Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

victoria właśnie Ci często na pozór spokojniejsi są najbardziej zagadkowi bo często po jakimś czasie pokazują swoje prawdziwe oblicze:)

I nie musisz go zmienić o 360 stopni, chociaż to wbrew pozorom nie jest tak trudne jak napisała niunia. Vic, M. tutaj ma wizerunek nieśmiałego chłopca, a wy mu z Chocliczkiem psujecie ten image, no! : PS Tez nie wierzę w tę jego nieśmiałość :) Taki jest... intrygujący :d Grrrrrr... :D

Gość jak zmieniłaś o 360
stopni to wylądował w tym samym miejscu co był. 360 stopni to pełne koło :P Koleś wrócił do punktu wyjścia. Ale mnie ta laska rozwala :D i ten nick niuniaa :D

Gość bzdury
Ale bzdury :P

michal... przeciez juz zostalo ustalone ze z tym spokojem to Ty tylko sciemniasz dla niepoznaki, wiec jak sądzisz? poza tym zawsze są jakies wyjątki potwierdzające regułę

nie jest trudne jak obie stony tego chcą tylko że ja troche przedobrzyłam bo zrobił się z niego pantoflarz i dlatego się rostaliśmy bo zaczęłam się dusić w tym związku

agatuś.. my nic nie psujemy.. odkrywamy prawdziwe oblicze.. poza tym myślę że wirtualnie to każdy jest śmielszy;)

rozstalismy się ale byliśmy ze sobą trzy lata a ja uważam ze to nie jest mało a nasz Michałek uważam, że przy bliżyszym poznaniu nie jest wcale taki spokojny:) to zależy tylko od dziewczyny czy go rozkręci:)

Niunia, wydaje mi się, że ty byś denata rozkręciła :D Także wszystko przed tobą :D

ja nie robie nigdy nic na siłe to zależy tylko od faceta czy mi na to pozwoli a wydaje mi się że to samo z siebie wychodzi jak facet czuje swobodnie przy dziewczynie sam się rozkręca.

No to się zdecyduj, sam się rozkręca, czy dziewczyna ma go rozkręcić, bo trudno za tobą trafić.

wiesz każdy facet jest inny z każdym się obchodzi inaczej.Jednemu trzeba pomóc się rozkręcić a drugi chociaż spokojny ale przy odpowiedniej pannie sam się rozkręci takie jest moje zdanie. A to co mówiłam że nie robie nic na siłe porprostu jeżeli widzę że pomimo moich starań koleś jaki był taki jest to pasuje nic nie robie na siłe fakt że tak się nie zdarzyło jeszcze:)

Gość ta niuniaa mnie rozwala

Gość nie bój nic każdego rozwala

Gość dajcie lasce spokój

dokladnie, kazdy jest jaki jest, dzieki temu forum jest ciekawsze, a anonimowo to kazdy moze sobie jechac po kims bezkarnie. obelgi mowi sie porosto w twarz albo wcale:-P

dokładnie masz racje wiesz ja już przestałam zwracać uwagę na tego typu teksty bo nie warto

Witam wszystkich bywalcow, Panie i jednego Pana oraz ukryta krytyczna publicznosc!Z zalem stwierdzam , ze nikt juz o mnie nie pamieta, nieladnie:)Chyba usune sie w cien.A szkoda bo zaczeliscie przechodzic do meritum sprawy, czyli:jak pomoc Michalowi!PO to chyba powstal ten watek...a moze sie myle?Bo poki co to tylko wam zarty w glowie, krecicie chlopakowi w glowie i biedak zapomnial , ze nadal samotny...to jak go chcecie osmielic do kobiet?Sam ciekaw jestem....moze nawet osobiscie sprawdze, 70km i godzine autostrada do Wroclawia...bedzie warto:)Pozdrawiam wszystkich.

Gość vredna sucz
Może rece zalamal jak poczytal twoje posty :D I dlugo nie bedzie mogl sie otrzasnac :D

Gość ciekawski.....................
niuniaa masz faceta ?????

Gość vredna_suka
a komu się mój nick spodobał ? 😠