Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość michał powiedz jaka ona jest

Gość ona_Kochać_chce
Michał, ale ja całego topiku nie przeczytałam - powiedz bardzo proszę gdzie pracujesz, jakie studia skończyłeś i co lubisz robić w wolnych chwilach. PROSZĘ

Gość anula2706
Michał cos mi sie wydaje ze jestes fajny gosc:))no nie???

Gość a gdzie wogóle nasza niunia
:)

Gość anula2706
Wpade do Was potem ....fajnie tu u Was..mozna potem wpasc na kawe dom Was:)??

To zapraszam na moj profil w randkach, gdzies wczesniej szczegoly. Tam jest wszystko;)

Gość ale cyrk
Niunia bajerzy z Misiem mailowo teraz :D Bo jak ją tu Agatuś i Chochliczek w obroty wzięły to się jej tipsy odkleiły :D Studentak ekonomii :O Bożeeee...ja już chyba rozumiem dlaczego u nas w kraju jest jak jest.

Heh, co sie wlasnie stalo... Wymienilem sie paroma mailami z jedna dziewczyna z portalu randkowego. W koncu sama zaproponowala, ze moze warto poklikac przez gg. To czemu nie, pomyslalem. Poklikalismy chwilke, moze 20min. Po czym ona przestala odpisywac. Pomyslalem, ze moze sie czyms innym zajela. Roznie bywa. Patrze na gg 15 minut temu i jestem u niej na liscie zablokowanych... Hmm... Ani nie mielismy zadnych trudnych rozmow, taki zwykly poczatek. A wydawalo sie, ze dziewczyna nieglupia - skonczona architektura i takie tam. Nie mogla mi powiedziec, ze wiecej nie chce rozmawiac? A poza tym jak mogla mnie ocenic po powiedzmy 20minutach rozmowy... i to przez gg. Coz.. idealami to wy kobiety tez nie jestescie. I moze to nic wielkiego. Przypadek jakich wiele. Ale pokazuje, ze jednak jestescie rownie bezwzgledne wobec mezczyzn.

Dementuję jakobym brała kogokolwiek w oborty tutaj :D Oj Michał, nie sądź całego gatunku po jednym przypadku :P

Nie chce uogolniac... ale takie przypadki, ktore mnoza sie wobec mojej osoby powoduja, ze sie zrazam do kobiet;)

Gość anula2706
massz racje nie wolno uogolniac, zarowno kobiety jak i mezczyzni zachowuja sie jak swinie czasmi i ceizko to zroumiec , dlaczego...ale coz tak jest.nie przejmuj sie Michałku:))

Eh.. jak tu sie nie przejmowac. Mam 26 lat.. Trzeba by rodzine juz zakladac. A zanim sie czlowiek ozeni to tak trzebaby soe troche z kims spotykac... rok, czy dwa to przynajmniej. Latka plyna...

Gość anula2706
no w sumie tak ja tez mam 25 lat, ale co zrobic nie zawsze układa sie tak jakbysmy chcieli, a na siłe nie da sie nic i bez sensu byc z kims na siłe....Miłłosci podobno sie nie szuka ona sama nas znajdzie i w dodatku przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie....takze badzmy cierpliwi:)))

Tak Michale nie należy uogólniać ale kobiety zawsze chcą aby się kilku samców wokół kręciło. Żeby mogły wybrać najlepszego. Przeczytaj sobie bracie \"Wojny plemników\" (to powinna być podstawowa lektura każdego faceta). Dlatego u kobiet nie ma nigdy tak-tak , nie-nie. Zawsze sobie zostawiają furtkę.

Gość fiśka
sam więc widzisz Michałku, że coś z Tobą nie tak... Ciekawe dlaczego Cie zablokowała :P

No tak fiska, najlepiej powiedziec, ze ze mna cos nie tak i spisac mnie na straty. A dowalic jeszcze pewnie bykowe, zebym utrzymywal dzieciaki z rodzin wielodzietnych. A skad mam wiedziec czemu zablokowala? Moze ma okres? Przeciez nie zaczalem rozmowy od wyzywania...

Gość anula2706
nie słuchaj tej fiski....wcale nie jest z Toba cos nie tak, nie przejmuj sie......nie chce z tOba rozmawiac to niehc nie rozmawia....ja chce z Toba rozmawiac:)

Melduję się na necie ,siema all! Michałku 80-----> nie martw się tak wszystkim i nie szukaj problemu w sobie lecz pamiętaj ,że problemy nigdy nie leżą w nas lecz zawsze obok!!!!! Zła to była kobieta albo zły dzień miała faktycznie ;-) Jesteś porządny chłopak i może z niunią coś tam styknie! Bo ostatnio coś się tobą kobity bardzo interesują.Czas poleci i może będą z tego dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!! naraaaaaaaaa

Hihi, dzieki za mile slowa dziewczyny. Z pewnoscia cos we mnie jest nie tak. Juz nawet pisalem co. Ale nie chcialbym calej winy brac na siebie.

Gość ona_Kochać_chce
widziałam twoje foto, jestes taki se, nie jestem zainteresowana