Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość vredna_suka.
wiedziałam, wiedziałam, musze sobie jakiś równie romantyczny nick wymyśleć Buraczku masz pomysł ?

ziuta bardzo śmieszne zaskoczę Cię bo to nie ja nie mam pięciu lat żeby zabierać komuś nicki

Gość vredna_suka.
zaskocze Cię - wiemy o tym, tylko tak Cię wypuszczamy :-P

Gość Ziuta bez buta
oj niunia nie obrażaj się, my tu tak troszkę zabawiamy się Twoim kosztem, ale jesteś dla nas jak.... jak....no...siostra... przyrodnia... głupiutka, naiwna, młodsza siostra, przyrodnia, ale zawsze... dlatego chcemy zrobić z Ciebie człowieka:-)

posłuchaj gówniaro nikt się nigdy nie bawił moim kosztem i nigdy nie będzie lepiej uważaj na to co piszesz i nie pozwalaj sobie bo zaczynasz mnie wkurwiać. Ciekawe kto z was jest taki mądry w cztery oczy bo obrażanie kogoś na forum jest szczeniackim zachowaniem.

tu jesteś vredna-widzę że podtrzymujesz tą stronkę na bujaniu z burakiem..napisz coś o niunii-chętnie poznam Twoje aktualne zdanie..

Gość Ziuta bez buta
o cholera!!! niunie poniosło!! nazwala mnie gówniarą, hahaha, a to dobre! i jeszcze w dodatku użyła brzydkiego słowa!! zaczyna mi sie coraz bardziej podobać ta dziewczynka, widać, że ma charakterek!! już nie gra słodkiej idiotki! brawo!!! dowal mi jeszcze!!! niunia!!! niunia!!! niunia!!!

w przeciwieństwie co do niektórych nie zamierzam się ośmieszać na forum i pokazywać jaka to jestem mocna w gębie jak np ty. Jak mam coś do kogoś wolę powiedzieć mu w twarz a bawić się w pisanie to zbyt proste więc daruj sobie a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to wypierdalaj z mojego topiku.

ziuta b b-niezła jesteś,ale ruszyłaś niuniee-nawet nie wiem czemu tak się wk...ia,niuniaa-co Cię zabolało-powiedz:będe Cię odwiedzał na stronie..p.s.wiedz że Ci żle nie życzę...

Gość vredna_suka.
Nie no coś Ty, boję sie napisac cokolwiek - zobacz jak się zeźliła ... A powaznie: nie znam niuni ale po jej wypowiedziach maluje się obraz panny, która nichże sobie lubi tipsy, balejaże, różowe spodenki i białe kozaczki, ale nich uparcie nie aspiruje do poziomu, o którym może jedynie pomarzyć, bo jej wypowiedzi o tym świadczą. A desperackie: "nic o mnie nie wiecie i doklejacie etykietkę" jest bzdurą. Każdy ma tu jakies kreacje na tym forum, częśc z nich jest zupełni edla picau jak choćby ta moja, a niunia wszystko bierze takj śmiertelnie powaznie. Nie o to chodzi, że jest głupia, mądra, pusta, próżna czy nie, ale o to ŻE NIENAWIDZĘ LUDZI BEZ ELEMENTARNEGO POCZUCIA HUMORU NA WŁASNY TEMAT, DLA KTÓRYCH SŁOWO AUTOIRONIA BRZMI NIEMAL RÓWNIE ENIGMATYCZNIE,JAK DLA MNIE WYKŁAD NA TEMAT FIZYKI KWANTOWEJ tyle.

Gość po co jej wrzucać
Vredna___i o to chodzi. Ale niunie i tak nie pokapują więc szkoda kalwiaturki na nie. Niunia___takiego faceta jak ty chcesz mieć to nie złapiesz na te różowe tipsy czy żele. Mówisz, że szare myszki mają facetów a ty nie. A widzisz? Może te myszki rozum mają? Pomyśl niunia to nie boli. Chyba nie? Niunie boli? :D :D

Gość Ziuta bez buta
niunia, wroce do Ciebie jutro, trzymaj się... wiem, ze bedziesz tesknic... ja tez...

Gość vredna_suka.
ziuta a ja jak bedę ? :-(

tak -dzieki.dwie ostatnie wypowiedzi są prawdziwe,niuniaa zrozumie mądra dziewczyna-napewno-dzięki vredna i b.b.

