Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaa lilka

dlaczego tak dlugo to trwa? martwie sie.... pomocy!!

Polecane posty

Gość zmartwionaaa lilka

Zaczynam sie stresować bo moja mieisaczka juz trwa 11 dni i nie zapowiada sie na koniec.... tak zdarzalo mi sie juz zbyt dlugie krwawienie i nawet bylam z tym u lekarza jedynie zrobil mi usg i przepisal luteine...... Moze jeszcze powiem ze ostatnia miesiaczke mialam w pazdzierniku czyli po poracznej prawie przerwie teraz mam znow i trwa zadlugo... zamierzalam juz od tego cyklu od 16 dnia tego cyklu brac luteine ktora dostalam... ale cos mi sie @ nie chce skonczyc i sie denerwuje ze znow bede musiala isc do lekarza i znowu nic sie nie dowiem... czego moze to byc przyczyna... Juz jestem bardzo tym zmeczona... prosze powiedcie co to moze byc... i co ja mam robic.... Bo jak narazie moja perspktywa i nadzieja jest to ze to sie juz skonczy i zaczne brac te tabletki i moze sie wreszcie to unormuje..... A i tak wogle to od kilka lat jak mieisaczkuje to jeszcze nie mialam regularnej miesiaczki

ja skonczylam brac poltorej roku temu tabletki anty i od tego czasu mam takie same problemy jak ty ,nie wiem kiedy sie to unormuje wszystko i tez mnie to denerwuje ale ja na twoim miejscu bym nie zaczynala brac zadnych tabl anty bo jesli bedziesz chciala kiedys przestac brac zeby np. zajsc w ciaze to mozesz miec jeszcze gorsze problemy jak teraz.ja wiem ze dopuki nie urodze dzieci to nie bede sie trula tym swinstwem.

Gość zmartwionaaa lilka
prosze o jakas rade :(( ;(

ee mnie to chyba nikt nie pobije, u mnie okres trwal nawet misiac :) Mialam bardzo nieregularny okres, srednio co 2-3 miechy, ale za to jak dostalam to trwal nawet miesiac. Gin martwil sie ze tyle zelaza stracilam:) Dostalam luteine przez 5 dni a potem diane ale po niej zaczelam tyc, wiec dostalam Mikro....21, mialam brc prze pol roku, po odstawieniu kazdy kolejny okre sppoznial sie od ost o jakies tydzien, gora dwa, az wkoncu w mqrcu nie dostalam, mam go teraz. Musze isc do gina.

wiem,ja dostalam takie tabletki dzisiaj od lekarza-agnus sanol to jakies naturalne,ziolowe tableki,mam je wziasc do konca i zobaczymy,wiez co ja mam juz od 25 marca okres..dobre nie..radzila bym ci rowniez zrobic badanie krwi na hormony.

te tabletki pomogly mi tylko w tym ze juz nie mam tak obfitego okresu, a mialam straszny i jeszcze trwal tak dlugo. Jak pojde do gina to powiem zeby mi dal skierowanie na badanie, ni ma co, a od tek krwi rzeczywiscie stracilam duzo zelaza, musialam brac tabl na recepte na zelazo.

Gość hmmm a jak u was z krwawieniam
przy skaleczeniach? moze to jakies zaburzenia krzepliwosci krwi

Gość zmartwionaaa lilka
ech moja tez trwa juz od 25 marca i co jeszcze sie skonczyc nie moze :(( Ech no bo teraz juz nie wiem co robic... :(( Bo boje sie ze nie skonczy sie ona przed tym 16 dniem cyklu kiedy mialabym juz zaczac jesc ta luteine.... I co a jak bede miala nadal okres to mam brac tabletki mimo wszystko??? sie strasznie denerwuje :( bo juz nie mam sily.... A zreszta co moze byc przyczyna tego dlugiego krwawienia i tak niereguralnych miesiaczek.... bo przypominam zdarzaja mi sie nawet kilkumiescieczne przerwy :(( a jak juz dostaje to skonczyc sie nie moze :(( no tylko usiasc i beczec:)) oczywiscie zartuje grunt to pozytywne myslenie :0 :) o_O

mialam tak samo jak ty - przerwy a potem dluugi okres. Idz di gina najleiej.

Gość do Ona 22
a te tabletki agnus normalnie w aptece można dostać? z góry dzięki za odp :)

Gość zmartwionaaa lilka
dj martua skoro tak samo mialas to co to jest z jakiego powodu to? a co ci gin zrobil, co zapisal jakie badania itd?? ona22 a do kogo bylo pytanie:)? jesli do mnie o luteine to ja kupilam na recepte :)) hehe ale to chyba nie do mnie pytanie no nie wiem:) A i jak ona22 trwa twoja mieisaczka nadal czy juz sie skonczyla? I wiesz dlaczego tak dlugo? a moze bylas u lekarza juz?> bo to chyba niezbyt normalne ze tak dlugo to trwa....

u nas lekcewazaca traktuja lekarze pacjentow:) Nie dal mi zadnego skierowania na badania choc powinien, prez pol roku btalam tabl anty ale znow mam niereularny okres.

ale nalepszy byl pierwszy gin do ktorego poszlam - dal wizytowke zebym poszla do niego prywatnie i powiedzial - prosze przyjsc jak bedzie pani chciala wspolzyc. To ze mialam nieregularny okres to go tyle obchodzilo co zeszloroczny snieg.

Gość zmartwionaaa lilka
powiem ostro.... paranoja a nie NFZ.... ja niestety nie mam czasu zeby do lekarza isc.. :(( kurde.... mam nadzieje ze zaraz sama ustapi /..... chyba zaczne sie o to modlic... :( ale ciekawa jestem czego moze to byc przyczyna.... hormony? a moze cos tak? echhh

Gość do Ona 22
możesz napisać więcej o tych tabletkch agnus-sanol??? z góry dzięki :)

Gość oooooona
up

Gość zmartwionaaa lilka
a ja ide jutro do tego lekarza :(( bo juz nie moge :( pomimo ze juz minimalnie krwwaiw ale jednak... a na dodatek cos mnie poli w prawym boku w podbrzuszu ....:(( jakby jajnik jeden stwARDNIAL czy cos ... co to moze ciekawe byc:((??