Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaa

stosuję tabletki anty a boje sie ciąży,co zrobi.c zeby w koncu sie przełamac!!!

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaa

przepraszam,ze xzałozyłam 2 topic ale na tam ty nikt sie nie wypowiedział,a mi na prawde zalezyna opini kobiet które stosuja tabletki . kobietki otóż miesiac temu poszłam do ginekologa po antykoncepcje ,gdyz chciałam rozpoczac wspołzycie ,pani ginekolog przepisała mi plaserki evra nakleiłam go 1 dnia krawienia jutro zdejmuje ostatni plasterek z pierwszego opakowania,a ja nadal okropnie sie boje ,ze zajde w ciaze od 2 tyg próbujemy z chlopakiem ale ja nie moge sie przełamac,boje sie !!! nawet wczoraj uprawialismy petting no i prawie juz wszedł we mnie no i.... nie wytrzymał i popuscił na moja cipke przestraszyłam sie i kazałam przestac... zaczełam mówić,ze na pewno zajdse w ciaze strasznie mi głupio ,tak bardzo go kocham!!! kurcze mam 21 lat a taka głupia jestem

Gość pomaranczowe logo
Z ostatnim zdaniem sie zgodze i wspolczuje twojemu chlopakowi. Najpierw trzeba dojrzec do seksu, jak tak panicznie sie boisz to sie w ogole za to nie zabieraj.

Gość midka
poczatki sa trudne, ja sie przelamalam w sumiie dopiero po pierwszym calym listku tabletek. ale jestem zadowolona ze sie wstrzymywalam, pozniej mialam wiekszy komfort psychiczny gdy sie kochalam. a ja nigyd nie stosowalam akurat plastrow, i nie zamierzam ale slyszalam ze pomimo ich stosowania kobiety zaszly w ciaze, mozliwe ze maja wiekszy procent przepuszczalnosci dla plemnikow. Moze czula bys sie lepiej przy tabletkach.;) Ale z plastrami nigdy nie wiadomo jak zareaguja na organizm, skoro tyle juz ich przykleilas mozesz smialo "zgwalcic" faceta swojego:)

Gość Ciocia dobra rada...
zagadzam sie z pomaranczowym logo:) jezeli decydujesz sie na sex, to musisz do niego dojzec i liczyc sie z wszelkimi konsekwencjami-no niestey tak prawda!! Ja stosowoalam tabletki i jakos w ciazy nie jestem...