Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa.

Uwielbiam mojego męża!!!!

Polecane posty

Gość fgsgkajdehl
gabyyyyy to pachnie zdradą

nikt nie zauważył, ze wątek ma 2 lata? ale mimo wszystko, przyjemnie czyta sie takie rzeczy

O wiele przyjemniej niż te topiki o zdradach....a namnożyło się ich ostatnio;)

Gość Muchomorek...
a.....b...., dobra kobieto, Ty to potrafisz pocieszyc. Nie byłabym tego taka pewna, zostawiłam mężowi wydruk wypowiedzi pozytywnych na temat idealnych małżonków, wkurzył się, co to za śmieci z internetu na stole leżą, nawet nie wiem , czy to czytał, ale nic to, idę mu trochę potruć, czyli spróbuję podrążyć trochę temat. Zobaczymy, co to da. Trzymajcie za mnie kciuki.

Gość ale mialo byc o dobrych mezach
wiec mój: Jest madry,ma bardzo szeroka wiedze Jest tolerancyjny Nigdy nie podnosi głosu, nie klnie Zawsze ma na mnie ochotę Cieszy sie z moich sukcesów Jest przystojny, czysty, zadbany Ma ambitna prace i swietnie zarabia Nie ma specjalnych wymagan co do porzadku w domu i gotowania Swietnie tanczy Jest dobrym ojcem Ładnie pachnie Jest wysportowany Mówi mi komplementy Lubi sie ze mna pokazywac w towarzystwie, jest ze mnie dumny, chwali mnie I chyba tak juz zostanie, bo mamy dorosłe dzieci...

Miało być samo h(humoru),przepraszam,moja ortografia jest beznadziejna:(dobrze,że uczę biologii,a nie polskiego!!!!!!! My z mężem zarabiamy dużo poniżej średniej krajowej,ale w niczym to nam nie przeszkadza;)

Gość Prawdziwa prawda
Ech, ech, dlaczego ja nie jestem kobietą? Ktoś pozbawił mnie szansy na posiadanie cudownego męża...

Po raz pierwszy odkąd tu jestem zaczynam mieć ochotę na bycie mężatką :) Jeśli są tacy ciepli czuli mądrzy faceci, to ja się piszę na taki przypadek :)

Gość wiewióra***
a oto mój KOCHANY\"fantasta\" -biegał po lody w nocy(gdy byłam w ciąży) -zawsze mówi że kiedyś zrobimy wspólnie obiad(kończy na obraniu ziemniaków) -chętnie naprawia coś w domu(zawsze rękami kolegów) -jak małe dziecko domaga się wyznań a jak je usłyszy to mówi(ja ciebie też) - lubi sie przytulać - pomaga w praniu (lubi wsypywać proszek do pralki) - lubi pomagać teściowej (zawsze sie pokłócą) -jego ulubione wyrazy to \"nie gniewaj się\",przesadzasz -lubi ze mną oglądać telewizję (ale nie może mieć poduszki, bo później udaje że wie o co chodziło) -lubi ze mną robić zakupy (jak sama płacę, a jak płaci on to zawsze jest dłużej, bo wszędzie sie targuje) ale po latach nawet i z tego umiem sie śmiać i doceniać to że mimo naszych wad chcemy być razem i uczyć się od siebie tego co dobre. a najlepsze były w naszym związku \"suwane obiady\", albo zimna kawa- to w czasie \"cichych dni\"

Gość vnm b
rgghrd

Gość musztarda
"Suwane obiady"... to ładne. :)

Gość Ex koziorożec - ja Rak
Też zabiegał aż z przesadą, był kulturalny i umiał być lojalny. Do czasu. Potem był podły, zdradzał, dusigrosz, traktował mnie wrogo. Znam kilku koziorożców - niestety tenm typ faceta błyszczy tylko przez krótki czas, a potem jest najpodlejszą cholerą i nie może się odczepić, jak gówno od świńskiego ogona.

Gość 18 lat razem
- mówi 'kocham cię' kilkanaście razy dziennie - budzi mnie czasem w środku nocy żeby się ze mną kochać - kiedy wstaje rano do pracy, przygotowuje mi śniadanie, daje buziaka, mówi, że bardzo mnie kocha i opatula kołdrą - w soboty robi śniadanie do łóżka - kiedy gotuję obiad, nie pozwala mi zmywać, nawet, kiedy mówię, że to zrobię, bo On jest zmęczony po pracy - wspaniale gotuje - jest cudownym ojcem dla dwójki dzieci, chcemy adoptować jeszcze dwoje - jest typem społecznika i zawsze można liczyć na jego pomoc - wspiera mnie w pracy naukowej i nigdy nie ma pretensji, że za mało zajmuję się domem - chce jak najwięcej rzeczy robić ze mną - kiedy jestem chora nie pozwala mi kiwnąć palcem - jest niesamowity w łóżku i zawsze stara się żebym miała jak najwięcej przyjemności - buduje dla nas dom - przynosi mi kwiaty bez okazji (co najmniej raz w tygodniu) - zawsze pamięta o wszystkim, co mówię - pamięta o rocznicach, nawet o urodzinach moich przyjaciół!! - kocha zwierzaki tak samo jak ja - jest moim najlepszym przyjacielem - rozmawia ze mną o wszystkim - kiedy widzi mnie nago, łapie się za serce (że niby mu zaczyna szybciej bić :D a ciałko mam wieeeelce niedoskonałe ;) ) - kiedy wydaje Mu się, że śpię, patrzy na mnie w nocy i szepce jak bardzo jest szczęśliwy, że z Nim jestem - ma tatuaż z moim portretem - jest moim rycerzem na stalowym rumaku marki Yamaha :) kocham Go jak wariatka i mam zamiar kochać do końca świata :)

Ja swojego tez uwielbiam.... bo: przestał dla mnie pić, znalazł pracę nie łazi nigdzie z kolegami nie awanturuje sie jest czuły nie oglada sie na ulicy za innymi zabiera mnie nad morze do mojej ukochanej Karwii kiedy sie ucze zajmuje sie dziećmi szczotkuje mi włosy czysci mi buty i pierze ubrania robi pyszne potrawy na kolacje we dwoje swietnie jezdzi samochodem jest zajebiscie przystojny i przypakowany oraz opalony

Gość rgegeger
yjyyj

Gość tey55e
hfttthft

Ja też mam wspaniałego męża ;) który podczas przysięgi w kościele też patrzył mi czule w oczy a nie na księdza :D zawsze jak wstaje do pracy to całuje czule, wychodząc przykrywa mnie po same uszy :D rano leci po bułki, zebym miala co zrobic sobie do pracy, świetnie gotuje, sprzata po sobie, dba o siebie, kupuje kwiaty i prezenciki bez okazji, przytula często, mówi, że kocha, dzwoni kilka razy dziennie jak jest w pracy, by zapytać sie tylko co robie:) i powiedziec, że kocha. oglada ze mna \'Brzydule\" hehehe i nigdy sie nie zlosci, ze ogladam bzdety. jak spi to wtula sie we mnie jak malutkie dziecko, uwielbiam jak to robi, moge wymieniac i wymieniac, jest kochany i kocham go nad zycie ❤️ :)

Gość Lilli and Co.
idealy? nie ma ich przeciez.... ludzi kochamy nie za zalety ale wbrew wadom :D moj facet ma swoje wady....,ale nawet te wady uwielbiam