Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

nie martw się mogę się przecież mylić ale wykluczyć tego też nie można. Jeżeli tak jest to ten facet to świnia bo Cię zwodził mógł przynajmniej powiedzieć co jest grane. Daj sobie z nim spokój. Głowa do góry

przestań nie pal i nie wyj nie warto wiem że ciężko Ci teraz ale musisz się z tym pogodzić nnie warto się łudzić. A co Ci to da jak się będziesz przejmować nic pomyśl w ten sposób czy on też teraz siedzi załamany? Wątpie więc weź się w garść dziewczyno. Tylu facetów wokół może to nie był poprostu ten

n8ie gadaj głupot równie dobrze ja mogę tak powiedzieć też czytałaś mój topik???

przeczytaj sobie pierwszą moją wypowiedz to będziesz wiedziała o c chodzi Może ty masz jakieś zdanie na ten temat??

Gość anix a opisz siebie
jak wyglądasz? Może brzydka jesteś i dlatego :P

wiem co czujesz mam to samo. Chciałabym mieć wkońcu kogoś normalnego, kogoś kto będzie dbał o mnie. kochał mnie i nie patrzył na mnie przez pryzmat wyglądu to jaki mam styl tylko będzie liczyło się dla niego moje wnętrze. Ale czy ktoś taki istnieje dla mnie???

anix nie zwracaj uwagę na te głupie uwagi innych ja już się do nich przyzwyczaiłam

hihihhi no w sumie to racja jak to ma tak samo zawsze łatwiej jest mu zrozumieć:)

buhahaha tak odrazu a gdzie zaręczyny hihihihihii:) Tak skocz z okna to Ci pomoże głupotki gadasz. Wiesz wracając do tego Twojego faceta ja bym się z nim nie spotkała powiedziałabym że nie mam czasu

dobrze że potrafisz żartować oznacza to że nie jest tak źle z Tobą. Grunt to się mimo wszystko nie poddawać. No wiesz widujecie się rzadko ale w dzisiejszych czasach są tel, internet więc jakby mu zależalo odzywałby się

zmieni zmieni musi się zmienić słoneczko uśmiechnie się też dla nas ja w to wierzę a bynajmniej staram się:)

Gość bynajmniej staram się
Niuniaaa, jak cie czytam, to trudno mi uwierzyc, ze takie idotki chodzą po ziemi :P

Gość witaj niuniaa

Gość podnośmy
Może znowu ktoś jej nawrzuca :D :D :D

Gość po co jej wrzucać
:D Szkoda słów i klawiatury na takie niunie. Niech sobie żyją ze swoimi tipsami i tlenionymi włoskami. Baw się niunka dobrze swoim życiem :D

Gość a gdzie autorka

Gość vredna_suka
"tańcz głupia tańcz ... ? "

Gość po co jej wrzucać
Vredna___ w dziesiątkę strzeliłaś :D

Gość dajcie jej spokój

Gość po co jej wrzucać
Oj niunia, nieładnie :D Dla innych niunie są śmieciami. Po co tak? :D Baw się życiem, klej tipsy, tleń włoski i czekaj na księcia z bajki - inteligentnego :D bogatego :D i na białym koniu :D Może się uda?

Gość po co jej wrzucać
Uuuu niunia, to zmienia postać rzeczy :D Nie tipsy a żele. Toś ty naprawde yntelygentna dziewczynka. Oooo to ja przepraszam. Cholera, żele, nie tipsy :D :D :D