Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

niuniaa-troszke poczytałem o tobie-jeszcze nie wszystko,ale sądzę że jeszcze nie spotkałaś swojej drugiej połowki jabłuszka,pamiętaj kochaj mocno,niemów że Ci mocno zależy,ale też nigdy nie łam serca zakochanego w Tobie....nie łam.....jak Byś miała czas i chęci wejdz na temat ,miłość po 40-tce -nie ma tego dużo wypowiedz się ciekawi mnie Twoje zdanie..........

kaziu :D Masz ochotę na puknięcie różowej małolaty? Miłość po 40stce buhahahahahahaha :D O tak, niunia, 40latek każdy cię zechce. Zresztą oni chcą wszystko, co młodsze od ich żon. :D To się druga młodość nazywa :D

Z wzajemnością :D Ja nie lubię podstarzałych amantów, którym zdaje się, że 20stki polecą na nich bo są boscy :D Owszem, 20stki lecą na was, bo przeważnie macie więcej kasy niż ich rówieśnicy... Żałosnyś...

Gość po co jej wrzucać
Burak___no jak słowo, nie czytasz co niunka pisze. Nie ma tipsów, ona ma ŻELE!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Ziuta bez buta
ale ta niunia fajna jest cholera, taki pustak a topik sie kreci juz tyle czasu...zadziwiajace, ze was tak nakreca...

pewnie, że nakręca :D Dawno się tak nie uśmiałem. Poza tym lubię się pastwić nad głupimi małolatami :D Eeee, a czym się różni tips od żelu? BO JA TEGO NIE ROZUMIEM :D MOŻĘ MI TO KTOŚ WYTŁUMACZYĆ? :D :D :D

burak przyznaj się -- jesteś napalony na niunięę jak cholera--chciała by dusza i nie tylko do RAJU, a figa z makiem i burakiem....

Strasznie jestem napalony na laski z którymi nie ma o czym pogadać (no, o delfinach ewentualnie:D) stary, rozgryzłeś mnie :D

Gość Ziuta bez buta
ja tam za cholere nie wiem czym sie rozni zel od tipsa... jak mi niunia wytlumaczy to sobie moze zafunduje? moze wtedy jakis 40latek na mnie poleci? i bede miala sponsora na buta?

co jest wystarczy powiedzieć kobiecie coś miłego a już większośc myśli organem-głodnemu tylko chleb na myśli , ja nie głodny........

Gość Ziuta bez buta
aha, jasne nie głodny bo juz Cie niunia nakarmila zupą z tipsa... ups, z zela przepraszam, arogantka ze mnie.

Gość vredna_suka
No jasne, że żyję ... :-0 Miałam nie żyć :-P :-D ? Burak, Ty mnie już chyba nie kochasz ... :-D widziałam fankluby nieposłusznych suczek i inne takie ... :-P A ja nie wiem co za róznica w zasadzie: czy żele, czy akryle i tak zawsze TIPSY :-D

Gość vredna_suka
Kochanie ja w pracy głośników nie mam :-0 Niefarcik :-0 ale i tak Cię KOCHAM PASJAMI ❤️ :-P

Gość vredna_suka
Ech, coś pokombinuję, ale nie obiecuję Zobaczyć mogę, ale z fonią niestety to se ne da pane Havranek wyślij mi na maila, spróbuję w domu. Mam taki jak nick i jest założony na tlenie.

Nie bede ci wysylal maila, wklikaj sobie linka i już :D Obejrzeć bez fonii to żadna radocha :) Tego trzeba posłuchać... wysokiej jakości utwór muzyczny. :D

Gość vredna_suka
To sobie przekopiuję .... trudno .... :-( a już myślałam, że dasz się wyrwać :-P

burak załóż sobie swój topik i śmigaj z mojego nie zaśmiecaj go!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ziuta bez buta
niunia a co różowego masz dziś na sobie?

Gość po co jej wrzucać
Na pewno ma różowe gatki :D Na wszelki wypadek :D I cholera żele ma! Też różowe! Burak nie kręci Cię to? Taka rozowa niunia?

Gość papraci
topic swiadczy o tym ze jestes głupia bo kto takie topici zakłasa sorki laska "Jestem młoda mam 22 lata. Pracuje, studiuje. Jestem bardzo ładna. Faceci mnie podrywają , oglądają się za mną na ulicy a mimo tego jestem sama. Nie to że cały czas byłam w kilku związkach ale strasznie w długich odstępach. A gdy poznałam kolesia ostatnio okazało się że chciał mnie tylko przelecieć. Czy kto mi powie czemu tak jest? Co ze mną jest nie tak "TERAZ SAMA PRZECZYTAJ TO CO NAPISAłAS.. JESTES NAIWNA MYSLISZ ZE TO , ZE JESTES LADNA I MASZ PRACE TO PANA BOGA ZA NOGI ZłAPAłAS i kazdy powinien sie o Ciebie zabijac Faceci owszem lubia, piekno podziwiac, stad komplementy dla Ciebie.ale nie sa na tyle naiwni by wiazac ze z idiotkami.Oprocz wygladu, ktory tez jest wazny, ale tylko na samym poczatku liczy sie "to coś", mzoe Cie tego brakuje...wydajesz sie troche naiwną i mało życiową osobk,bo zadajesz pytania tak głupiutkie jakbys jakas nastolatka była.Przepraszam ale w poważnych zwiazkach i miłosci liczy sie dziecko cos wiecej niz seks!!!wyglad,..i takie tam.. to jest duchowa więź...a Tymoze tego nawet nie rozumeisz...ze miłosc..to cos ponad...tym co ziemskie i ulotne..ponad powierzchownoscia..ponad. ludzkimi słabosci..

do papraci \"topic swiadczy o tym ze jestes głupia bo kto takie topici zakłasa sorki laska\" Topik, który założyłam wcale nie jest głupi i ja też nie jestem głupia. Nigdy nie powiedziałam, że złapałam pana Boga za nogi bo jestem ładna czy mam pracę. Poprostu ciężko jest mi zrozumieć czemu pomimo wszystko jestem sama i nie mogę znaleść normalnego faceta. Znam wiele dziewczyn, które są brzydkie, nudne takie szare myszki i są w stałych związkach. Poprostu zastanawiam się czego mi brakuje. A czemu taki topik czasem warto posłuchać opinii kogoś trzeciego co Cię nie zna bo jest obiektywny. Ale po założeniu tego forum zobaczyłam, że większość z wypowiadających osób jest niedojrzała i żałosna, ponieważ stworzono na tym forum jakiś głupią opinię na mój temat co wogóle nie zgadza się z tym jaka jestem naprawde. Ale czasem też przeczytałam sensowne wypowiedzi.

Gość asabobasa
a wiesz dlaczego tamte maja facetow, bo zamiast siedziec i wypisywac i użalac sie nad soba na forum, po prostu "zyją:.....ciesza sie chwila, nie zamartwiaja sie wygladem, charakterem, sa soba... a Ty zamartwiajac sie niczego nei zyskasz, a miłosc podobno do kazdego przyjdzie, ale nie w pore

przedmówca ma rację :D Drobni przestępcy i dtresiarze nie siedzą na tym forum więc czego tu szukasz? :D Vredna zrobiłbym ci buzi, ale nie umiem hahaha.

Gość Ziuta bez buta
ja myślę, że to niunia... chciała się Ciebie pozbyć i wynajęła kazia, żeby zagarnął Twojego nicka... zrobi mu za to dobrze różowymi usteczkami... i tej wersji będę się trzymać!!!