Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to cala ja

35-lat i zupelny brak ochoty na sex-to cala ja

Polecane posty

Gość brunetka30
to cala ja...ale czego ty oczekujesz ze ktos ci poda zloty srodek..na "wieksza ochote " watpie znam kilka kobiet ktore mialy te same problemy ..sama je mialam ..wiekszosci te kobiety znow byly kocicami w lozku po malym skoku w bok..w moim przypadku to sie nie sprawdzilo...bo sie zakochalam :o:o:o:o

Gość to cala ja
Taka dziwna konstrukcja nasza .

Gość brunetka30
jeanot ..a tobie sie wydaje ze "ona ci to powie ze ma ochote ale nie na ciebie"..blagam poznaj bardziej kobiety :o:o

Gość to cala ja
Probuje Ci wytlumaczyc ,ze Ty umiesz zdradzic ja nie.I tym sie roznimy.

Gość to cala ja
Brunetko zakochalas sie i co? Zyjesz w trojkacie ? Dobrze Ci z tym? Chodzisz do lozka z mezem i kochankiem? A oni jak sie czuja jak tak jeden po drugim? Pewnie nie wiedza .

Gość brunetka30
to cala ja ...zgadzam sie ze nie kazda jest taka jak ja..ale jeszcze 2 lata temu myslam zupelnie tak samo jak ty...i teraz widze ze zasady ktore wiodly prym w moim zyciu .. poszly w zapomnienie...i to wcale nie chodzi o fizyczne pozadanie..poprostu zawitala rutyna w zwiazku i teskni sie do czegos co kiedys bylo tak szalone namietne..spontaniczne...

Gość ja mysle wtedy o nowych
firankach...

Gość brunetka30
to cala ja ..w tym rzecz ze z mezem wogole nie sypiam...i dlatego to w moim przypadku sie nie sprawdzilo

nawet jak twierdzi, że tego nie lubi, że wstydzi się przede mną rozebrać? a może tylko przede mną?????

Gość brunetka30
jeanot..nie oszukuj sie...znam tak przykladne zonki...a zdradzaja ile wlezie ..malo tego jeden im nie wystarcza..nie wiem czy ona cie zdradza..ale jestem pewna..ze na bank byla by szaona kocica w lozku z innym mezczyzna

Gość to cala ja
W zasadzie kazda moze .Ale jesli Twoja zona jest takim popaprancem jak ja to dlugo nie .Ja zwyczajnie nie umiem oszukiwac.I gdyby stalo sie cos takiego to jasne ze odeszlabym.Choc znajac siebie najpierw bym odeszla pozniej cos takiego zrobila .

Gość bezradna...
Ja mam to samo. Mąż uważa, że sex jest tylko dla faceta. Zero ciepła, zero przytulenia, miłego słowa.Tylko brać i brać. Nic w zamian. A potem pretensje, że żona już nie jest taka jak dawniej :O