Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska mary

Dziewczyny,co nosicie w torebce?

Polecane posty

Gość gość
Ja zrezygnowałam z kalendarzyka na rzecz notatnika, w którym wszystko zapisuje. Uważam, że to zdecydowanie lepszy produkt papierniczy, który na dłużej starcza i można w nim zapisac znacznie więcej. Osobiście korzystam z takiego modelu http://www.ekobiuro24.pl/1865-notatniki i myślę, że każdej kobiecie przypadnie do gustu.

Gość gość
ja mam zawsze chusteczki higieniczne i do tego podstawowe kosmetyki: puder transparentny, tusz do rzęs i pomadkę - wszystko z miss sporty :) no i oczywiście portfel, ale to się rozumie samo przez siebie ;)

Gość gość
Dokumenty, portfel, klucze, siatke na zakupy, bo nie uzywam plastikowych, i nie wyobrazam sobie nosic nic wiecej

Gość 321

portfel dokumenty pomadke chusteczki higieniczne majteczki rezewowa podpaske i tampon prezerwatywy telefon i klucze

Gość Kiss

Chustki, perfumy, portfel, okulary, śniadanie, książkę / książki, notes, ipada, 2 komórki, kasztany, grzebień, sok, pilnik, podpaski, power bank, parasol, czasem jeszcze sweter.

Małą noszę tylko do kina (komórka, chustki, portfel, sok).

Gość Kiss

Aaa, tabletki na ból głowy, klucze, siatkę ;)

Gość Królowa Jesieni.

Gaz pieprzowy,lakier do paznokci,szczotke do włosów,tampony,perfumy-zawsze książka,notes,portfel i majtki na zmianę:)Plus wszystko co wyżej kolezanki wymienily:))))

ostatnio rękawiczki, żel antybakteryjny, portfel, dodatki higieniczne, bibułki matujące, korektor i pomadkę ochronną 😄 no wiadomo jeszcze tel, słuchawki i ładowarkę/powerbank itp.