Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

niunia, a ty nie masz powazniejszych problemów? :D Hmmm... Michałku, mam ndzieję, że Ty też się nie smutkasz z takiego powodziku, że Cię nie przywitałam, a tylko Chochliczka... Nie smutkasz się, prawda? :D Idę po to śniadanie. Problem mam. Wiecie może gdzie znaleźć statut pewnej spółki? Raport roczny już wiem, że znajdę w Monitorze Sądowym i Gospodarczym... ale statut....? Jeżeli chodzi o biznes, giełdę i takie tam to z deka lewa jestem. Znaczy kompletnie mnie to nie interesuje :D

Ale jeszcze coś napiszę, zanim pójdę :D Widzisz, jak Cię znam, M? :D W samo sedno trafiłam! Pewka, bo na pierwszy rzut oka widać, czego potrzebujesz... I to wcale nie jest wiele. Tylko najgorsze jet to, że świat zdominowały takie, \"którym nikt jeszcze nie powiedział co jest ładne\" :D I albo jesteś taką lalką, albo naskoczą na ciebie, że jesteś szarą mychą z kompleksami. Nie ma niczego pośrodku, nie widzą niczego lepszego. Smutne to strasznie, że ludzie tacy ograniczeni, ale co zrobić :) Pozdrawiam poniedziałkowo także niunię, żeby się nie obruszała :D Poza tym fajną książkę wczoraj przeczytałam. Znaczy opowiadania. Polecam Ci \"Widmokrąg\" Kuczoka, opowiadanie z książki o tym samym tytule. Jedna z niewielu opowieści o tym na m (czego raczej unikam), ale bez tej całej ckliwości i plastiku. I \"Żebry Adama\" są świetne! Cudowna opowieść o tym, jak wiele rzeczy robimy wbrew sobie, bo nie potraimy się postawić... z nieśmiałości, z szablonowości... No idę już po to śniadanie! :D

Chochliczku, właśnie w necie nie ma. Muszę dotrzeć do jakiś ksiąg tajemnych... tylko nie mam pojęcia do jakich :D (i dlatego tajemnych :D )

Gość Karolin ka
widzę,że niektózy tu jedzą śniadanie w porze obiadu. Niektóym to dobrze inni muszą rano do pracy mykać :-(

Chochliczek: dzieki za maila agatus: mam o tym jeszcze mniejsze pojecie niz ty;) Ja sniadanko jadam zwykle w pracy - po 9tej;)

\"że nie jestes pępkiem świata i że cierpisz na księżniczkowatość wrodzoną\" śmieszne są te Twoje fakty:)

ciekawe taki dziwny zbieg okoliczności że tylko dziewczyny się mnie zawsze czepiają ciekaawe no nie:)

Gość karolin ka
powiem wam,że zajebiste macie roboty płacą wam za posiadówy na forum i żarcie śniadań w pracy, no no , a niby w polsce takie bezrobocie ale no coż jaka praca taka płaca p.s Michał zwalcz nieśmiałość i zagaduj sam pannice bo inaczej będzie hujowo.

Hahahaha, co przedmówczynio, pracy takiej jak moja szukasz? Nic prostszego... Kilka lat studiów (ja co prawda w trakcie jestem :D) + kreatywność, pomysłowość i parę innych szczegółów i robota jak marzenie :D A dzisiaj akurat mam wolne. Co do \"żarcia śniadań w pracy\"... ja nie żrę. Ja jem :P I owszem, płacą mi za to :D No bo co? Z sił mam opaść? :D Niunia, ty naprawdę jakiś problemy ze sobą masz. Wydaje ci się, że nic ciekawszego oprócz \"czepiania się\" alb \"nabijania się z ciebie\" nie mamy? Tu cię rozczaruję! A owszem, mamy! Wymieniamy arcyciekawą korespondencję z coraz bardziej intrygującym założycielem topicu :D chyba zacznę twierdzić, że on ten temat założył tylko po to, żeby stworzyć swój fanclub :D I nawet mu się udało :D

ja w to już nie wnikam ale agatuś sama powiedz czy poza komentarzami w strone mojej osoby napisałaś coś innego.... karolina ka niektórzy mają podzielność uwagi i tyle:) i prace za biurkiem

Gość Karolin ka
to prawda Michał80,albo się zmienisz albo do panienek mozesz powzdychać,jak można mówić,że jak ktoś Cię nie zapyta to sam nic nie powiesz o sobie?Czy na randce też tak będzie,że będziesz tylko czekał na pytania i uśmiechał sie? Sorry,że nie słodzę jak koleżanki ale nie mam nastroju i wolę brutalną prawdę niż bajery za 2 grosze! Nie wmawiaj sobie michale,że nie zmieniając się coś ci się w życiu zmieni, bo się nic nie zmieni! I mówię to na własnym przykładzie,więc zmień siebie albo huj z tego wszystkiego,dziękuję.

