Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Jeszcze zapytam o co chodzi z tym okularnikiem za 27.000 bo chyba nie zrozumiałam? (Wyrzucą mnie dzisiaj!) :D Kurde...to musi być gites...wyrywać słodkie księżniczki na okularnika :D Słodka... chyba nie o to nam chodzi :)

Gość Słodka Księżniczka
chyba jednak o to ! Czymś trzeba nadrabiać ;-). U mnie na studiach był niezaciekawy chłopak ale miał zaj...ego Okularnika znaczy merca. I jakoś każda miała ochotę na tego chłopaka! I nie mówcie,że nie..............

Gość Słodka Księżniczka
no to jest Mercedes . Co wy nie wiecie jaki :-) Zajebisty! Taki duży i długi :-) Król polskich szok-obok innych jasna rzecz.Ale też może być BMK-a

Gość przesadziles
sorry,ale mam wrazenie,ze nie widzicie co nam chodzi... michal z jednej strony gada,ze laski to wybrzydzaja,ze zycie jest nie fair,ze jak tak mozna czlowieka po wygladzie oceniac,ze sa rowni i rowniejsi i on biedny cierpi za szerzaca sie na swiecie komercje...po czym sam mowi "takiej nie chce,takiej tez nie"... po prostu obawiam sie,ze ktos kto tyle lat byl sam jest oschly i nie potrafii z kims zyc,poswiecac sie,ustepowac,isc na kompromis... ja przezylam troche zwiazkow,wiem jak jest,czego nie robic,a gdzie powiedziec "nie"....a kolega michal mysli,ze wystarczy z kims byc i wszystko sie ulozy...a prawda jest taka,ze bez doswidczenia (ktore zdibywa sie za szczyla) to narobi mnostwo bledow...

Gość Słodka Księżniczka
Beh...... może być i inny ale zrozumieć trzeba,że liczy się wygląd lub co innego co robi wrażenie.Bo jak Michał czegoś nie zmieni to i nic się nie zmieni.....

masz 100%racji >>przesadziles on sobie nie zdaje sprawy jak to jest w zwiazku ile trzeba sie poswiecic i zmienic dla drugiej osoby zeby bylo dobrze. niegdy nie trafi sie dealnie na ta wlasnie osobe, wymarzona z \"tymi\" cechami chrakteru. trzeba sie wysilic, nawet bardziej poznej kiedy juz sie znacie. trzeba miec dystnas do siebie do partnera, umiec widziec plusy w kazdej sytaucji i byc elastycznym, zminiac swoje stanowisko, isc na kompromis.

Slodka uwazasz, ze zle sie ubieram? Nie dbam o siebie? Ja uwazam ze wystarczajaco. Co do metody na samochod.. wlasnie pisalem, ze chcialbym tego uniknac. To taka segregacja.. ze jak pojawia sie kobiety, to te niewlasciwe - bo lecace na auto. No i fakt nie zdaje sobie sprawy, jak jest w zwiazku. Czy dlatego jestem na przegranej pozycji? A zeby sie dowiedziec, musze spotykac sie z kims kto mi od poczatku nie odpowiada?

Gość pytajacza
skad jestes michal?

Gość pytajacza
uuu... a bylam tam na dworcu przejazdem jak pociag nie przyjechal :) szkoda, daleko :((((

Ale wtopa. Serio nie wiedziałam, że okularnik znaczy merol hahahahaha :D Ale chyba takiego mercedesa za 27 kafli nie kupi, co? :D Za tyle to najwyżej Sparka nowego :D Ale przecież dziewczyny nie leca na Sparka :D Umrę zaraz :D Sorki, trochę oderwana od rzeczywitsości jestem jeżeli chodzi o takie rzeczy :D Mhahahaha okularnik, dobre :D Myślałam,że to jakiś wąż (nie ogrodowy, tyko pyton jaki) :D Hahahahaahhahaha ale wtopa :D

zuch dziewczyna z tego co piszesz, to związek dla ciebie to nieustanne wyrzeczenia i po prostu czujesz się ciemiężona! O! Biedna!

niunia: coraz bardziej cie lubie;) tydzien po swietach bede po jakies dwie godziny w piatek i poniedzialek na okeciu bo mam przesiadke;) troszke malo - nastepnym razem, wygospodaruje wiecej czasu;) poki co moze mail?

a w jakich godzinach będziesz bo wiesz ja pracuje:) coraz bardziej mnie lubisz to miłe:) zaraz napisze Ci swojego meila:)

Gość Słodka Księżniczka
za 27000 kupi najtańszy w miarę wyglądający :-), znam się trochę na tym ,zresztą sprowadza się z germany! na nowego pewnie go nie stać

Gość przesadziles
tu nie chodzi o to,ze zuch czuje sie ciemiezona,tylko mowi prawde prosto w oczy..michal jeszcze nie ma nikogo,a juz probemow az za duzo... i tak..uwazam,ze warto sie z kim spospotykac,z kims z kim az tak bardzo nie chce sie budowac prawdziwego zwiazku na bog wie ile...zeby potem jak przyjdzie wlasciwa osoba,to nie wtopic na calej linii...ja mialam troche zwiazkow,do ktorych sie lekko przymusilam,jedne byly bardziej udane,inne mniej,ale wiele mnie to nauczylo o relacjach miedzyludzkich....teraz naprawde wiem czego unikac,a co pielegnowac:)

piatek 21 kwietnia - przylot 10:20, odlot 12:30 poniedzialek 24 kwietnia - przylot 15:00, odlot 17:50 Teraz juz troche pozno na zmiany, szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej;)

dobrze ze przynajmniej \"przesadzilas\" mnie rozumie ale mnie skwitowalas agatus:D nie nie czuje sie ciemiezona, zwiazek to nie jedno wielkie wyrzeczenie tylko kompromis, jesli masz faceta jakis czas to wiesz o co chodzi. i nigdy nie jest rozowo w zwiazku. do szczescia dochodzi sie metoda prob i bledow, ale trzeba najpierw zaczac probowac, bo nic nie ma za darmo

to kiepsko ja akurat jestem w pracy ewentualnie pon. jeszcze nie jest taki zły:) mój meil niuniaa.1984@wp.pl podaj swojego:)

Gość przesadziles
no to nic prosteszego...wez jedna z lasek,ktory wczesniej odrzuciles (te z zaklamanym zdjeciem)...nie musisz sie zaraz wizac na cale zycie,a probowac mozna z kazdym:)

nie nie nie, ja sie az tak zmuszac nie che. Ja nie wierze, ze to tak dziala. tutaj taka mila niunia sobie do mnie pisze. jak widac wlasnie wymieniamy sie mailami;) niunia: moj w nawiasach sie wyswietla. jesli tylko ja go widze, to: mikron80@go2.pl

Gość przesadziles
ale niunia z tego co wiem,to daleko mieszka...zwiazki na odleglosc to nie to samo...czlowiek nie jest tak naprawde zalezny od drugiego,nie widujecie sie codziennie... no rob jak chcesz...i oczywiscie powodzenia!!!:D