Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisi

Czy jest coś o czym marzysz, za czym tęskinisz ?

Polecane posty

Gość marzę o znalezieniu sensu życi
:(

Gość rozwielitka
a ja marzę o tym , żeby zamieszkać na południu danii , byłam tam niedawno i się zakochałam w tym miejscu , na zabój

Gość a ja tęsknię za JA
:(:(:(

Gość tęsknię za tym.........
żeby ludzie wreszcie potrafili zrozumieć wzajemnie siebie.........

Gość Tęsknotek
A ja tęsknię za moją Ewą... :(

\"Marzenia jak ptaki szybują po niebie Na pewno potrafisz wśród nich znaleźć siebie I wierzę, że kiedyś odgadniesz z tych marzeń Że chciałbym się z Tobą zobaczyć naprawdę...\" ❤️

A ja marze o bardzo prozaicznych rzeczach: o wlasnym domu/mieszkaniu - zeby miec swoje miejsce na ziemi z ktorego nikt mnie nie wykopie, o dobrej pracy - zeby nie martwic sie o jutro, o tym zeby miec juz ta cholerna magisterke napisana i spac spokojnie. Za czyms stale tesknie, ale nie wiem za czym, bo to jest cos czego nigdy nie mialam.

Marze zeby: umiec cieszyc sie zyciem skonczyc studia miec wlasne mieszkanie, metraz niewazny miec dobra prace z takich metafizycznych to jeszcze znalesc sens zycia :O

Gość marzę o podróży do Tybetu

Gość ajw
a ja żeby mieć więcej czasu dla siebie i dla moich dzieci!

Chce dokonczyc ksiazke i nakrecic film. Chce byc mloda i zdrowa na zawsze. Chce kochac moja rodzine i aby oni zawsze dawali mi milosc Chce aby ludzie dobrze sie czuli wokol mnie Chce aby moj dom byl zawsze przytulny i bezpieczny Chce aby moje finanse byly w swietnym stanie Pragne aby moj aniol stroz nie ustawal nigdy w wyciaganiu mnie z trudnych sytuacji. Marze,aby moje marzenia spelnialy sie kazdego dnia

Gość Ja Wiktoria
Marze , aby pieniadze plynely do mnie szerokimi strumieniami, i abym umiala je dobrze spozytkowac.

Gość ja marze o wycieczce do Japoni

O tym, żeby móc się znów ucieszyć, tak po prostu. O spokoju ducha. O tym, żeby nie czuć ciężaru po przebudzeniu każdego ranka. Za babcią tęsknię. :-(

Gość szaraku..
dobrą książkę polcam... "po prostu razem" autora nie pamiętam jutro podam ja marzę o tym, żeby cokolwiek czuć

Gość venezuela
...jej deszcze i słońce

Gość koszyczek
ja tesknie za moim byłym ....i to bardzo:(

Marzę o tym żeby mieć zdrowie; żeby znaleźć ciekawą i nie monotonną i nie stresującą pracę; dostać pracę w RSPCA w Anglii; nauczyć się grać na fortepianie; znać angielski perfect; żeby mój mąż się nawrócił; żeby się zgodził na pieska; żeby na świecie była sprawiedliwość

Jeśli mogę sobie tu pomarzyć, to chciałabym spotkac księcia z bajki,bo wszyscy faceci, łącznie z moim mężem, rozczarowują mnie. Nie wiecie czasem, gdzie mogę spotkać księcia? :)

Gość Marzę o Tobie...

Gość ja nadal tęsknię za JA
:(:(:(

-->ksenofaryna { 1. Marzę o tym, zeby naszego burmistrza wywieźli na taczce, wytarzali w smole i w pierzu i żeby mi było dane kopnąć go w zad. } Jak juz było by to możliwe to się okaże że jest stary is chorowany. A przecierz nie można poniewierać starym człowiekiem. :P Staram sie nie marzyć. :o

🌻 żeby być zdrową 🌻 żebyśmy z moim M. byli tak zakochani w sobie jak kiedyś 🌻 żeby mieć ciągle kase na studia 🌻 żeby miec pracę, która mnie satysfacjonuje i przynosi górę pieniędzy 🌻 za upalnym latem (jak to już wspomniała Lusesita) 🌻 za smakiem gumy Donald :D ...i to chyba na tyle:D

Gość gość
Tęsknię za młodością. Chcialabym znów chodzić do podstawówki i przeżywać wszystko pierwszy raz