Czy dobrze się bawię domyśl się. Nie zamierzam zmieniać nicka albo topiku z powodu jakiś gówniarzy niech oni się stąd wynoszą

Nam się nie znudzi :D Nie licz na to hahaha :D Pozdro! Vredna: 👄

Ja i niunia... anix, ty nic takiego nie sugeruj, vredna mnie zabije.... chociaż ona przecież wie, że niunia mnie kręci. Na samą myśl o jej różowym sweterku i białych kozaczkach mój zaganiacz wynurza się zza szyi i w pełnym stanie gotowości wskazuje kierunek: stolica :P

Pewnie, że zyje i ma się całkiem dobrze :D :D :D Tylko głównej bohaterki mi brakuje... Ale gdzies się odgrażała, że jej dzisiaj nie będzie... smutny nam dziś dzień nastał :D Vredna 👄 Bij mnie oh jeah na goły tyłek oh jeah pasy toleruję tylko skórzane :D Żadne tam sztuczne wytwory :D Ze sztucznych wytworów toleruję na gołym tyłku tylko niunię :D

Gość Ziuta bez buta
witam wszystkich niuniowatych, burakowatych i sukowatych:-) smutny nam dzien dzis nastal, bo niuni brak:-( ale coz poradzic, dziewczatko widac zagarnelo wyplatke i very busy dzis: 1. shopping (inny odcien różu bedzie modny w tym sezonie) 2. trzeba sie strzaskac na ciemny braz 3. kosmetyczka powyciska pryszcze 4. moze jakis kark sie nawinie i przewiezie beemą? ale jutro to dopiero niunia bedzie miala do opowiadania, ze hoho.... musimy czekac cierpliwie:-/

Gość Ziuta bez buta
tak vredna, masz rację, na pewno sobie paluchy do krwi wygryzła czytając nasze "dobre rady".

Gość Ziuta bez buta
i zapomniałam dodać, że zachowanie buraka coraz mniej mi się podoba... ta niunia za bardzo go coś fascynuje i zaczyna poważnie rajcować!!! bo skoro już ma fantazje na jej temat? niedobrze, oj niedobrze...

No dobra. Jestem pantoflarzem. No może nie pantoflarzem, ale kozaczkarzem. Co tydzień chodzę na spotkania AK-Anonimowych Kozaczkarzy. To, co wmawiali mi tutaj, jest faktem. Ach! Jestem tak słaby :P Uzależniony od tych białych.... Czy jest dla mnie jakiś ratunek?! Niunia! Dzień bez twoich idiotycznych tekstów jest dniem straconym! Wróć! Na myśl, że bujasz się z jakimś dresem po wawce beemą, nachodzą mnie myśli samobójcze... kto tym razem to jest...? Może znowu jakiś, który dzięki tobie zmieni się 360 stopni? Ach!:D Kto to jest? Złodziej, morderca, a może tylko zwykły kieszonkowiec???

Gość Ziuta bez buta
skoro tak mówisz, widać, że rzeczywiscie się nie znam na tych żelach, zwykła prostaczka ze mnie:-) coś mi przyszło do głowy cholera, Ty się zastanawiałaś kobieto gdzie jest burak????????? a jeśli kupił se beemę i obwozi po wsi niunię, która właśnie pomalowała odrosty??? i drapie go po tyłku nowymi różowymi pazurami????

Gość Ziuta bez buta
o kuwa!!! sorry burak, jestes tu jednak!!! widocznie byles tylko na spotkaniu AK. ulżyło mi.........

Gość dziunia mała
Vredna pytaj niuni jak to z podcieraniem jest :D Ale może żele nie przeszkadzają a pewnych osobników płci męskiej kręcą. Cholera na solarium pójdę chyba i żele se machnę :O A i białe kozaczki se kupię. I jeszcze farba do włosów co by na blond sie zrobić. I róziowe bluzeczki se pokupuje :O Ale wyrzeczeń. Ale będę śliczna!!! :D

Wy se nie kupujta wszystkie tych żeli i innych gadżetów, bo mój zaganiacz rozerwie się na 4 strony świata... chyba, że wszystkie do stolycy zjedziecie :D Vredna, podcieraniem się nie martw, jako wierny twój przyboczny, będę robił to za ciebie :D Ewentualnie możesz zostawić sobie do podcierania dwa palce prawej ręki bez tipsów :D