Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusi baby ***

Czy niektóre z Was też mają cienkie włosy???

Polecane posty

Gość Lusi baby ***

Kurde... Nie mam jakiegoś problemu na maxa z tym,przyzwyczaiłam się... :) zresztą moje włosy nie są jeszcze tak masakrycznie cienkie jak u niektórych... Ale np. niedawno moja kumpela zrobiła sobie super fryzurkę,ma świetne gęste włosy i u niej to super wygląda,a ja sobie mogę tylko pomarzyć o takiej :( zastanawiałam się czy nie pójść do fryzjera w celu zagęszczenia włosów,no ale po 3 miesiącach co? Kolejny raz to robić i tak w kółko? Tak głupio się będę czuć jak znowu z gęstych wrócę do cienkich delikatnych włosów... No,ale jadąc autobusem często widzę inne babki z jeszcze bardziej cieutkimi włoskami... Więc chyba nie jestem sama... A wy,jak sobie z tym radzicie? pozdrawiam... 🌼

Gość .........................*****
up up

nie jeżdżę autobusem. W moim samochodzie to ja mam najbardziej gęste włosy :P

Gość Lusi baby ***
??

Gość też mam
cienkie włosy i czasami mnie to wkurza bo chcialabym je troche zapuscic ale nie moge bo wtedy smetnie wygladaja

Gość Lusi baby ***
Dokładnie! Ja cały czas nosiłam długie,ale dopiero od niedawna noszę takie do ramion i jest o wiele lepiej... Już chyba taki nasz urok... Ale masz przez to jakieś ciągłe zmartwienia??? Bo ja czasem łapię doła z tego powodu,jak widzę moje koleżanki z gęstym,ślicznymi włosami,ale ogólnie to myślę,że to jest po prostu moja wada,a każdy jakąś wadę mam... Niektórzy są grubi,mają krzywy nos, są nieśmiali,a ja mam cienkie włosy :P w końcu nikt nie jest idealny... ;) tylko jak wychodze od fryzjera to jest super,bo on ma taki fajny szampon,że moje włosy wyglądają na 3 razy gęstsze po nim :D muszę się spytać co to za szampon,może można u niego kupić... ;)

Gość ja też mam
ja musze miec jeszcze krotsza fryzure bo jak mam takie do ramion to juz smetnie wygladaja. juz mnie troche ta moja fryzura wkurza. jak ma sie dluzsze wlosy to mozna z nimi troche pokombinowac

Gość Lusi baby ***
A myślałyście kiedyś o zagęszczaniu u fryzjera???

Gość ja też mam
szczerze mowiąc nie myslalam o tym

kiedys miala bardzo geste wlosy ale bardzo mi powypadaly, mam ich malo i takie chudziny a na dodatek mi sie faluja, nie moge sobie pozwolic na fajna, modna fryzurke bo musialabym non stop prostowac a i tak mi sie wywijaja od wilgoci. Kazdy fryzjer mi tylko cieniuje wlosy i to bardzo, ale na tym koniec. Kazda fryzura wygl tak samo. Moze znacie jakies stronki modnych, fajnych krotkich fryzur?

Gość tatatatarata
djmarta - To ja bym na Twoim miejscu stosowała szampon pantene pro-v gęste i mocne :)

Gość przynajmniej jak
sobie zakręcicie włosy to macie z tym mniej roboty i możecie nosić wycieniowane fryzurki bo macie podatne włosy, dłużej wam sięloki 3mają... Lekkie, łatwiej przy myciu, rozczesywaniu...

Gość thusty************
cienkie są podatne? Chyba właśnie nie :O niszczą się zresztą od kręcenia bardziej... a cieniowane często wyglądają jak sianko na wigilię :P ;)

Gość przynajmniej jak
eh ja mam raczej gęste, druty takie, dużo ich-jak zakręce zwłaszcza, ale zawsze przylizane i nic z tego że są gęste bo sąwiecznie klapnięte a kręcenie wymaga spoooro czasu noi klapną i tak szybko :( Trwałej nie zrobię bo bede mieć szopę ogromną...

Gość Lusi baby ***
masz przynajmniej gęste...

Gość przynajmniej jak
ale chyba nie chodzi ci o to żeby siętu zamartwiać!! Jak cel tego topiku?? Żeby siewszystkie laski z rzadkimi włosami odezwały i co?? No przecież nie da sięzagęścić nijak włosów (u fryzjera tylko za full kasy a efekt średni z tego co widziałąm). Trzeba sobie dobrze dobrać fryzuręi kolor!!To podstawa, więc lepiej marsz do dobrego fryzjera!! Można je ewentualnie wzmocnić np Waxem, witaminami, ziołami,placentą :) Nic nowego nie wymyślicie

Gość też mam
moje wlosy sa cienkie, proste jak drut i nijak sie nie ukladaja. wogole ie sa podatne na uklaadanie

Gość kuku
a ja mam gęste i grube włosy,są strasznie cieżkie i nic nie moge z nimi zrobić-do tego mam długie do pasa i gdy poszłam do fryzjera aby mnie jakoś fajnie uczesał-zakręcił włosy, to on powiedział że owszem może ale i tak zaraz będę miała proste jak drut. ja oczywiście się uparłam i zrobił mi loki,jak dojechałam do kościoła-to był ślub znajomych-to już miałam kupe na głowie bo wszystko mi opadło i się prostowało,wyglądałam w tym koszmarnie

Gość Lusi baby ***
No,więc jak już wspomniałam na początku - przyzwyczaiłam się już i jest mi smutno tylko jeśli widzę jakąś kumpelę z gęstymi włosami,która ma super fryzurę dopiero co zrobioną... Po prostu też bym takie chciała,ale nic już nie poradzę ;) jakie by nie były to trzeba o nie dbać :P

kazdy ma jakis problem z wlosami bez znaczenia czy sa cienkie czy gurbe (choc wolalabym miec grube) Ja mam cienkie i sa one podatne na krecenie (jak mialam grube tez w sumie byly) ale to nie sa zadne loczki tylko beznadziejne fale. Kupie sobie ten pantene skoro radzisz.

Ja tez mam cienkie wlosy, prostowanie nic nie daje bo niszczy a koncowki i tak sie wywijaja------> efekt jest taki ze wygladam jakbym sie nie czesala. Wlosy jak piorka, nic sie nie da z nimi zrobic. Pod wplywem wilgoci wariuja. Do tego faluja mi sie, gdzieniegdzie robia sie loczki. Ja wykorzystalam to ze maja tendencje do krecenia, co jakis czas mokrymi rekami je ugniatam i mam loczki, sama nie wiem jak to mozliwe ze pod wplywem wody tak sie kreca, ale lubie je takie:) polecam odzywki wygladzajace (ja uzywam dodatkowo do zniszczonych) do wlosow trudnych do ulozenia. Uzywam gliss kura i ostatnio schaumy. Tej samej firmy są, rożnica prawie zadna ale za to cena. Teraz jest promocja schauma kosztuje 3,99, ja mam odzywke taka pomaranczowa do wlosow trudnych do ulozenia, sprawdza sie, sa podatne i gladsze.

mam identyczne wlosy jak ty. Wszystko sie zgadza. Tez mam tendencje do krecenia a mimo to ja wlasnie je tak ugniata to jak na zlosc loki sie utrzymuja jakoas minute a potem robioa sie takie jak wczesniej - nijakie, ni to loki ni proste. Nawet jak pianka je potraktuje i dopiero ugniote.