Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olnala

Mam grzyba pochwy,ale dlaczego boli mnie podbrzusze ??

Polecane posty

Gość olnala

od zeszlej soboty mam okres czesto sie zdarza ze mam taki dlugi okres,dostalam grzybka,swedzi mnie to troche i szczypie przy sikaniu,od lekarza dostalam taka jedna tabletke "Fungata" i przepisala mi jakies tabl na zatrzymanie okresu i masc ale mpge sie nia dopiero smarowac jak mi sie okres skonczy.dziwne ze mnie w srodku wszystko boli czy to normalne ??

Gość J. S.
TO SWINSTWO MA TAKIE FALE - MNIE TEZ STRASZNIE BOLI CALE PODBRZUSZE , LEDZWIE I MAM WZDECIA, SZCZEGOLNIE, JAK STOJE ALBO CHODZE, NIE MAM NA NIC SILY, SZYBKO SIE MECZE, LEKARZ POWIEDZIAL, ZE TO ZAKAZENIE DROZDZAKAMI , KTOREGO NABAWILAM SIE PO ANTYBIOTYKACH, DAL TABLETKI, ALE JAK NA RAZIE NIE DAJA REZULTATOW, NORRMALNIE CIERPIE KATUSZE, BO CZASEM NIE MOGE W NOCY SPAC PRZEZ TEN BOL

Gość o kurcze a ja myslalam
ze grzybica pochwy nie boli tylko swedzi. a napiszcie czy macie uplawy? mnie czasami ciut swedzi pochwa zazwyczaj przed okresem. czy to moze byc grzybica??

dziewczyny daje wam zakaz stosowanie jakis tabletek czy innych lekarstw od lekarzy! Trzeba najpierw zrobic wymaz z pochwy, potem ogladnać to pod mikroskopem i na podstawie rozpoznaia jakie to drozdżaki stosowac terapię! nigdy w ciemno! Ci lekarze to konowały. faktyczni grzybica najczęściej jest od antybiotyków, ktore durnie lekarze daja non stop. Wpisz w Google grzybica pochwy i poczytaj na ten temat.