Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włośniczkaaa

kto ma problem z włoskami na lini brzucha? jestem sama???????

Polecane posty

Gość włośniczkaaa

i najgorsze jest to że jak je wyrwe to wrastają i są ślady potem i krostki... A jak tylko gole kremem albo maszynką to widać ciemne kropki. Już nie wiem co mam robić..

Gość ****************
ja tez tak mam:(

Gość włośniczkaaa
i wstydze się pokazywać brzuch. I tak mi głupio jak go chłopak dotyka, boje się że poczuje albo zobaczy.....

a ja wlasnie ide zrobic depilacje nog, pach i brzucha tez:) Ja robie cieplym woskime, na brzuchu akurat mi nie wrastaja, ale robia ci sie tak poniewaz kiedy wloski wyrywasz wraz z cebulka to rosna one slabsze i nie maja sily przebicia. Mozesz robic sobie peeling i dodatkowo okreznymi ruchami masowac szorstka rekawica (sa specjalne w drogerii). Nie ma co sie zalamywac, dasz rade bo jak nie ty to kto ;)

Gość upupupupuaaaa

Gość polaaaaa
nie jestes sama,jak ja tego nie nawidze!!

Gość problemytomojaspecjalnosc
witaj w gronie ;/ ah ta natura

tez nie jestem pozbawiona wloskow na brzuchu, ale nie mam zamiaru sie ich depilowac :)

Gość taka_sobie_jedna
ech.. i ja mam ;( i moje kolezanki tez jak zauwazylam to niektore maja

Gość ****************
mam pytanie jesli włoski po depilaorze wrastaja to po wosku tez beda,prawda????:(

tak, ale pamietaj ze te metody sa lepsze od golenia - po tym wlosy odrastaja twardsze i ciemniejsze.

mialam proble z depilatorem krostki,wrosniete wlłoski na nogach i nie mogłam ich pokazywac:( musiałam zrezygnowac z depilatora:( wróciłam do maszynki,szkoda,ze po wosku bedzie to samo:(

Ja też mam ten problem, pozatym mam je jeszcze na piersiach. wyrywam je pęsetą i robie peelingi wtedy tak nie wrastają. Też mnie wkurzają te czarne kropki jak odrastają. Najgorzej jest latem, mam płaski brzuch i mogłabym ubrać biodrówki, ale coż jak mam te czarne kropki i włoski. Wkurza mnie to. Jak narazie mam jedną dość widoczną bliznę po tym jak mi włosek wrosnął na brzuchu i nie wiem jak się jej pozbyć. Może macie jakieś pomysły?

mi naszczescie na nogach nie zostały blizny,ale depilator musiałam odstawiać:( jesli chodzi o blizny to niestety nie mam pojecia:(

ale wy macie problemy, takie rzeczy da ie zlikwidowac, ja tez na biodrowki i kuse bluzki sobie nie pozwalam bo mam rozstepy na plecach :) I co wy na to? z tym to juz gorzej co nie ;) Ja tam sie woskuje, wlosy wrastaja ale coz - robie peeling, i masuje sie szorta rekawica, ale przynajmiej wiem ze wlosy odrastaja slabsze i jest ich mniej, a jak gole maszyneria to sa twarde i odsrastaja na drugi dzien. No ale co kto woli. A jak macie taki duzy problem z tym brzuchem to moze laser wam pomoze.

jak bys zobaczyłam moje nogi po depilatorze to byś tak nie mówiła to byma ___MASAKRA____ :(

djmarto, skąd ja to znam... :) Tez mi wrastają i też masuję nóżki specjalną rękawicą. I do maszynki juz nigdy nie wrócę, bo nienawidzę tego uczucia \"kolców\" na nogach. Nie wspominając o tym, że juz na drugi dzień po tradycyjnym goleniu mam tarkę na łydkach... :(

zgadzam sie - nie ma to jak depilacja p woskiem :) wole mic na dluzszy czas spokuj i miec mieciutke wloski i rzadsze z czasem. A ze wrastaja? taka ich uroda.

Dziewczyny, a wiecie jak wygląda zapalenie mieszków włosowych? I czy którąś z Was \"bolały\" kiedyś włosy na nogach? Bo mnie bolą... Może jakaś nienormalan jestem... :)

czesto zapalenie mieszkow wlosowych zdarza sie po depilacji. Sa to male i czerwone punkciki ale znikaja po jakis 2 godz u mnie nawet po godzinie. To nic powaznego.

cholerne klaki!!!! ostatnio wyczytalam na forum ze dobry sposob to rozjasnianie ich rozjasniaczem; probowalam juz wszystkiego- wosku, pensety, depilatora- wrastajace wlosy i blizny to koszmar!!! po jednym takim \"zabiegu\" mam slad od 2 lat;/ dlatego wlasnie sprobowalam je rozjasnic- efekt jest super- naprawde nic nie widac!! szkoda tylko ze wlosy szybko rosna (o zgrozo) i trzeba to powtarzac dosyc czesto. ale pocieszam sie, ze przeciez wlosy na brzuchu nie moga rosnac w nieskonczonosc, chyba przeciez maja jakas okreslona dlugosc, nie?? sprobujcie tego sposobu- wg mnie warto, efekt najlepszy jaki uzyskalam do tej pory stosujac rozne meczarnie.

Gość mam pytanie****
Filemonka___________ czym rozjasnialas?>??????

Gość mam pytanie****
sorry wielkie mailo byc

Gość evi555
mozesz powiedzieć czym rozjaśniasz włoski???

Gość ja też tak mam i bardzo
się tego wstydzę:( Ale o dziwo bardzo owłosiona nie jestem. Mam jasne włosy, na rękach w ogóle ich nie widać, jasne rzęsy, na twarzy tylko maleńki meszek, na piersiach nie mam włosów, no nigdzie. Na udach pustka totalna, nawet ich nie depiluję, bo nie ma z czego. A tutaj nagle włosy na brzuchu:o Załamka! To chyba dlatego, że jako szczeniak (13lat) postanowiłam że usunę włos, który mi wyrósł na brzuchu:o 😭 i się tam ogoliłam:o No i teraz mam- regularnie wyrywam te włoski pensetą, ale mam kilka śladów po wrastaniu. I wstydzę się pokazywać:( Nawet przed moim ukochanym się tego wstydzę, chociaż on o tym wie:( A jeszcze gorsze jest to, że po latach depilacji mojego futerka w okolicach bikini włoski wyrastają coraz bardziej w stronę ud, już na nie zachodzą- massssssakra:o W dodatku rosną mi włosy wokół odbytu, co jest moim masakrycznym kompleksem i z tego powodu wstydzę się rozpocząć współżycie z moim ukochanym (a mam już 22 lata...)