Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dracenki szukam

dobry gin-endokrynolog w poznaniu

Polecane posty

Gość dracenki szukam

Prosze o namiary...może ktos zna?

Gość dracenki szukam
dzieki wielkie Dobra Kobieto! juz myślałam , ze nikt nie pomoze:) a ta Pani dr przyjmuje prywatnie? i ile kosztuje wizyta?

ja polecam prof. Warenik - Szymankiewicz, gabinet na Os. Kosmonautow. jest ordynatorem oddzialu endokrynologii ginekologicznej w klinice na polnej ( i szefowa pani Nowakowskiej, ktora ktos polecal wczesniej:)) mi bardzo pomogla:) szczegoly moge Ci podac na maila, jesli chcesz. pozdrawiam:)

Gość dracenka
jestem, chodzi o prof warenik szymankiewicz, jest najlepsza!

Gość popopo
a ile kosztuje wizyta?

Gość dracenka
150.

Gość dracenki szukam
dracenka- super ze jestes! szukałam Ci bo na innym topiku jakas dziewczyna szukała lekarza w lublinie chyba a Ty jej odpisalas ze znasz swietnego w poznaniu ale nie ppodałas gdzie:)Dlatego byłas mi tak pilnie potrzebana:) the same problem- BARDZO chetnie sie skontaktuje z Tobą ale nie moge podac swojego maila bo jest w nim imię i nazwisko:) moze Ty masz bardziej "anonimowego"? jesli nie, to załoze nowego:) a co leczyłyście dziewczyny i ile kosztuje wizyta jesli moge spytac? Pozdrawiam

Gość dracenka
druga30@interia.pl, pisz.

moj mail to nene17@wp.pl wiec skontaktuj sie ze mna:) nie wydaje mi sie, zeby pani profesor byla malo delikatna, jest starsza osoba i ma czasem swietne teksty, fakt;) ale jest lepszym fachowcem, najlepszym lekarzem jakiego do tej pory spotkalam. czekam na maila:) pozdrawiam:)

Gość dracenka
i tak jak trafisz na oddzial, to rzadzi tam profesorowa, nawet jesli jestes pacjentka innego lekarza. a chodzi o delikatnosc czy o skutecznosc? ja zawdzieczam jej dziecko i nie zauwazylam, zeby byla niedelikatna.

A ja upieram się pry dr Nowakowskiej.Wspanialam kobieta i mnie bardzo pomogła.Wizyta kosztuje od 100 do 150 zl.Swietny fachowiec.

Gość __meg__
ja myślę, żer tu się nie ma co upierać...obie Panie dr i prof to to samo źródło :) ...ważne żebyły działać ..powodzenia

Gość józio
Polecam endokrynologa dr Czarnywojtek, Os Rzeczypspolitej 6; 0605463322; wiem, że zajmuje się tarczycą

Gość m.rex
Byłem, żeczywiscie super, polecam

Gość Silvanaaa
hey a mi zalezy na jakims dobrym gin endo ale zeby był na NFZ!!(w poznaniu) bo nie stac mnie zeby płącic za kazdą wizyte :( jesli znacie takiego to prosze podajcie mi namiary na niego .... bede bardzo wdzieczna :) piszcie do mnie na maila jessica-88@wp.pl

Czy ktoś mógłby być tak miły i powiedzieć mi jak dokładnie wygląda przyjmowanie na kasę chorych? trzeba iść się najpierw zarejestrować? oni sami dobierają lekarza? czy można powiedzieć do kogo się chce? i gdzie trzeba się udać? dziękuję z góry za informacje :)

Gość darka19
ja jezdze do endokrynologa do Ksiaża Wlkp..Lekarz nazywa sie Eugeniusz Błaszczyk.Placę za wizyte 50zł z tym,że ja leczę sie u niego od kad miałam 3 miesiace.