Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyndula

Yves Rocher

Polecane posty

Gość dyndula

siemka czy ktoras z was ma moze dostep do katalogu tej firmy? chciałam sie dowiedzies czy zamawiajac tam kosmetyki jestem zwiazana z ta firma tak jak np.z Avonem albo oriflame?czy moge zamawiac kiedy chce i nie martwic sie o to ze w nastepnym miesiacu tez musze zamowic?

Gość ja żeby otrzymalać katalog
napisałam maila do Yves Rocher z prośbą aby wysłali mi katalog.Wysłali mi katalog,sobie zamówiłam kilak kosmetykow,przysali mie je i od tamtego czasu kilka razy w rokuw wysyłają mi aktualny katalog.Jednak nie zawsze cos zamwiam.Mozesz otrzymac katalog i zobowizuje to do tgeo aby regularnie cos zamawiać.Mozesz sobie zmaówic cos np.raz na pol roku.

Gość dyndula
a czy mogła bys mi podac do nich adres z miła checia tez bym sobie zamowiła:) jestes wogole zadowolona z kosmetykow?

Mogę Ci podać nr tel 0(12)423 62 35 oraz fax 0(12)423 50 04 (nie mam maila) Jeżeli chodzi o jakość kosmetyków to są lepsze i gorsze . Osobiście nie polecam kosmetyków z serii Luminelle są to miniaturki niezbyt dobrej jakości.

Gość dyndula
Oka dzieki a cos sie płaci za te katalogi?a tak wogole to gratuluje ja juz jestem szczesliwa mamusia

Gość do dyndula
gratuluję bobaska:-) Tu jest mail do Yves Rocher:bok@yrnet.com .Za katalog sie nie płąvci,po prostu przesyłaja Ci go pocztą(tą treadycyjną,nie mailową)Piszesz do nich maila z prośbą aby wysłali Ci katalog,podajesz swoje imię,naziwsko i adres.I Ci przysyłają. Pozdrawiam🌻

Gość dyndula
Oka dzieki juz wysłałam,czekam na wysyłke:)