niunia, podobno studiujesz...? A czytać umiesz? Bo z twoich postów wynika, że niekoniecznie. A na pewno nie ze zrozumieniem:P Poza tym zwrot \"moja osoba\" jest niepoprawny... O sobie nie mówi się w trzeciej osobie... To tzw nowomowa, jako studentka chyba powinnaś umieć się wysłowić po polsku. Chociaż gdybym miała wytknąć ci wszystkie błędy, powstałaby praca dyplomowa :D Tym samym podkreślam stwierdzenie, że jestem zołzą :P Chochliczku, potrzebuję tego do pracy dyplomowej... Zero współpracy z rzecznikiem prasowym firmy...w ogóle cały dział PR i marketingu tej firmy to jedna wielka pomyłka :D Ale to nic, dam sobie radę jakoś. W moim zawodzie informacje wydobywa się choćby z podziemi :D, także dam radę.

hehe no racja bo Ty to pewnie ze słownikiem siedzisz jak piszesz posta i dziesięc razy czytasz zanim wyślesz. Wiesz nie mam czasu żeby zwracać uwagę na to jak się wysławiam na tym forum na którym moim zdaniem chodzi o sens a nie o ortografie. A jak masz z tym problem to niewiem załóż topik o ortografii albo coś takiego tam się wygadasz. Sory michałku obiecałam Ci coś ale musiałam bo zaczyna mnie to irytować

Gość Karolin ka
Niunia i co zmieniasz styl ;-)? na garsonkowy?

Ojej, no co ty, irytujez się? :D A czym? Toć Chochliczek podobno ci humor poprawiła :D I nie siedzę ze słownikiem, bo to wszystko mam w głowie... podobnież jak wiele innych rzeczy o których możesz pomarzyć :D Muszę cię zmartwić: z sensem twoich wypowiedzi też różnie bywa... :D M. błagam, nie każ mi jej całować!!! :D Fajny ten topic :D Coraz fajniejszy odkąd niunia zaszczyciła nas swoją obecnością :D Poza tym polecam jej topic, też jest całkiem ciekawy :D I naprawdę wiele mówi o bohaterce :D Chochliczku... żednych dojść tam nie mam. Sytuację utrudnia fakt, że do zakładu mam jakieś 600 km, a do głównej siedziby - 300. Zaprzyjaźniając się z sekretarkami :D Mhahaha. Jak się dowiedziały gdzie pracuję, zrobiły miny jak nie przymierzając niunia zirytowana naszymi wypowiedziami.

Dziewczyny.. ja was prosze! Koniec juz;) Karolinka: mi sie zawsze wydawalo, ze jak zmieniac sie.. to dla kogos. A jak, kiedy nikogo nie ma? Ja po prostu staram sie byc skromny. A na randce to chyba lepiej zadawac pytania i wykazywac zainteresowanie tym, co mowi dziewczyna. One chyba lubia byc sluchane. Nie tak? Aha, tak na marginesie. Bez wulgaryzmow prosze.

agatuś wiesz widocznie Ty masz jakieś kompleksy bo zwracasz uwagę na błędy słownikowe w wypowiedziach gdzie nie o to chodzi na forum I jak nie masz nic sensownego do powiedzienia dotyczącego mojej osoby to daruj sobie i mnie nie obrażaj bo powtarzam poraz kolejny NIE OCENIAJ KOGOŚ KOGO NIE ZNASZ BO ŚWIADCZY TYLKO O TWOIM NISKIM POZIOMIE INTELEKTUALNYM.

Bo zawsze to pomagało :D Zawsze, ale nie w tym przypadku hahaha :D Spox, mówię Ci Chochliczku, nie takie wiadomości się zdobywało! :D niunia, ty masz szczęście, że ja się o twoim poziomie intelektualnym nie wyrażam. Zresztą szkoda słów :D

agatuś i niunia, proponuję na gołe klaty za garażami, załatwić sprawę raz a dobrze i po męsku ;-) dla chochliczki:)

agatuś takim właśnie zachowaniem pokazujesz jaki jest Twój poziom. Uważasz mnie za jakąś debilkę a na to nie pozwole sobie nie bedzie mnie nikt obrażał a zwłaszcza ktoś taki jak Ty.

Buhahaha:D Ja tam się jej boję. Pojedzie mi tipsem po klacie i się wykrwawię :D