Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskornikowa

Jeszcze raz temat rozszerzonych porów i czarnych zaskornikow

Polecane posty

Gość zaskornikowa

Czy istanieja jakies kremy masci lub inne preparaty ktore ulatwiaja zamykanie porow i oczyszczanie ich z tych paskudnych zaskornikow(mam ich niestety dosc sporo na nosie ,policzkach i brodzie-blee)?slyszalam o jakis kwasach ale nic na ten teamt nie wiem czy ktos moze sie podzielic swoimi doswiadczeniami z tym probemem?Jak sie tego pozbyc???

Gość zaskornikowa
nikt nie pomoze?czy nikt nie ma oprocz mnie takich problemow?

Gość pewne jestes
młoda - narazie pozostaje w domu walczyć peelingami i dobrymi maseczkami odpowiednimi do rodzaju twojej cery. możesz tez odwiedzić kosmetyczkę... ale przyznam, że ja sama nigdy u żadnej nie byłam i udało mi się wygrać walkę o piękną cerę samej :)

Gość zaskornikowa
sama?czyli w jakis sposob?i jakis np uzywalas kosmetykow i zabiegow?

eeeh... jeszcze raz i jeszcze raz... temat walkowany milion razy, wystarczy rozejrzec sie po forum i przeleciec po tytulach topikow na trzech ostatnich stronach... no ludzie kochani tak to temat zakldany milion razy.. nie lepiej zeby wszystko bylo w kupie? jak juz tu jestem to ja polecam maseczke firmy soraya witaminowa terapia matujaca. opakowanie jest biale z jakimis zielonymi elementami. po jednym uzyciu ja nie widzialam u siebie zaskornikow, nie wiem czy wybielone zostaly, czy oczyszczone, ale nie bylo widac ;) pozdrawiam

znalazlam cos co pomaga...:)przynajmnien mi:)sa ta platki oczyszczajace na wagry Clearasil.65 sztuk w okraglym pojemniczku.platki sa taj czyms nawilzane sciahgaja,zamykaja pory,sa wielkosci platkow zwyklych do demakijazu itp. a koszt za te 65 sztuk w pojemniczku to ok 15 zl. probowala ktoras juz?jak nie,to ja osobiscie polecam.moze i wam pomoga:)