Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmerka63

Co sądzicie o meblach z rodzimej sosenki?

Polecane posty

bo ktoś znalazł stary temat by reklamę wcisnąć :o ale jak już podniesiony - to ja kocham sosenkę, bo to oprócz świerkowego jedyne drewno, na które nas stać, a wióra i paździocha w domu ograniczam!!! jak się przyzwyczaić, do tego, co w pierwszych miesiącach użytkowania "się zrobi"... to juz na lata będzie :D moje najukochańsze meble z pierwszego mieszkania maja 10 lat, jak córka najstarsza i zosia o wiele bardziej się zmieniła niz sosna równolatka ;)

Gość gość
Są świetne. Prezentują się znakomicie, wiem to jako żona stolarza. Zaopatruje się on w drewno z Siekierek i meble wychodzą mu obłędne.

Gość gość
Meble fajna sprawa. Zwłaszcza te, które są wykonane z litego drewna. Prawda jest taka, że takie meble służą przez lata. Dodatkowo, nawet jeśli coś się z nimi stanie albo się znudzą to można po prostu wymienić jakiś fragment, np front, który bez problemu znajdziesz na stronie internetowej: www.rudex.cze.pl/

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, wspaniałe mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Gość gość
ja polecam jednak zdecydowac sie na http://rudex.cze.pl/ i akcesoria od nich. Udalo nam sie przerobic czesc mebli dzieki czemu wygladaja bardzo oryginalnie.

Gość gość
sosnowe meble sa takze piekne. w ogole meble drewniane zwlaszcza recznie wykonane sa cudowne. my takie kupilismy w http://jawena-meble.eu/