Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Niunia, coś ci powiem, jako facet, żeby nie było. Z twoich pożal się boże wypowiedzi tutaj i na \"dzieczynach\" widać, że jesteś skończoną idiotką. Po prostu, ni mniej ni więcej. Życzę ci, żeby przeleciało cię stado spoconych dresów bo to bedzie jedyna przyjemność w twoim życiu. Kobiety powinny sie wstydzic, ze maja wsrod siebie takie kretynki jak ty. A agatuś z dziewczyn podziwiam, ze tak dlugo wytrzymala konwersujac z tobą. Jestes glupim, różowym workiem na dresiarska spermą. I nic więcej. Mówięto, co każdy chciał tutaj powiedzieć delikatniej, ale nie zrozumiałać, ograniczona kretynko!!!

wiesz co burak nie chce mi się już komentować bo to co napisałeś to już świadczy o Tobie zdziwiłbyś się bo nawet nie wiesz jak się mylisz

jakbym sie mylil, to mialabys normalnego faceta. sama mowisz, ze przyciagasz drwesow. i co sie dziwisz? jestes dresiara, to dresy przyciagasz. nie splunalbym na ciebie.

nie powiedziałam że samych tylko zazwyczj tak jest. szczerze niechce mi się gadać z kimś takim jak ty

I jakbys nie zauwazyla skonczona debilko, kazdy kto sie tutaj, czy na dziewczynach wypowiada, nabija sie z ciebie. Bo porozmawiac z toba sie nie da. Myslisz ze jestes madra, blyskotliwa dziewczynka. nawet ie wiesz jak bardzo sie mylisz. glupia cipa!

Właśnie przeczytalem, ze chcesz miec kogos wartosciowego... zeby kogos takiego miec, trzeba soba cos reprezentowac...cos wiecej niz ty. Bo jestes dnem i 10000 m mułu. nikt normalny nie pokaze sie na miescie z rozowym lachonem :P

Gość dobra raba
Niunia ; Kazdy ma prawo do swojego stylu i noszenia tego w czym sie dobrze czuje. Musisz zdecydowac czy ubierasz sie dla siebie czy dla burakow tego swiata. Nikt nie ma prawa cie obrazac. Dobra metoda to nie reagowac na prymitywna krytyke. Natomiast konstruktywa krytyke mozna przemyslec i wyciagnac wnioski korzystne dla siebie. Podoba mi sie ,ze przyjmujesz krytyke ze spokojem . Mam nadzieje , ze nie jest ci zbyt przykro po atakach buraka. Wiesz, on tez ma prawo do swojej osobowosci.

tak, tak, tlumacz jej dalej, ze jak bedzie sie zachowywac jak pustak znaczy ze bedzie fajna lalunia. ona po prostu nie zrozumiala, co do niej inni pisali delikatnie, czyli jak ty to nazywasz konstruktywnie... wiec napisalem jej tak, ze powinna zrozumiec. chociaz to taki zakuty leb, ze watpie

dobra rada dziękuje widzę że bywają tu i normalni ludzie. Czy jest mi przykro wiadomo, że troche napewno jest nie miło słyszeć coś takiego. Ale wiem, że nie mam czym się przejmować bo nikt kto mnie zna nigdy by tak nie powiedział bo tak nie jest a wiadomo forum jest anonimowe więc każdy robi się wtedy bardzo mądry i odważny WAŻNE DLA MNIE JEST TO CO MYSLĄ O MNIE LUDZIE NA KTÓRYCH MI ZALEŻY I KTÓRYCH LUBIE RESZTA NIE MA ZNACZENIA ZWŁASZCZA TAKIE GŁUPIE KOMENTARZE POD MOIM ADRESEM. OWSZEM NORMALNE OPINIE OBCYCH LUDZI TEŻ DAJĄ MI DO MYŚLENIA BO CZASAMI MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE DOBRZE RADZĄ

znajomi tez ci mowia co o tobie mysla, tylko ty tego nie rozumiesz glupia pipo.

Gość dobra raba
Wazne jest rowniez to co TY myslisz o sobie i wazne abys sie lubila. Moda sie zmienia kolory sie zmieniaja ,a nalwazniejsze moim zdanien to aby sie dobrze czuc we wlasnej skorze. Gdzies tam jest mezczyzna stworzony dla ciebie , ktory zaakceptuje cie taka jaka jestes : z rozem bub bez , z makijazem lub bez. Nie udawaj nikogo .Badz soba .

pewnie,że gdzies tam jest taki mezczyzna. Chodzi w dresie, jezdzi sprowadzanym bmw a na pytanie po co mu glowa odpowiada: jem niom :P Bedziecie super para :D

dobra rada wiem bendę sobą:) lubie siebie taką jaką jestem a ten topik założyłam by dowiedzieć co inni o tym myślą ale widze że temat zupełnie inaczej jest rozpatrywany a szkoda

Gość dressss
Burak ---------widze ze ogromna satysfakcje czerpiesz z dokuczania tej dziewczynie. Co ty kuzwa , damski bokser jestes . Sluchaj ty toksyczny debilu , chcesz podyskutowac na twoim poziomie to podaj adres . Chetnie przerobie cie na kartofla. Jak zwykle palanci z malymi fiutami dowartosciowuja sie na kopaniu slabszych . .

dress dzięki. i wiesz co przestałam zwracać uwagę już na głupie komentarze:)

Kopać? W życiu kobiety nie uderzyłem. Raz dąłem w mordę dziwce, ale to nie kobieta :D Nie daję adresów napaleńcom z netu, zapomnij :D A takim plastikom ktoś musi powiedzieć prawdę:D Więc bujaj wory dresie :D Może razem z niunią, bo na jej poziomie jesteś :D Ciao! Niunia, a ty co studiujesz? Zaloze zie, ze w wyzszej szkole przewracania gnoju zgnebiasz tajniki zdobienia paznokci, bo na wiecej cie nie stac. ale co zrobic...jaka uczelnia, tacy studenci. \"Bende soba\" Buhahahahahaha.

