Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość buahahahhaha
rozwaliłaś mnie tymi delfinami ale brech :-D

Niunia, bardzo ciekawie, zaprawdę :D A co to znaczy dobra książka według ciebie? No, po ekonomii to tylko w delinarium pracować ;)

lubie książki Chmielewskiej i inych autorów którzy piszą podobne książki do niej. Widzisz na ekonomie poszłam nie wiedziałam na co iść a po tym kierunku coś tam zawsze się ma ale to nie jest szczyt moich marzeń

Ja natomiast interesuję się parapsychologią i w odróżnieniu od niuni kocham świnki morskie.Są kochane niestety moje 2 umarły. Jednak nadal kocham te słodkie stworzonka! Też interesuję się modą i lubię oglądać Fashion Tv. Lubię muzykę, sportu to nie ale basen i tenis okey!

Gość buehehehehehe.....
Niunia____ale ekonomia od polityki "nie daleko pada" :P i na odwrot. Księżniczko___ty sobie robisz jaja, prawda? Ot, tak dla zabicia czasu. Dodaję ten topik do moich ulubionych :D

\"książki Chmielewskiej i podobne\" to tzw. beletrystyka... Ale napisz nam więcej o sobie i o tych książkach też! Co cię w nich porusza do głębi, czemu akurat je tak lubisz? Przecież Chmielewska nie pisze o delfinach... Chochliczku... Na polonistyce byłam, ale rzuciłam, bo znudził mnie starocerkiewnosłowiański :D Chociaż chciałam się tego nauczyć, naprawdę! :D

Nie rozumiem jakie jaja? Mam dużo zainteresować napisałam najważniejsze! Nie wiem co to pytanie miało znaczyć..... Apropo zwierzątek moje kochane świniątka nazywały się Brązowiutka i żółciutka. Wzięłam je jako maluszki ale tak się zakochałam, rano kwiczały słodziutko lubiły kapustkę pekińską ,łepki wysadzały a ja- poiłam je w upały strzykaweczką z wodą ...i piły!! Nawet nie macie pojęcia jakie to mądre zwierzaki!

Gość vredna_suka
Bożesz nie mówcie, że ksieżniczka to tak na powaznie ? Ja mam wrażenie, ze nas wkręca ... :-0 Ludzie nie mogą być aż tak głupi ...

Gramatyka historyczna też ciężka... Wszystko da się podobno przeżyć...ale doszła do wniosku, że bliższe będzie mi bieganie z mikrofnem i pijarowanie niż nauczanie języka polskiego :D Może jeszcze tam wrócę... kto wie... :D Chochliczku, czy Ty wierzysz w to co widzisz? :D

vredna_suka co ci nie pasuje? Ja kocham zwierrzęta i akurat tylko opisałam moje zwierzaki , racz nie obrabiać wszystkich pod swoje pasma radiowe. A apropo moich zwierzątek zachorowały i do dziś płakać mi się chce jak na zdjątka patrzę ,że już ich nie ma :-( Zwierzęta to nasi mniejsi bracia!

bozesz.. czytam i oczom nie wierze.. pozostawie bez komentarza..;) czytam was katem oka, pisac nie mam czasu, wiec krotko: mariusz nie boj zaby o michalka daje mu korki indywidualne;-) chlopak szybko sie uczy i na pewno wyjdzie na ludzi;) a co do roznych zainteresowan co sie niuni czepiacie.. ja skonczylam informe na PG a teraz studiuje ASP, trenowalam tez taniec towarzyski i sztuki walki (nadal), wiec ludzie moga mies pozornie skrajne zainteresowania :)

Słuchajcie, ja się chyba poddaję :D Po tym, co dzisiaj przeczytałam, po prostu się poddaje... te słodkie to już mnie przestały bawić... To już żałosne po prostu... Niunia, coś ci się nieproszeni goście na topicu rozbestwili :D Bosz :D Mariusz, pozałatwiałeś sprawy w mieście?:D Vic, ty się nie chwal publicznie, że mu indywidualnych korków udzielasz, bo za garażami Ciebie kto dorwie :D

Gość kghm
przysłała ci swoje zdjecie? i co? przelecisz ją?

Gość no powiedz przelecisz ją

Gość ona_Kochać_chce
Michał, jeszcze serce masz wolne?

Gość ona_Kochać_chce
a warto chociaz?

Gość pewnie z niunią pobajerzy

Gość ona_Kochać_chce
pewnie tak...................

Gość anula2706
Oj MIchał ale Te dziewczyny Cie podpuszczaja:))No ale fakt fajnie tu u Was, miło poczyatc...........