Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Mariusz wiesz to nie ma sensu przejmować się opiniami ludzi którzy mnie nie znają

Gość vredna sucz
No jak to, dałas sie poznac po swoich wpisach... Żenująca jesteś...

niunia jest poprostu inna, co nie znaczy ze zla, i zgadza sie, wcale jej nie znamy, jak sama pisze.Mi nie przeszkadza, osobiscie nie widze w jej wypowiedziach nic zlego, ma prawo do swojego zdania, moze wiecej tolerancji, droga kolezanko?A jesli juz tak ci jej osoba przeszkadza to po co tu zagladasz???

Gość vredna sucz
Ona mi nie przezkadza, ona mnie rozbawia do łez swoją "yntelygencją" tak samo akrylową jak jej paznokcie :D

właśnie Mariusz dla człowieka ograniczonego najłatwiej jest poprostu obrażać i komentować kogoś kogo się wogóle nie zna. Cieszę się , że Ty taki nie jesteś

dobra dziewczeta, pokoj temu zakatkowi! ciekawi mnie jakie macie plany na swieta, gdzie je spedzicie, moze macie jakies ciekawe regionalne tradycje swiateczne? ja tradycyjnie w domu, troche u rodzinki,za sutym stolem,moja rodzina to przesiedlency zza Buga wiec kuchnia kresowa,mamy takie danie glowne, swiateczne, nie wiem czy je z nacie, w duzej misce posrodku stolu z ktorej wszyscy sie czestuja(ale kazdy ma swoj widelec/lyzke haha) jest specjalna wiateczna mieszanina ,taka ma nazwe, a wniej pokrojone swieconka,bialy ser,jajka,kielbasa,szynka,pietruszka,koniecznie chrzan,szczypiorek, mowie wam pieknie pachnie i super smakuje, caly rok na to danie czekamy!Choc moze brzmi to a i wyglada niepozornie :)

najpierw u jednej babci później u drugiej i tak przez całe świeta ale obie mieszkają niedaleko. A szkoda chciałabym mieć jakoś rodzinę na wsi żeby móc odpocząć od miasta ale nietety nie można mieć wszystkiego. W poniedziałek pewnie będę odpoczywać cały dzień w domku przed tv bo nie zamierzam być oblana kubłem wody:)

niniaa zapraszam do siebie ja mieszkam na wsi!gwarantuje swierze powietrze i bezpieczenstwo na dyngusa...czesc Michal,a ty jak spedzisz swieta?moze tez do mnie przyjedziesz, masz najblizej....:)

no tak, ty jestes z warszawki?hmm piechota owszem, ale sa inne srodki lokomocji:) Michal co ty w Szkocji bedziesz robil?Ty w Polsce laski podrywaj, szkotki sa przesadnie oszczedne :) a kilt masz???? w jaka kratke?:)

michałku Ty byś słonko chciał wiedzieć odrazu przyjedź to się przekonasz co będzie dalej:)