Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia..a

zaschnięty tusz w drukarce-POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość madzia..a

jak można uratować zaschnięty tusz z drukarki??? Bardzo prosze o pomoc!!!

Gość madzia..a
No a jak uratowac drukarke i co może się z nią stać jeśli tusz będie zaschnięty??

Gość to zależy
jak długo jest on zaschnięty, jak za długo to niestety nic już nie pomoże i trzeba kupić nowy (ja tak niestety musiałam zrobić) Gdzieś czytałam że może pomóc włożenie tego pojemnika do ciepłej wody na jakiś czas ale nie pamietam dokładnie - musiałabyś poszperać w necie :)

Gość Madzia.a
z ciepłą wodą już próbowałam, na początku był tylko kolor żółty a po chwili, już nie miałam żadnego koloru!

Gość aaapola777
Zaschnięty tusz najlepiej wyrzucić, zamienniki tuszy nie są nie wiadomo jak drogie

Gość lubię motyle
te zamienniki tuszów zasychają często, najlepsze są oryginalne

Gość jak to lexmark to nie trac
nadziei. Da sie odblokowac. Ciepla woda ok ale na cala noc zostaw niech sie moczy. Jeszcze mozesz wytworzyc podcisnienie jak nie masz czym to nawet ustami ;) No i spiryt... Odblokujesz, jak nie dzis to jutro. Jesli dysze sa w tuszu nie w drukarce to nie ma co sie martwic sama drukarka. Z reguly koszt tuszy jest wiekszy niz samej drukary :P

Gość gość
a ja potraktowałam swój tusz śliną :D popaćkałam troche przyłożyłam chusteczkę, troszke potarłam i puściło :D chyba mam jadowitą ślinę :P

Gość gość
ja kupuje wtedy nowe ( prawie zawsze tu www.druktech.pl ) nie oplaca sie juz wtedy drukowac z nim, bo trzeba bedzie ciagle go tak "reanimowac" a nowy wcale duzo nie kosztuje

Gość gość
Chyba nic nie da się zrobić. Lepiej zacznij kupować wysokiej jakości zamienniki marki Lambda od www.czarnynabialym.pl, jestem z nich bardzo zadowolona