Gość dzisiaj na pomarancoww
a szkoda, ze bez komentarza...twoje komentarze sa super, naprawde! A tak powaznie... powiedz gdzie studiujesz? I co?

nie bendę komentować bo nie chce się zniżać do poziomu buraka i odpowiadać na jego kretyńskie posty. Co studiuje ekonomię wyobraź sobie

Gość Maricca
sorry ale musze sie tu wypowiedzieć;/ Buraku skąd ten nik?? hehe Twoje wypowiedzi są równie durne jak ten nik ,widać ,że jesteś burakiem z prawdziwego zdarzenia.Oceniasz ludzi nawet nie mając z nimi do czynienia.Chciałabym zobaczyc Twój nędzny styl,pewnie jest odpowiednikiem niku???;) Niuniu powiem Ci tak.Każdy mądry mężczyzna który ma coś ciekawego do powiedzenia nie spojrzy na wygląd ale na wnetrze. ja nie jestem blądynką mam czarne włosy ale powiem Ci że noszę się z takim zamiarem.Do solarium chodzę juz od dobrych paru lat.Opalenizna wygląda pienie,czuje sie przez to zadbana,noszę długie tipsy.Dłonie to wizytówka kobiecości! Oczywiście nie każdy musi mieć sztuczne paznokcie,jesli ktoś ma piene swoje to czemu nie.Ubieram się na sportowo.brąz mieszany z włascie uwaga wszystkim! RÓŻEM ,super połaczenie!!!! I wcale sie nie czuje jak malowana lala,bo takową nie jestem.Powiem więcej mam męża i jeszcze podobam się szwagrowi to tak po krótce;) Kochana nie przejmuj się.Na świecie sa ludzie i parapety.Jest stado samców którzy patrza na wygląd!! (Miedzy innymi BURAK hehe który pewnie wygląda jak przysłowiowy mięczak,który potrafi tylko obrażać Kobity, co niezbyt o Nim świadczy,na takiego bym nawet splunąc nie chciała bo szkoda mojej śliny:))) I garstka mężczyzn dżentelnenów,którzy nie sugerują się tym jak kto sie ubiera ale ,próbują poznac tą osobe od środka.I takich cenię Najbardziej. Kochana życzę Ci z całego serca abys trafiła na tego jedynego.I nie zmieniaj się!!! Bo jak sie zmienisz nie będziesz sobą..Dopiero wtedy będziesz sztuczną lalką! NIE ZMIENIAJ SIĘ!.Trafisz na swojego ksiecia z bajki i zapewniam Cię:) nie bedzie to "BURAK"hehe wieśniak!

Gość Maricca
sory za literówki ale pisałam dosc szybko,żeby nie stracic wątku;) Niuniu trzymaj się! Nie nie daj burakom!!!!

Szkoda, że ortografia umarła śmiercią tragiczną, zwłaszcza na forum kafeterii.. A nikt nie wmówi mi, że zjawisko dysleksji dotknęło 90% społeczeństwa polskiego :P --> Niuniaa Poprawna forma to: \"będę\" :-) O to chodziło Burakowi.

Maricca Dziękuje przeczytałam to co napisałaś i cieszę się, że są jednak i normalni ludzie na tym forum. Dokładnie mimo swojego stylu wcale się nie czuję jakąś lalką poprostu mam taki styl i już. Mam nadzieję, że znajdzie kogoś odpowiedniego może poprostu to nie ten czas jeszcze. Tylko martwię, że będzie tak jak mówilli niektórzy na tym forum, że gore weźmie mój styl i nie będzie mnie chciał poznać bliżej :( Nie zamierzam się zmieniać aż tak a mianowicie kolor włosów czy styl ubierania. Mam długie paznokcje i je bardzo lubie to samo z solarką lubie być ładnie opalona i już. Pozdrawiam Cię :)

Blądynką nie jesteś? Doprawdy? Nie wierzę :D Gdzie te kobiety, ech... Że ortografia umarła to jedno, ale że na jej miejsce takie pustaki weszły... to dopiero dramat :D Co druga lalunia wejdzie niunie pocieszać, to lepsza...a ja myslalem, ze niunia to ewenement :D

Nie, sprawia mi to ogromną przyjemność :D Znaczy nabijanie się z ciebie :D

Gość AYUME
zmien po prostu grupe docelowa najwieksze zainteresowanie wzbudzaja u facetow kobiety, ktore nie wykazuja nimi kompletnie zadnego zainteresowania:) jako facet to mowie..heh

burak ośmieszasz się tylko bo mnie nie rusza to co mówisz a świadczy to tylko o tym że jesteś ograniczony

AYUME \"najwieksze zainteresowanie wzbudzaja u facetow kobiety, ktore nie wykazuja nimi kompletnie zadnego zainteresowania\" -hmm myślisz że to wystarczy???