Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duniaa

JAKI KUPIĆ PREZENT??? HELP!!!

Polecane posty

Gość Duniaa

Pod koniec kwietnia moi znajomi biorą ślub, z tym, że jest to tylko cywilny, taki mały i po cichu (wiadomo :p)! Będą tylko świadkowie i rodzice, bez rodziny, no i po tym imprezy, że tak powiem też nie będzie! A mój chłopak będzie własnie świadkiem i tak się zastanawiamy właśnie, co można by było im kupić! Coś trzeba, a ja nie mam żadnego pomysłu! Może z was był w podobnej sytuacji i wie, albo może macie jakieś pomysły! Proszę bardzo o pomoc, bo sama nic nie wymyślę!

Gość Duniaa
Piszcie coś, bo ja zupełnie nie wiem, co się na takie okazje kupuje!

Gość koobi
Ile pieniędzy chcesz przeznaczyc?

Gość fodysapigf
jest milion topików na ten temat , poszukaj

Gość ppppp
MoZna kupiC komplet poszewek na kołdrę poduszkę,tego nigdy za wiele,albo ładne dwie filiżanki,mały komplet sztućców,może komplet ręczników...

Gość do Dunia
niedlugo sama bede wychodzic za maz, wiec jesli mlodzi maja mieszkanie to moze rpzydac sie sp[rzet kuchenny, nic z ozdob bo kazy ma inny gust, jesli maja dziecko, lub spodziewaja sie dziecka jakies ubranka, kolyske dla malucha, wozek itd...

Gość Duniaa
No tak 50-70 zł mam! W tym właśnie problem, że szukałam na forum, ale nie znalazłam czegoś, co by rozwiązało mój dylemat! Niestety! Mam w tym jeszcze miesiącu oprócz tego jeszcze 2 wesela, więc z kasa trochę krucho!

Gość Duniaa
Mieszkania nie mają i narazie mieszkać raczej razem nie będą! A dziecko rzeczywiście w drodze, ale to 2 miesiąc dopiero i nie wiem czy nie za szybko na prezenty tego typu!

Gość koobi
Piekny akrylowy koc. Recznie malowane filiżanki+talerzyki z Cepelii. Elegancki komplet reczników. Satynowa pościel. Lampa podłogowa (choć ta trochę drożej). Pościel z rysunkami Mleczki (za 160)