że dla niego byłam łatwa

Gość zegarek
dobra, nie jestes latwa jestes cholernie trudna do zdobycia i trudno zdobyc twoje zaufanie :P moze byc?

Gość ogrodniczka mala
malaa22----->to, ze rok przedtem sie znaliscie dziala na Twoją korzyść ale bylo milo? nie powiedzial Ci chyba nic przykrego, nie? no to git..nie jest tak zle..lecę do pracy..ech

Gość małaa22
zegarek nie traktuj mnie jak debilke

Gość małaa22
ogrodniczka nie nic złego mi nie powiedział naszczęście

Gość zegarek
bo tak uwazam i zrszta ty chyba tez bo inaczej nie poisalabys teraz na forum spotyklaliscie sie tydzien czasu a to ile opn wczesniej czasu probowal cie gdzies zaprosic nie ma znaczenia bo ty go nie moglas prze to poznac , poznawaliscie sie przez ten czas jak sie spotykaliscie

Gość zegarek
to nie pytaj 5 razy o to samo

Gość małaa22
nie poszliśmy do łóżka po tygodniu a spotykaliśmy się potym też przeszło miesiąc bedzie

Gość Mający Kochankę
mała..taka na prawo i lewo..to jest potrzebująca..hihi To żart oczywiście..ale..jak lubi... Jeśli się nie odezwie..to..można powiedziec..że jest dupkiem..bo nawet jak chciałby zakończyć..to winien Ci jakies wyjasnienie..chocby dlaczego..? ogrodniczka..mała..całusy i przytulanki nie podchodza pod sex.. Sa przyjemne..i nieraz ważnijesze od sexu..bo.. wnosza..uczcuie..:)

Gość małaa22
zegarek pytam bo jestem ciekawa czy jest dupkiem czy rzeczywiście jest tak jak mówi. Wiesz ktoś kto był w takiej sytuacji prędzej mi powie niż sama bende siedzieć i dumać nad tym

Gość zegarek
moze inaczej to oipsze to zrozumiesz prze caly czas mowilas mu ze nie przeleci cie wiec niech da sobie spokoj po czym spotkalas sie z nim kilka razy czyli widywaliscie sie tydzien czasu i sie z nim przespalas ja cie nie krytykuje rob co chcesz ale nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi

Gość Mający Kochankę
3maj się ciepło..mała..:) ZYcie jest piękne...i miłosci tez..:)))

Gość małaa22
mówiąc mu że jeżeli chodzi mu tylko o to to moze dać sobie spokój co innego jeżeli chce czegoś więcej i tak było

Gość zegarek
ja bylam w podobnej sytuacji i ci mowie spojrz prawdzie w oczy bo tylko wtedy bedziesz umiala powiedziec jak sie z tym czujesz i jak zrobic na drugi raz

Gość małaa22
co Twoim zdaniem mam powiedzieć sobie że jestem szmatąą?? no sory

Gość ogrodniczka mala
malaa22------>(jeszcze zzanim polecę) ...moze mu po prosu nie podpasowalas..zwyczajnie..tak bywa...don't worry. a jakby co, to nie nalezy się przejmowac, brat mi to zawsze powtarza "masz sie nie przejmowac, bo to dupek" przejmowac mozna się nie-dupkiem narka🖐️

Gość zegarek
a czujesz sie szmata???? masz sobie powiedziec przespalam sie z nim bo mialam ochote a potem pomyslec czy na drugi raz wystarczy ci samo "miec ochote" czy wolisz jednak troche lepiej poznac faceta

Gość małaa22
ogrodniczka nie podpasowałam mówił zupełnie co innego a w łóżku myślałam że mi eksploduje było nam naprawde zajebiście

Gość małaa22
zegarek nie czuje się szmatą. I tłumacze Ci nie przespałam się z nim tylko bo mialam ochote poprostu wyglądało na to że coś będzie z tego

Gość zegarek
no to dobrze myslals ze cos bedzie , przespalas sie z nim czyli cos bylo a jezeli chodzi ci o zwiazek to jka mozesz wiedziec po tygodniu ze cos bedzie? zreszta to ze cos by bylo nie znaczy ze odrazu masz sie przespac mozesz sie przespac jak juz "cos jest" a nie jak ci sie dopiero wydaje ze cos bedzie

Gość małaa22
no w 100% nie wiedziałam ale poprostu w jakimś sensie mu zaufałam bo sam powiedział że chciałby żeby coś z tego wyszło i chodzi mu tylko o to żeby mnie raz przelecieć Wracając do poprzedniego mojego związku też nie wiedziałam a stworzyliśmy zajebistą parę