Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreska6766

mowi ze sie nigdy nie ozeni

Polecane posty

Gość kreska6766

znacie jakiegos faceta co mowil ze sie nigdy nie ozeni a sie ozenil?

Gość kuku
tak, znajomy był zatwardziłym kawalerem, jeszcze rok temu przestrzegał mojego narzeczonego przed ślubem-że to zło straszne,a żona diabeł wcielony ;) a pare dni temu nam powiedział że w lipcu się żeni

Gość kreska6766
czy znacie kogos? czy jak mowi ze sie nigdy nie ozeni to prawda?

Gość kreska6766
a swoja przyszla zone znal wtedy jak mowil ze sie nigdy nie ozeni czy tez poznal pozniej?

Gość kuku
chyba już ją znał, ale nie byli wtedy razem, dopiero ją poznawał wtedy ;)

Gość kreska6766
interesujace kuku dzieki martwie sie o syna

Jeden z moich znajomych też miał przez lata twardą postawę, że żadna kobieta g nie zaobrączkuje. Ma po 30 a teraz świata poza 7 lat młodszą Madzią nie widzi. Znają się od listopada, a ślub w czerwcu:)

Gość kreska6766
ciekawa jestem czy ktorys z nich ozenil sie z kims w swoim wieku czy tez wszystkie duuuuzo mlodsze?

Gość bggjjhjh
no wlasnie

Gość bggjjhjh
no wlasnie

w swoim , chyba , tak mniej więcej aaa i kumpel ze studiów , spotkałam go po 3 latach , a ten obraczka , wózek , a tak sie zarzekał.Zona równolatka , i nie wpadli , zmiłosci to wszystko!

Oj, JP, Ksenia, raczej się chyba nie zdarzają... :-0 A już na pewno - nie wszystkim. ;-) A w temacie - nie, nie znam. Ale znam takich, co konsekwentnie trwają w uporze bezżenności.

Gość kuku
ten mój znajomy z panną w swoim wieku się żeni, oboje mają po 30

Ksenia, to nie zawsze tak działa - mam doświadczenia znajomościowe z pewnym \"starym kawalerem po 40stce\" (jako \"stara panna po 30stce\" staram się obracać w odpowiednim towarzystwie :classic_cool: ) Widocznie moje atuty nie walą po oczach! 😭 :classic_cool:

Znam. Miał 48 lat jak się ożenił. Znajomy ojca. Miał 47 lat jak \"zaliczył wpadę\".:P Szanowna małżonka jest od niego osiem lat młodsza. Ich córka ma już 17 lat.:)

no już mocno po 30, a teraz wśród moich znajomych wystąpiła plaga ślubów. Legalizują się nie tylko długoletnie konkubinaty, ale tez tacy zdobywacze, którzy na miłość nie mieli czasu.

no moi znajomi to zacionżaja , okolice 30 a ja jakoś sie przed ołtarz nie pchałam nigdy , i macieżyństwo też niezbyt mnie pociąga...odmeniec , psia mać ;)

Gość samowolka
mój ojciec jest przykładem mówił ze nigdy się nie ożeni sąsiadka byla zakonnica wystąpiła z klasztoru w wieku 38 lat teraz matka dwóch uroczych chłoptasiów brat 25 lat jak do tej pory miał tylko jedną dziewczyne przez okres 2 tygodni

Gość plum...plum
ksenofaryna masz w 100% racje z 78' obaj moi byli z tego rocznuika, a ten ostatni to maruda upierdliwy, bez zycia, i tez o polityce by gadał i jęczał. A wczesniejszy były to z kolei taki dziwoląg... oj cos w tym jest

Gość plum...plum
kurcze ale znam tez kilku 74' i tak samo...matko kochana moze to poprostu taka rasa bez wzgledu na rocznik... że ja sie hetero urodziłam!! wszystko przez mame!!

Gość jedna taka babka
Mąż koleżanki mówił swojej poprzedniej dziewczynie,rzucił ją po 5 latach związku :(,swoją obecną żonę poznał pół roku później i szybko jej się oświadczył .

Znam takiego, takie gadki są dobre do czasu aż facet ... się nie zakocha, wtedy odrazu zmienia zdanie :-D

Gość dziamgolenie
Mój kolega twierdził, ze nigdy nikogo nie pokocha. Ozenil sie 3 lata temu. czy kocha swoja zone. nie wiem. nie mamy ze soba kontaktu

Gość wela
Wielu facetów po prostu chce się najpierw wyszumieć. Dopiero gdy zbliżają się do 30stki zaczynają myślec powazniej....no chyba że nadal mają pstro w głowie....wtedy wystarcza im opiekuńcza Mamuśka....

Gość Browarek
a ja uwazam, ze jak facet sie zakocha, to sie ozeni, musi tylko trafic na swoja kobiete. A dziewczyny po prostu czesto sa namolne, wiec facet, ktoremu sie taka nie podoba, mowi, ze sie nie bedzie wiazal, bo nie ma takich planow. A on po prostu chce, zeby dala mu spokoj.