Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolonek

rozstępy - co robic jesli juz są

Polecane posty

Gość lolonek

muszę przyznac, że nie bardzo przejmowałam się rozstepami, a teraz mój brzuch, piersi i uda są całe w sine linie. Macie moze jakies sposoby, jak wybielic te niedoskonałosci?

Gość malutka_de
naprzemienne masowanei strumieniami zimnej i cieplej wody plus szorstka rekawica.. ja mailam tylko na posladkach i odstawilam picie kawy, i wiekszosc slodyczy, a pije wiecej wody niegazowanej.. dobry jest tez lipocellblocker z ziajii... u mnie dal duze polepszenie :)

Gość pampatuła
malutka_de potrafisz odróżnić rozstępy od cellulitu?

Gość kaka21
ja tez walczez tym problemem...jedyne co moge poradzic ze wlasnie jestem po pierwszej sesji w solarium i sa mniej widoczne te paskudziki...do tego czekam na ten nowy krem z avonu moze pomoze....

Gość malutka_de
lipocellblocker jest akurat dobry na obydwie przypadlosci

Gość lolonek
na razie i tak czekam na roziazanie i smaruje sie po prostu kremem nawilzajacym. Termin mam na 16 kwietnis

Gość kaka21
lolonek -mimo wszystko radzilabym zebys juz teraz zaczela sie smarowac...

Krem FISSAN. kupisz go w każdej aptece za ok. 20zł. Można go stosować przez całą ciążę i w czasie karmienia. Ja sama miałam rozstępy jeszcze sprzed ciąży i udało mi się je usunąć właśnie Fissanem...

Gość Ewunia_24
Mi rozstepy zrobiły sie w ostatnim miesiącu ciąży.Wcześniej smarowałam sie tylko oliwką tak jak powiedział mi lekarz, ale to widocznie było za malo.Po urodzeniu dziecka kupiłam Fissanu trzy tubki, ale tez niewiele pomogło.Dzis bylam w aptece i sprawiłam sobie kolagen w tabletkach, bo slyszalam ze podobno pomaga wiązać włokna kolagenowe i poprawia sie wyglad skóry. Aptekarka mówiła ze nie ma przeciwskazań jeśli sie karmi piersią. Zobacze moze cos pomoże.Jeśli Wy stosujecie kolagen to napiszcie czy Wam pomaga?

U mnie pojawiły się na pośladkach :( Były aż bordowe. Kombinowalam na rożne sposoby, i jeden taki wykombnowałam -domowy, może nie każdemu pomoże,ale ja mam po czterech razach poprawe widoczną. Zaparzona łyzeczka kawy (odcedzic) dodac do kubeczka trochę mleka, miodu i najlepiej oliwki -moze byc zwykla, może być z oliwek, bambino, ja wlewam olejek nivea-taki ze szklanej butli, pieni się w polaczeniu z resztą. Najpierw posiedziec troche w wodzie, potem ostrą gąbką wcierać aż bedzie szczypało. Na koniec prysznic -zimny, ciepły,zimny ciepły i po wyjsciu oklepać dobrze miejsca rozstępowe. Mnie to pomaga, choc slady i tak będą, ale nie ma w tym momencie pręg, tylko lekkie jasnofioletowe slady, nie wiem-chyba to jakis efekt? Mam nadzieje! :( powodzenia

Najlepszy jest specjalny krem. Tylko podstawą jest to, że musisz go stosować bardzo, ale to bardzo regularnie! Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Ja miałam dużo rozstępów na brzuchu i wszystko zniknęło.