Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość vredna_suka
burak rulez :classic_cool:

A zrozuiałaś co kolega miał na myśli? Chyba niekoniecznie :D Wyłumacz jej... Jej trzeba jak krowie na miedzy :D Dosłownie :D

Gość hhmmmmm
Juz swego czasu sama sie tu rozpisywalam i musze cos jeszcze wtracic! Burak lekko poleciales prostactwem w swoich postach....bo racja ze w koncu trzeba bylo to dosadnie napisac ale dosadnie nie oznacza prymitywnie!......Niestety aby wydalo sie to bardziej absurdalne z niektorymi z Twoich opinii sie zgadzam! Niunia....od jakiegos czasu sporo osob stara Ci sie odpowiedziec na pytanie zgodne z tytulem topiku a Ty wciaz upierasz sie przy swoim! Skoro chcesz byc soba i nie chcesz zmieniac niczego-tyczy sie to glownie Twojego stylu...to nie dziw sie wiecej, ze nie mozesz nadawac na tych samych falach co faceci (zazwyczaj Ci ambitniejsi)stroniacy od stereotypowych blondi w rozowosciach!

Gość dudux
aczkowiek również nie uważam, żeby posty niuni były szczytem inteligencji, to muszę stwierdzić, że to co ty zaprezentowałeś, burak, to jest o wiele większy debilizm. Może z początku było ok - powiedziałeś to, co należało. Ale potem - podniecanie się tym, że dowalasz dziewczynie z forum? Żenada.

Eee, nie napisałem, że mnie to podnieca :D Tak naprawde chodzi mi o jej dobro... Wzruszyla mnie jej opowiesc... i tyle :D Popatrz na to: laska zadaje pytanie. ludzie jej odpowiadaja. A ona nie rozumie, wiec trzeba bylo troche dobitniej. Ale tez nie zrozumiala :D Niestety bardziej dobitnie nawet ja nie umiem :D

Gość vredna_suka
👄 burak

Faktycznie, odpuszczam nabijanie się z niej :D To niehumanitarne :D Sama z siebie robi taką idiotkę, że nie musze jej dowalać :D

powiem to raz i nie zamierzam się powtarzać STWORZYLIŚCIE JAKIEŚ GŁUPIE WYOBRAŻENIE O MOJEJ OSOBIE CO NIEKTÓRZY ZDZIWILIBY SIĘ JAKBY MNIE POZNALI BO KOMPLETENIE NIE PASUJE DO WASZYCH OPISÓW. NIE JESTEM JAKĄŚ GŁUPIĄ LALĄ JAK WAM SIĘ WYDAJĘ. POPROSTU MAM TAKI STYL ALE TO NIE OZNACZA WCALE ŻE JESTEM PUSTA GŁUPIA I TYM PODOBNYM. LUDZIE KTÓRZY WYPISUJĄ TAKIE GŁUPIE KOMENTARZE SĄ DLA MNIE OGRANICZENI. JEDNA OSOBA ZACZĘŁA I NAGLE WSZYSCY POSZLI ZA JEJ ŚLADEM. ŻAL MI TAKICH LUDZI .

Gość a nam zal ciebie

Gość Idzia
Ja nigdy nie byłam blondynką i nigdy nie będę, nie noszę różowych ubrań i nie narzekam na brak zainteresowania. A jest nawet odwrotnie, myślę, że faceci "troszkę mnie zepsuli", bo wywołali u mnie wysokie poczucie własnej wartości, wiem, że się podobam! Nic nie poradzisz na to, że tacy faceci interesują się Tobą. Istnieje taki stereotyp "głupiej, pustej, blond barbi" na szybki numerek, i tak już jest! Jeśli tak bardzo lubisz swój styl i nie chcesz choć troszkę go zmienic, to musisz pogodzic się z tym, że żaden poważny chłopak lub biznesmen nie zainteresuje się Tobą. I możesz być sobie mądra i wartościowa, ale niestety tak to już jest, że liczy się pierwsze wrażenie, czyli wygląd...

Gość Pablo___
Hmm, to jakaś dziwna maniera. Dziewczyna zakład topik, a w miarę upływu czasu dostaje się na niego coraz więcej ludzi i wylewa na nią pomyje. Jaki tego cel? Jak sobie chcecie ulżyć, to róbcie to, ale nie czyimś kosztem! ---> Niunia - niestety jak to już pisano kilka razy na tym topiku - jest pewien stereotyp "różowej" blondynki i czy Ci się to podoba, czy nie... będziesz łaczona z takim właśnie stereotypem. Co wcale nie znaczy, że taka jesteś - to zupełnie co innego. A co można Ci poradzić...? Hmmm...Może jednak zwrócisz czasem uwagę na tych "szaraczków" których odrzucasz już na starcie? Może zamiast czekać na to aż znajdzie się jakiś super-gosć poszukasz go sama?

