Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekz

Moja dziewczyna do mnie przyjezdza , i mam naprawde duzy problem

Polecane posty

Gość tomekz

Moja dziewczyna przyjezdza do mnie na tydzien, a wedlug wyliczen wtedy wypadnie jej miesiaczka. co moge z tym zrobic by ja przesunac, Nie da sie juz zmienic biletu nieststy, pomozcie.

Gość Konkretna
Zmien dziewczyne.

Gość malla mee
Jezeli bierze tabletki to niech nie robi przerwy tylko po skonczeniu starego zaraz zacznie nowe opakowanie. Jesli nie bierze hormonow to niestety nic nie mozecie zrobic :O Jedynie podlozyc duzo recznikow :D

Gość tomekz
Dzieki Malla mee nie bierze pigulek ,ale do przyjazdu jest miesiac i mogla by to zrobic, mowilismu o tym ale jakie?. w jaki sposob?. moge zalatwic sobie recepte na leki, ale na jakie tabletki, do ginekologa kolejka z miesiac. ?

Gość i juzuz
to ona musi isc do lekarza-ginekologa nie ty! dostanie tabletki-jakie to juz zadecyduje lekarz a nie ty,z tym ze je sie zaczyna przyjmowac w pierwszy dzien okresu, wiec pospieszcie sie by nastepny okres mogla sobie przesunac nie robiac przerwy w tabletkach.

Gość o jej
to zobaczysz jak to jest gdy dziwczyna ma okres :) głowa do góry nie jest aż tak źle hehe

Gość i juzuz
i nie miesiac! moze sprobowac w przychodniach sie zapisac,ewentualnie prywatnie-i to byloby lepsze ,zwlaszcza ze zaczyna brac tabletki!

Gość hehehehehehehe
o boze ale ty jestes beznadziejny...mojej dziewczynie wypada okres kiedy do mnie przyjezdza, a nie mozna juz zmienic biletu, rany to zostaw ja pod drzwiami, alez ty jestes durny

Gość hhhh
tragedia...i co z tego, ze ma okres...a nie cieszysz sie, ze ona w ogole przyjezdza? Czy tu tylko chodzi o seks??? Pozatym mozna wspolzyc podczas okresu. A tak na marginesie-okres jest naturalna rzecza kobiety. I jesli Twoja dziewczyna (z Waszych wypowiedzi wnioskuje, ze jestescie bardzo mlodzi) zacznie bawic sie w przesuwanie okresu, branie tabletek pod rzad bez potrzebnej przerwy, to moze rozlegulowac sobie gospodarke hormonalna totalnie, co dopiero bedzie zmartwieniem o wiele wiekszym niz jej okres podczas wizyty u Ciebie!!!!

Gość 1parapa
to jest problem, jeśli się widzimy po kilku miesiącach rozłąki (i tym samym całkowitej wstrzemięźliwości seksualnej), i nie wiadomo, kiedy spotkamy się po raz kolejny... może za rok, może... nie wiem... i teraz mamy dla siebie tylko tydzień... dzieli nas kontynent... nie osądzajcie nie znając sytuacji. padło konkretne pytanie, jeśli ktoś może poradzić, to proszę... tak, to ja jestem tą dziewczyną

Gość czaczacza
Przede wszystkim jeśli zależy Ci na jej zdrowiu a nie tylko na seksie to nie namawiaj jej żeby faszerowała się hormonami tylko z powodu jednorazowej potrzeby "przesunięcia" okresu. Jeśli to nie jest konieczne, po co narażać jej młody organizm na różne wątpliwe atrakcje? Czy kochanie się podczas miesiączki jest dla Ciebie lub dla niej problemem?

Gość czaczacza
1parapa- jeśli widzicie się rzadko to w pełni zrozumiałe jest że chcecie cieszyć się sobą bez ograniczeń przez ten tydzień. Ale wierz mi, dla jednorazowego spotkania nie warto decydować się na hormony. Przechodziłam gehennę przez tasy i wiem co mówię.

Gość sadlgvdjla
jesli dziewczyna bedzie przemierzac kontynenty to: a) moze dostac okres wczesniej z nerwów b) moze dostac okres pozniej z nerwow wiec podejrzewam, ze kilka dni mielibyscie ze tak powiem "czystych" i zastanow sie koles, czy bardziej zalezy ci na dziewczynie i jej obecnosci czy na dymaniu :P

ależ żałosne:/ tylko na tym idiocie zależy i jak dziewczyną jest mądro to niech się zastanowi co za idiotę ma :/

Gość tomekz
dziekuje wszystkim za rady, pomogliscie mi strasznie. naprawde juz wiem co mam zrobic, dzieki Wam. Zdenerwowaliscie troszke moja wspaniala dziewczyne , ale to jest nie tak wazne. Pikenie dziekuje jeszcze raz

Gość i juzuz
i juzuz to ona musi isc do lekarza-ginekologa nie ty! dostanie tabletki-jakie to juz zadecyduje lekarz a nie ty,z tym ze je sie zaczyna przyjmowac w pierwszy dzien okresu, wiec pospieszcie sie by nastepny okres mogla sobie przesunac nie robiac przerwy w tabletkach.

Gość i juzuz
napisalam co zrobic... jak masz pytania-pytaj jestem w podobnej sytuacji i rozumiem o co wam chodzi... sama na wakacje jade do faceta do anglii i bede brala tableki na te 3 miesiace by sie spokoojnie soba cieszyc;)

Gość Konkretna
"Tabletki" - zn pigulki sa kancerogenne.

Gość Angel Innocent
dziewczyna moze i wspaniala ale facet tak beznadziejny ze skladam jej kondolencje, boze no nie moge!! jak moj facet to przeczytal to sie poskladal ze smiechu nad twoja glupota, bez pozdrowien

Gość uczacy sie podrywania
czlowieku to co z tego ze widzicie sie rzadko? czy dla tego ze sie widzicie rzadko jak ona tylko przyjedzie musisz ja przeleciec? kurde to twoja dziewczynai w te dni powinienes ja wspierac a nie myslec o ruchanku, moze i sex jest przyjemny bo jnie powiem ze nie ale w zwiazku nie chodzi tylko o sex i zastanow sie lepiej nad tym co robisz a nie tylko ja ranisz

Gość gonzoo
zawsze moze tylko ssac:0