Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_

Zero seksu po wypalance nadżerki???

Polecane posty

Gość zmartwiona_

Dziś miałam wypalaną nadżerkę i lekarz powiedział mi, że nie mogę współżyć przez 2 miesiące, bo będę miała obfite, krwiste i śmierdzące upławy. Czy chodzi tylko o ten dyskomfort związany z upławami czy może współżycie przeszkadzałoby w gojeniu? bo głupio mi było i się już nie dopytywałam dlaczego nie można współżyć.

Gość A ja chce zapytac
oczywiscie, ze uplawy z czegos sie biora!!! Po jakimkolwiek zabiegu z nadzerka, rowniez po zamrazaniu nie mozna uprawiac seksu przez kilka tygodni. Chyba zalezy Ci na tym, ze to sie zagoilo, zeby nie trzeba bylo nic powtarzac, poprawiac i zeby nic sie nie papralo.

Gość liiii li
mialam usowana laserem, nic mi smierdzacego :o nie lecialo tylko" woda" a co do sexu to nie moglam sie kochac do nastepnego okresu, ale po 2,5 tyg sie kochalam i nadzerka jakos to wytrzymala, dobrze sie zagoila ale fakt nie mozna sie kochac, ja nie moglam sobie odmowic, bo mojego faceta widywalam raz na kilka miesiecy:)

Gość zmartwiona_
Pewnie że zależy mi na tym żeby to się zagoiło i żęby nie musieli mi powtarzać zabiegu, ale fakt wstrzemiężliwośći od współżycia przez 2 miesiące napawa mnie pesymizmem 😭

Gość zmartwiona_
Sorki za literówki, to z pośpiechu ;)

Gość ja też słyszałam że
nie można się kochać po wypalance, ale czy aż 2 miesiące to nie wiem...

Gość a mój gin mówił
że nie można przez 2 miechy bo tyle potrzebuje czasu nadżerka żeby się zagoiła

Gość gość
mi ginekolog powiedział ze po wypalance szyjka macicy goi sie od końca okresu do kolejnego

Gość gość
ja miałam nadżerkę usuwaną laserowo i zakaz współżycia był do momentu wygojenia-u mnie to trwało ok.2 m-ce, miałam wtedy upławy i musiałam stosować naprzemiennie Betadine i Lactovaginal żeby nie złapać dodoatkowo infekcji.Byłam na 2óch wizytach kontrolnych.