Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość tyka
Nie przeczytałam całego topicu, ale chciałabym napisać parę słów :) Niestety powstał taki stereotyp, że blondynka w różowym ciuchu i po solarium jest pusta i głupia. Społeczeństwa się nie wyleczy. Ja sama odbiegałam zawsze od tych czasowych "trendów", ubieram się raczej klasycznie, wygodnie no i odpowiednio do okazji. Nie mam ani jednej różowej rzeczy :P Maluję się rzadko, a jeśli to delikatnie. Studiuję, pracuję. I niby wiele osób mówi- jesteś ładna, inteligentna. Ale prawda jest też taka, że faceci chyba boją się takich dziewczyn. Nie wiem czemu. Byłam z chłopakiem, którego zresztą brdzo kochałam 1,5 roku, ale On odszedł, bo się zgubił i nie chciał pomocy, zgrywał twardziela. I co mi z tego?

Gość Maricca
ale masz radoche.Wiesz jakos nie ruszaja mnie twoje durne uwagi mięczaku!

Tak, to naprawdę dziwne, że jest wykształcony... Dziwię się. Jemu :D Vredna, będę tu zalądał :D oczywiście, ę dla ciebie :D Pozdrowienia dla tup tup tup, która gdzieś potuptała, Chochliczka, co wyszukuje nowości w białych kozaczkach :D

Jakby cie nie ruszaly, tobys sie tak nie podniecala przy odpisywaniu. przeciez wiem, ze robisz sobie palcowke piszac do mnie :D

Gość Maricca
Burak miekka faja jesteś!! hehehe

Gość Maricca
wiesz zawstydzasz mnie..doprawdy miękka fajko;))))))))))))))))))

wiem, że zawstydzam :D Bo nigdy takiej fajki nie obrabiałaś biedna ladacznico... Dobra, zajrzę tu jeszcze, bye fanki! Szczególnie te bystrzejsze :D !

Gość vredna_suka
Burak z pastewnym miała pewnie do czynienia ;-)

Pewnie tak... Dobra, panny, koniec na dzisiaj tej rozrywki :D Musze sie swoim interesem zajac, bo mi padnie :D I nie bede mial za co suki utrzymac...

Gość vredna_suka
hmmm zostałam utrzymanką ? ;-) pa 👄

Jeszcze nie, ale nie wiadoo jak się nasz współżycie potoczy :P

Gość ach burak
jestes po prostu swietny:) a biedne idiotki sie zoladkuja hehehe.

Kochaniutka, chcesz dołączyć do fanklubu? Darmowych przejazdów MZK jeszcze za to nie ma, ale to kwestia czasu :D

Gość mam ochotę
porazka Burak puknij sie w ten pusty łeb

Gość ach burak
oczywiscie ze tak! chetnie dolacze do fanclubu:) mam ogromne upodobanie w byciu suczka, szczegolnie bardzo nieposluszna:)

Eeee, to ja nie wiem... Vredna nieposłusznych nie lubi :P :D

Niunia! Glowa do gory;) Bedzie lepiej! Taka ladna i mila dziewczyna doczeka sie kiedys prawdziwej milosci. Zobaczysz! Buzka;)

Pewnie, że znajdzie miłość tę prawdziwą... parę stron temu nawet napisałem jaką :D Michał, przeleciałeś ją już, czy jeszcze nie byłes w tej warszawie? :D

Gość michał przeleciał ją i dlatego

Suka, wracaj! Nowy typ do wysmiania przybył :D Niejaki michał - nieudacznik co poderwać nie umie nawet takiego pustaka jak niunia hahaha :D Stary, naprawdę, źle z tobą :D Wychodzi na to, że burdel ci zostaje jak chcesz podymać...;)

anix niewiem co się stało ale ja chcesz chętnie Cię wysłucham i może coś poradzę

dziwne to rzeczywiście ale moim zdaniem skoro on się odzywa pierwszy i nie odbiera Twoich telefonów nie warto zawracać sobie nim głowy a tym bardziej poniżać się i wydzwaniać do niego. Wiem że to trudne ale ja bym tak zrobiła. A będziecie widzieli się w święta? A może kogoś poznał albo dla niego ta znajomość nie była tak ważna jak dla Ciebie:(

niewiem uważam że to nie jest normalne zachowanie jak komuś zależy to nawet głupiego sms potrafi napisać a on milczy, albo chociaż by odpisał na Twoje eski. I jeszcze nie odbiera tel od Ciebie. Pogadaj z nim poważnie a skąd wiesz że będziecie się widzieli skoro się nie odzywa do Ciebie??