Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość zaraz sie pozygam

to cosik ci tam napisze zaraz niunia;) PS. uwielbiam takie komentarze jak ten pomaranczowy powyzej - klasa sama w sobie

Niunia, jeszcze jedna rada ode mnie :D Jak juz spiłujesz te tipsy, to zacznij się wyrażać jak kobieta z klasą, nie jakaś... niunia za przeproszeniem :D

agatuś hmm.... a jak ja niby się wyrażam??? etam michałkowi nie przeszkadzają moje pazurki:) prawda??

Gość Słodka Księżniczka
Niunia wkleiłam na Twoim topiku foto z nową fryz dla ciebie, ja taki miałąm-polecam!

A co ja będę tłumaczyć :D Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oczami wyobraźni widzę już pana Michałka (hahahahahaha) na firmowym bankiecie z niunią84 (i jej:hihihihihihi :D) z tipsami, w białych buciczkach (bo butów pewnie nie nosi).... :D Hahaha :D Stara jestem, wolę klasyczną elegancję, dlatego się czepiam hahahahaha :D

agatuś mam wrażenie że mnie chcesz obrazić:(Twój błąd Michał przeczytaj poczte:)

Gość ------------------------------
Agatuś to pewnie niezauważana szara mycha a na odważny strój brak jej pomysła .pewnie się tak ubiera ,że nawet nikt nie spojrzy

nie ,mów do mnie lalka ..................... bardzo śmieszne rozbawiło mnie to:)

\"mam prawie 170 cm wzrostu jestem szczuplutka zgrabna mam dlugie ładne pazurki, opalona(solar), makijaż taki chyba w sam raz nie jest aż taki wyzywający . Włoski blond takie za ramiona ale farbowane jaśniutkie bardzo. Jak się ubieram zależy od sytuacji potrafie się ubrać wyzywająco ale na codzień raczej normalnie np. dzisiaj mam na sobie dzinsy trzy czwarte i do tego biały sweterek buciki na koturnie i rózową kurteczkę-wydaje mi się ze normalny strój\" Tylko po prostu tak mi się zdawało, że takiego hmmm \"zjawiska\" nasz bohater chciał uniknąć :D Ale naprawdę, mam nadzieję, że on zmieni hmmm preferencje i będziecie żyli długo i szczęśliwie :)

teraz pewnie każda będzie na mnie naskakiwać przyzwyczaiłam się i nie robi to na mnie wrażenia wiem jakie dziewczyny

Toć ja oazą spokoju jestem :D Mój drogi :D daj znać jak się dalej historia potoczy :)

Gość ------------------------------
agatuś pewnie w realu takie laski typu niunia patrzą na ciebie pogardliwie ale co masz babo gadasz udajesz że niby nie chcesz być taka.Bezdenna agatuś jesteś pewnie gruba dupa itp a takie udają że są damami bo co mają robić,nie? A laski typu niunia podobają się facetom,ale czasem ci faceci boją się,że taka laska zabiega tylko o ich kasę bo odstawione laski myślą tylko o swoim wyglądzie i kasie kolesi.

No pewnie, że żenić się nie będą...ale może spotkają się, spojrzą na siebie... nie czujesz tego? Wybuchnie uczucie jak pąki bzu na wiosnę, to miłość będzie ociekać po samolotach czarterowych i innych takich, niczym lukier z tłustoczwartkowego pączka! Ja tam przynajmniej dobrze chłopakowi życzę :)

Gość siemsiem
A taki mily topik byl...:( Co wyscie dziewczyny z niego zrobily pytam sie?! 😭

........................ hmm zdecyduj się najpierw na mnie najeżdzasz a teraz bronisz?:)

do bezimiennego: nie, to raczej ja patrzę na takie laski z pogardą :D Krzyczycie, żeby nie oceniać was po wyglądzie, bo jak nosiecie róż, wcalenie znaczy, że jesteście pustymi lalkami, a same właśnie wyrzucacie innym, że jak wygląda inaczej, jest zerem. No gratuluję podejścia... To mają być kobiety? I się dziwicie, że żaden facet nie chce was dłużej niż na jedną noc? To jakaś pomyłka :D A dla zainteresowanych, co nie czytali moich wypowiedzi wcześniej - mam gdzieś spojrzenia mężczyzn, bo swojego faceta już mam :D I wszystkoz nim i ze mna jak najbardziej w porządku :D Bardzo mi przykro, że nie spełniam waszych oczekiwań i nie jestem zdesperowaną, \"biedną laską\", ani \"grubą dupą\" :D A ty niunia dajesz się podejśc jak małe dziecko :D Nie denerwuj się tak, złość piękności szkodzi :D

Gość facet jeden taki
Qu ...........zazdrościcie niuni i tyle weżcie sie za siebie pindy niedorobione bo na niektóre to patrzeć nie można! Np na moją żone ! Beznadziejna cały czas,zero sexowności ,włosy ścieła na faceta! Potem was zdradzamy jak o siebie nie dbacie a q- r -wa wy myślicie że jesteście damy.Ze spalonego teatru!