owiedka21 0 Napisano Kwiecień 5, 2006 jak w temacie http://www.ginweb.pl/index.php :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzieki Napisano Kwiecień 5, 2006 Za info juz zamowilam :) dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzięki Napisano Kwiecień 5, 2006 ja też zamówiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wiśniowa Napisano Kwiecień 5, 2006 owiedka21 dzieki, już sobie zamowilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej ale za nie się Napisano Kwiecień 5, 2006 coś płaci???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzieki Napisano Kwiecień 5, 2006 chyba nie , moze jedynie za przesylke ,ale watpie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzieki Napisano Kwiecień 5, 2006 konfitura -i teraz widac jak dokladnie czytam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owiedka21 0 Napisano Kwiecień 5, 2006 nie ma za co ;) ciekawe czy nam przyśla?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej ale za nie się Napisano Kwiecień 5, 2006 ja wiem że one są bezpłatne, ale chodzi mi o przesyłkę np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma juz tych pudełek Napisano Kwiecień 5, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Kwiecień 5, 2006 no to juz ich nie ma :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przysla przysla Napisano Kwiecień 5, 2006 mi przyslali ale ja juz zamawialam ponad miesiac temu. po ok. 2 tyg. od zamowienia dostalam-calkowice bezplatnie. Takie czerwone, z lusterkiem-tylko nie wiem po co to lusterko wlasnie. ale ladne jest ogolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a na tej stronie Napisano Kwiecień 5, 2006 to są ginekolodzy prywatni czy państwowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wy głupie jesteście Napisano Kwiecień 5, 2006 już żeście się poszczały z radości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owiedka21 0 Napisano Kwiecień 5, 2006 pewnie tak poszalalysmy,ze pudelka juz sie skonczyly ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczna księżniczka 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 Mam takie pytanko,bo zamówiłam sobie to pudełeczko,jednak na adres znajomej,i nie wiem czy mam jej zostawiać jakies pieniądze na przesyłke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wisniowa Napisano Kwiecień 11, 2006 hej, pudełeczka sa zupełnie za darmo, nie trzeba za nic płacić , nawet za przesyłkę... najczęściej wysyłają na yasmin, niezależnie od tego jaką nazwę tabsów się wpisało ( ja właśnie dostałam pudełko na yasmin, choć chciałam na logest) niestety narazie pudełek brak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wisniowa Napisano Kwiecień 11, 2006 aha pudełka są według mnie bardzo ładne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reeva 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 tam było pytanie o ginekologach czy sa państwowi czy nie.A więc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytyłam Napisano Kwiecień 11, 2006 reeva, wejdź w zakładkę zamów pudełko, ale teraz ich niestety nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wiśniowa Napisano Kwiecień 11, 2006 http://www.ginweb.pl/p_dodaj.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reeva 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 kiedyś zamówię ale zadałam pytanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wiśniowa Napisano Kwiecień 11, 2006 http://www.ginweb.pl/p_dodaj.php skasujcie wszystko co jest za procentem w adresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wiśniowa Napisano Kwiecień 11, 2006 trudno mi powiedzieć czy sa państwowi czy prywatni, na moj gust to jednak prywatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reeva 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 jeszcze raz: zadałam pytanie a procentu tam nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reeva 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 ok, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wiśniowa Napisano Kwiecień 11, 2006 a faktycznie nie ma, tak to juz jest ze trudno tu wkleic prawidlowego linka więc tak, jeżeli wyskoczą procenty w adresie www to trzeba je skasować i wszystko co z animi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reeva 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 a czemu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzdroooooooo Napisano Kwiecień 11, 2006 dostalam dzisiaj takie czerwone z lusterkiem calkiem ok tylko lusterko sie troche rusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale do czego to pudełko Napisano Kwiecień 11, 2006 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach