Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statystyk statystyk

Jaki procent kobiet uwielbia stringi? nosi je codziennie?

Polecane posty

Gość just me 29
ja uwielbiam :D i chodzę tylko w stringach :) no czasami jak mam @ to zakładam zwykłe majtki... i nic mi się nigdzie nie wżyna - wręcz przeciwnie - to w zwykłych majtach jest mi niewygodnie :O

Gość Stringi są koszmarne
i wiewygodne.

Gość a czy .........
nie przeszkadza wam jak sie wpijaja w cipke i row?

Gość gość
Przynajmniej coopka porządnie sie wytrze

Gość Purpurowaaa łza
ja też tylko sexowne kompleciki oczywiscie ze stringami natomiast niecierpie jak stringi są w innym kolorze niż stanik to jest passe.

Gość umyjcie sieeee
tylko stringi caly rok:)

Gość baajeraantkaa
hmm.. stringole.. :D:D lubie nie zawsze bo mam humorki..:D:D ale sa takie fikusne, ze trudno sie oprzec.. :P polecam.. :)

Gość tylko i wylacznie string

Gość Blondiii21

Czy mozna sie przyzwyczic do stringow ??

Gość Lawa

Czytam i ... w czym pierzecie "brązowy" sznurek od stringów?? Nie zawsze da się go idealnie wytrzeć, nie zawsze jest możliwość umycia się.

Gość gość aga
15 godzin temu, Gość Blondiii21 napisał:

Czy mozna sie przyzwyczic do stringow ??

Zakładam stringi w lecie gdy mam jasne obcisłe spodnie, żeby nie było widać majtek. W innych sytuacjach wolę jak nic nie wcina mi się w pupę.

Gość gość

Długi czas pisałem(i nie tylko!) z taką znajomą, byliśmy z tego samego miasta. Wprost uwielbiała stringi! Nigdy nie zakładała żadnej innej bielizny. Wykorzystywała je do...masturbacji! Wkładała w cipkę, zaciskała uda i wierciła się na fotelu obracając prawo-lewo z zaciśniętymi w cipce stringami. Wiem, bo często przesyłała mi fotki! Nieraz miała az czerwony środeczek, lubiła takie szorstkie koronkowe. Taki rodzaj katowania siebie.. Ech.., fajne czasy..

Gość Lofcia

Nie mam innej bielizny. Stringi na codzień, na siłownie. Nawet wszystkie bikini plażowe mam ze stringami 

Gość Milf44

lata mijają a faceci nadal wariują na punkcie strinów. Wystarczy że lekko wystają ponad spodnie przy siadaniu kucaniu i już ślinotok. Prawda ? ;)

Gość Czart

Mógłbym je w zębach cały czas nosić 

Gość Gość sarna

Nie noszę bo nie lubię. Pod obcisłe i dopasowane spodnie, legginsy zakładam figi cięte laserem 😉

Gość gość ada
18 godzin temu, Gość gość napisał:

Długi czas pisałem(i nie tylko!) z taką znajomą, byliśmy z tego samego miasta. Wprost uwielbiała stringi! Nigdy nie zakładała żadnej innej bielizny. Wykorzystywała je do...masturbacji! Wkładała w cipkę, zaciskała uda i wierciła się na fotelu obracając prawo-lewo z zaciśniętymi w cipce stringami. Wiem, bo często przesyłała mi fotki! Nieraz miała az czerwony środeczek, lubiła takie szorstkie koronkowe. Taki rodzaj katowania siebie.. Ech.., fajne czasy..

Nigdy bym nie sądziła że stringi mogą być źródłem masturbacji, tym bardziej gdzieś w biurze na fotelu. Czy ta kobieta  ma dostępu do toalety aby swobodnie bez dziwactw zaspokajać się,

Gość Basia2001
Dnia 12.02.2019 o 21:35, Gość Milf44 napisał:

lata mijają a faceci nadal wariują na punkcie strinów. Wystarczy że lekko wystają ponad spodnie przy siadaniu kucaniu i już ślinotok. Prawda ? ;)

Tak to nadal dziala niestety! Jakiś czas temu byłam ze swoim M u znajomych. Na sofie siedział obok mojej kumpeli wystawały jej sznureczki od strinów ze spodni. Widziałał jak co chwile się tam lampi niby dyskretnie. Nie wiem co jest podnoecajacego w wystających majtasach.

Gość Gość

Trzeba bylo mu dac dysktetnie znak ze to widzisz to nie jest normalne

Gość Milesss

Laski tez swiete nie sa nieraz celowo prowokuja nawet cudzych. Raz jechalam nad morze z dwiema kolezankami i swoi chlopakiem. Rozbieramy sie a jedna stroj ze stringami, mysle ku... serio! wiedziala ze bedzie moj chlopak. Widzialam ze sie slinil zenada. Uwage zwrocic glupio bo to przeciez plaza wiec sama nieraz stringi nosze na plazy ale nie przy jego kolegach

Gość Gość

Oczywiście że codziennie, dobrze dobrane i dobrej jakości mega wygodne. I czuje się seksowna i kobieca w stringach. Figi/szorty tylko do spania