Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berecikowa moszka

Rydzyk

Polecane posty

Gość berecikowa moszka

tak naprawde nigdy nie słuchałam radia Maryja i niebardzo wiem o co chodzi z tym Rydzykiem. Czy ktos mi wytłumaczy? To dyrektor radia i ponoc namawia wszystkie babcie aby kase mu dawały? wszyscy na niego psioczą i co? nikt nie mze mu zaradzić? co on głosi ze te babcie go słuchają? czy one nie widzą co sie dzieje? Rydzyk jeżdzi samochodami za pieniądze tych babć czy one tego nie widzą. Powiedzcie mi coś więcej o co chodzi z Rydzykiem i tymi beretami.

Gość berecikowa moszka
telefon do RM: - Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy cał± prawdę Sat-an! ekspert na antenie RM: - WeĽmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporz±dkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666.A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.

Gość berecikowa moszka
o. Rydzyk: - Popatrzcie na te kobiety na ulicach. Tak chodz± i się ubieraj±, jak gdyby były prostytutkami. Popatrzcie, ile mamy w Polsce prostytutek. Ulice pełne prostytutek... na każdym kroku... Ojciec Rydzyk: Ja już nie mogę się na to wychowanie seksualne patrzeć. I popatrzcie, jak ono jest wprowadzane w Polsce. Rękami katolików jest wprowadzane. To jest normalny instruktaż. Dzieci się instruuje, jak robić samogwałt, jak sobie robić dobrze... bez Boga. Ojciec Rydzyk: - Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: Wszyscy to robicie, ale róbcie to z głow± - Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię. Goć RM: - A co robisz, ojcze Jacku, gdy widzisz, teraz w lecie, piękn±, sk±po ubran± dziewczynę? Ojciec Jacek - To rzeczywicie trudne pytanie, ale tylko trudne na oko. Bo ja wtedy natychmiast mylę o wielkoci Stwórcy, który był w stanie co tak doskonałego stworzyć. I jestem dla niego pełen wdzięcznoci Słuchaczka: - Pół emerytury będę oddawać dla mojego ukochanego Radia Maryja. o. Jerzy: - To pięknie. A ile ma pani tej emerytury?

Gość berecikowa moszka
o. Rydzyk: - Jest takie przysłowie: "Jedno jabłko zjedz dziennie, a lekarz będzie z daleka od ciebie". Żydzi to jabłko zamienili na czosnek i teraz wszyscy porz±dni ludzie s± z daleka od nich. Słuchacz: - Jak się do was dzwoni, to trzeba pochwalić Maryję zawsze dziewicę... prawda? o. Jerzy: - Tak jest przyjęte. Słuchacz: - Ale to przecież było dwa tysi±ce lat temu, to sk±d wiadomo, że ona jest nadal dziewic±? o. Jerzy: - No... pan sobie musiał dzisiaj nieĽle goln±ć. . Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: - Ludzie pokazuj± palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeĽdzić? Na krowie mam jeĽdzić? Głupoty takie gadaj±... mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja? Słuchacz: - Ja już pięć godzin do was dzwonię i dopiero teraz się dodzwoniłem. Chciałbym zaprotestować przeciwko temu, że wy tak bez przerwy na tych żydów nadajecie... o. Rydzyk: - No to niech pan sobie następne pięć godzin jeszcze do nas podzwoni. Ojciec dyrektor w pogadance: - Pojawiły się billboardy reklamuj±ce miesięcznik... tak zwany dla mężczyzn. A na nich była naga kobieta. Wyuzdana, wstrętna, brzydka. Idę i widzę tych wszystkich młodych mężczyzn, którym na jej widok lina z g±b cieknie. Szatan, mówię wam, szatan. Słuchaczka: - Tadeusz? Dzień dobry. To ja - Maria... o. Rydzyk: - Dlaczego mi pani mówi po imieniu? Ja nie znam żadnej Marii... To znaczy jedn± znam... ale ona by raczej do mnie nie zadzwoniła...

Gość berecikowa moszka
tak naprawde nigdy nie słuchałam radia Maryja i niebardzo wiem o co chodzi z tym Rydzykiem. Czy ktos mi wytłumaczy? To dyrektor radia i ponoc namawia wszystkie babcie aby kase mu dawały? wszyscy na niego psioczą i co? nikt nie mze mu zaradzić? co on głosi ze te babcie go słuchają? czy one nie widzą co sie dzieje? Rydzyk jeżdzi samochodami za pieniądze tych babć czy one tego nie widzą. Powiedzcie mi coś więcej o co chodzi z Rydzykiem i tymi beretami.

jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi :D:D o kase :D

ja słucham radia codziennie i takich tekstów nie słyszałem a kasa to sami dają a najazd robią bo prawdę o polce mówią i chcą ja uciszyć http://www.youtube.com/watch?v=Z3_di98GhkM Powyzszy krem na zdjeciu NEOCUTIS (anti aging) przeciwko zmarszczkom zawiera tkanki nienarodzonych dzieci zabitych podczas aborcji. Krem jest produkowany przez Szwajcarską firme. Nie posiadam linku do Polskich zródeł na ten temat, mam tylko ten link z dalszymi informacjami po angielksu : http://www.libertypost.org/cgi-bin/readart.cgi?ArtNum=276910

Gość poganizcz klawiszy
up