Pablo dzięki za wsparcie:) Domyślam się że tak właśnie się dzieje bo jestem postrzegana wyłącznie za to jak wyglądam. Dobrze że dokończyłeś że nie muszę wcale taka być masz racje jestem inna zupełnie inna niż myśli reszta. Tak naprawdę w środku jestem wrażliwą istotką która potrzebuje miłości a dziekuje za radę pomyśle o niej pozdrawiam:)

Skończona idiotko, jakbyś umiałą użyć tego co masz pod kopułą, wiedziałabyś, że nie oceniam cie przez wyglad, bo poki co swojej fotki tu nie wklejala. wiec skoncz z wypisywaniem takich pierdół! Postrzegam ciw przez pryzmat tego co piszesz i jak. I zdania o tobie nie zmienie, chocbys chciala nie wiem jak :D Dla kilku słów otuchy moich fanek, bede cie mieszal z blotem do konca zycia :D

Gość vredna_suka
burak ❤️ kocham Cię

Gość Maricca
A Ty wredna suko też masz super nik z burakiem pasujecie jak ulał.Więc może załóżcie sobie osobny topik pt.SUKA i BURAK i będzie git. A Ty burak naprawde nie masz co robić.Może wklej nam swoją fotke to sie pośmiejemy..Ciekawe jaki masz styl?? hiphopowiec czy metalowec??? a może ulizany biznesmen..???hehe Widze że buzię masz nie wyparzoną, ciekawe jaki mądry bys był w realu? ?Boże jak ja nie nawidzę takich wiesniaków.Debilizm zalatuje z daleka.Idź się lecz Cuz Burak zawsze zostanie burakiem.Przykro mi...;) Niunia nie martw się.przyjdzie taki dzień że spotkasz swoja miłosć. szybciej niz sie spodziewasz..;)wspomnisz moje słowa

Maricca, ty zanim cos powiesz to moze do slownika zajrzyj, bo to az wstyd, zeby dorosla kobieta nie potrafila sie wyslowic po polsku...Widac, ze cie maz z PGRu wyciagnal, od dojenia krow uwolnił :D Z Vredną chętnie parę stworzę... jak chcesz Maricca też możesz do mojego fanclubu dołączyć... lubię takie zadziorne puste lachony :D Jeszcze takiej w klubie nie mam :D

Mi nie przykro, że zostanę burakiem :D Skoro tobie przykro, wpadnij, otrę ci łezkę :P

Gość Maricca
Burak ; wpadlabym do ciebie , ale slyszalam , ze strasznie marny w lozku jestes . Zreszta z twoich wypowiedzi widac , ze przy tobie jedynie moze krazyc tylko wredna suka.

niunia - nie czytalem wszystkich odpowiedzi ale napisze co mysle - mnie rozowy kolor nie odstrasza a wydaje mi sie ze glowna przyczyna to nie Twoj wyglada a to, ze szukasz tam gdzie nie trzeba - na dyskotece nielatwo dobrego chlopaka znalezc coby chcial stalego zwiazku. Nie mowie, ze masz szukac w bibliotece czy kosciele, najlepiej szukaj gdzies pomiedzy tym a tym ;)

Gość vredna_suka
Nie rozumiem dlaczego ktoś ocenia mnie po nicku i sympatii dla cyników :-0 To dopiero hipokryzja, Marissa własnie pokazałaś, że ni nick czyni forumowicza, bo okazuje się że jestes wredniejszą suką odemnie, tylko że ja potrafię się do tego przyznać :-0 Bez pozdrowień i zapraszam do zakupu słownika

Gość podwawelska
najlepsza jest ta cała maricca, słoneczna księzniczka też całkiem całkiem:) całą tę trójkę (włącznie z autorką) jakby z jednego materiału genetycznego sklonował:D

Gość vredna_suka
nie jest powiedziane, że z jednego IP nie piszą :-P

Niunia w ogóle uwagi nie zwracaj. Zresztą niki mówią za siebie. Jak ktoś np do mnie mówi coś co mi się nie podoba-----> to ta osoba dla mnie momentalnie znika ! A tak w ogóle chwalą styl szarych myszek-------> ciekawe dlaczego potem żonaci faceci szukają kochanek bo mają beznadziejne żony!!! Osobiście nie chodzę na solarium bo wolę samoopalacz delikatny, od solarium to się skóra starzeje słyszałam ale myślę,że większość tu obecnych ma nie lepszy styl od niuni chociaz tak im się wydaje

No właśnie. A powinnaś :D Maricca, jaki ja jestem w łóżku to ty sie nigdy nie dowiesz, bo preferuje kobiety wyksztalcone, nie od gnoju oderwane :D Te, słodka... Taaa, już widze Chochliczka w białych kozaczkach :P To tak a propo stylu :D

Wielu facetom wydaje się,że jak kobita wykształcona to jakaś dama już.Tylko,że te wykształcone jak już szukają kogoś na męża zmieniają się pod pic. A tak póki się da zachowują się jak dziwki! I garsoneczka pod szyję sprawy tu nie załatwia.Wiele można zamaskować ubiorem oj wiele! A zakonnicę udawać może każda jak założy garsonkę! Widzę,że niektórzy mają się tu za osoby na wyższym poziomie. Hmm.....Ja uważam,że wszyscy faceci są tacy sami a wolę już kogoś z bmw niż inteligencika z dużym fiutem czy fiatem.

Słodka Księżniczka chyba za daleko zabrnęłaś w swoich wywodach! :P Tu chodzi tylko o to, że na blond Barbie lecą karki/dresiarze/faceci co chcą się zabawić i tyle! To są STEREOTYPY o nich tu rozmawiamy!