elite25 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test na prawo jazdy Napisano Kwiecień 3, 2006 jest zawsze wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elite25 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 o test ciązowy mi chodziło myślałam ze to oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elite25 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 nikt nie wie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madlen85 Napisano Kwiecień 3, 2006 a cxo masz napisane na ulotce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Titillated 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 ja najbardziej wiarygodny!!!!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elite25 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 w ulotce jest napisane w dniu spodziewanej miesiączki a ja robiłam przed jakieś 3 dni i nie wiem czy mam jeszcze jeden kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madlen85 Napisano Kwiecień 3, 2006 to juz sobie odpowiedzialas sama na pytanie :) Skoro napisali ze w dniu spodziewanej miesiaczki to wtedy go powinnas wykonac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elite25 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 no nie dokładnie o to mi chodziło bo gdzieś obiło mi sie o uszy że 14 dni po stostunku i chciałam sie upewnić czy w tym czasie jest wiarygodny nie chodzi mi o to kiedy sie go wykonuje bo czytać umiem pytanie dotyczyło czy 14 dni po stosunku jest wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki wynik Napisano Kwiecień 3, 2006 a jaki wynik?? pozytyw czy negatyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem sobie 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 ELITE - zrób test z moczu w labolatorium i z tym wynikiem idź do gina (jeśli pozytywny naturalnie). Gin Cię przebada i potwierdzi lub zaprzeczy. To najbardziej pewna metoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach