Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość Ziuta bez buta
o cholera, vredna, czy mi sie wydaje, czy Ci wlasnie burak milosc wyznal?? bedzie Ci podcieral tylek, no no... jednak woli Ciebie:-) widocznie spotkania AK daja jakies efekty... kurcze, smutno mi jakos, gdzie jest niunia??? nie zwymysla mnie dzisiaj:-( burak, a jakby vredna pozwolila to bys pokazal tego zaganiacza? wiedzialabym, czy warto blond se zapodać:-)

Gość dziunia mała
No burak jak nic vredną kocha 😭 A ja żele chce robić i solarke i róziowe bluzeczki do pępka kupować. I nic 😠 Może na ten drugi topik polezę. Może Misio na mnie się skusi. :D No i białe kozaczki chce kupić. Będę miała blond włoski, tipsy, tego no żele i różowe wdzianka i będę trzepotać rzęsami (doklejonymi). Bedę ładna?

Gość Ziuta bez buta
będziesz zajebista!!!:-) do tego będziesz studiowac, pracowac, bedziesz mila i dobra... a od karkow z beemami sie nie opedzisz!!! super!!! chyba Ci pozazdroszcze i tez tak zrobie, bo burak juz pod vrednej panfoflem, zeby nie powiedziec papierem toaletowym:-)

hmmm mysle ze faceci troche tchurza,boja sie zaangazowania co wcale nie usprawiedliwia ich wybrykow.wytlumaczeniem moze byc to ze poprostu widza fajna dziewczyne podrywaja ja i... pozniej zrywaja znajomosc bo sami boja sie odzucenia.pewnie w ich mniemaniu odzucenie ze strony pieknej kobiety to porazka wstyd i chca tego uniknac.no ale sa tez niestety typy ktore nas piekna plec zwyczajnie wykorzystuja chwalac sie swoimi podbojami tego niestety nikt nie zmieni,jedynym sposobem nie zgadzania sie z taka sytuacja jest powiedzenie czego sie od siebie nawzajem oczekuje nie owijajac w bawelne.wiemy przeciez z doswiadczenia ze niektorzy faceci sa bardzo niedomyslni Zycze wszystkim nieszczesliwym kobietkom szczescie, wytrwalosci i asertywnosci w poszukiwaniu tego \"jedynego\"

Gość Ziuta bez buta
ale nudy...

Gość Ziuta bez buta
nie ma komu dokopać... kosiorem bez buta, hehe:-)

Może pójdziemy teraz pobrechtać na topic miłości niuni... może jej misia podręczyc...? Zdaje sie, ze chlopak ma jakies problemy osobowosciowe :D Zadna laska go nie chce, tylko niunie same :D

Gość Ziuta bez buta
burak, dawaj namiary na ten topik! a juz Cie mialam ochrzanić, ze sie łajdaczysz, bo przed chwilą widziałam Cie na jakimś topiku o brzuchu!!! myślisz, że to NASZA niunia???

poseka, zara znajde... nie, to chyba pomylka, tamta jakas bardziej rozgranieta :D poza tym ona moze i misiow lubi, ale takich bez brzuchów :P

Gość Ziuta bez buta
dobra moi drodzy. ja spadam, jadziem z niuniom i jej nowym chopakiem jego beemom na miasto, niunia mnie obiecała zawiesc do swojej fyzjerki, bede robic blonda i sie strzaskam na cekolade:-) jutro bede wiosennie odmieniona... a Ty vredna pilnuj buraka, ja Ci mówie kobieto, gdzie on sie łajdaczy... no co burak, nie miej żalu stary, solidarność jajników, nie?

w przerwach pisania do was pracuję na ciebie, vredna suko 👄, na naszego maybacha i niebieski domek za miastem :P

Może zmienimy koncepcję? Domek będzie różowy z blond dachem...? Kurde, gdzie ta niunia, nie ma się z kim zabawić :(

Gość Ziuta bez buta
żebyście wiedzieli jak ja bosko (czytać niuniowato) wyglądam!!! nie sądziłam, że tleniony jest dla mnie wymarzony:-) a nasza niunia ma nas w d....:-( vredna jak ja Ci zazdroszcze, ten burak to ma gest...domek z blond dachem, och... burak a moze masz klona? dawaj mnie tu go:-) aha, vredna, to BK było do mnie? a cio tooo?? może ja jakaś niekumata dziś jestem... no tak, już wszystko jasne!!! Toć ja bloni od wczoraj:-) p.s. piszcie do mnie krótkimi słowami, bo nie zrozumiem... to nie ulega FREKWENCJI:-)

Gość dziunia mała
Ja też mam już "bląd" włosy i tipsy - z kiosku Ruchu :D Co Wy tu AMPUTUJECIE od rana?

Gość Ziuta bez buta
dąt łory maleńka, koha, koha, ale wykopy pod Twą chałupinkę własnym zaganiaczem dzieła... dziunia, poważnie w RUCHU mozna zakupić te tipsiki??? a w którym, już lecem, bo zabraknie!!! cholercia, nowe włosy mi się do kapelusza MAGNETYZUJĄ;-)

Gość Ziuta bez buta
a tak na poważnie, to gdzie nasza niunieczka??? czy ktoś wie? może Rutkowskiego pora AGITOWAĆ???

O niuniaa, wróciłaś! Zapewne wczorajszy dzień był dla ciebie nizewykle interesujący! Opowiadaj! Gdzie byłaś i z kim się beemką woziłaś :D

Gość niniaa
buhaha komu jak komu ale tobie relacji z dnia nie zamierzam zdawać;)

Ojej :( Chyba jestem zazdrosny... Na samą myśl, że kafeteryjną niunię bzykał jakiś drechol w beemce robi mi się niedobrze :( Mam nadzieję, że chociaż ci tipsów nie połamał :D

Oj suka, nie wydurniaj się bo sama se będzies fundamenty kopała! Kocham cie, kocham, tylko ten róż niuni cie troche przycmil. Już wracam do swojego kąta :D

Gość Ziuta bez buta
niunia skarbie zaraz sie z Toba przywitam tylko najpierw zjeb...buraka. Burak!!! Ty wstretny siurku, w tej chwili zauważ vredna!!! bo jak kopala przywale...!!! cos te Twoje spotkania AK przestaly dawac efekty! przestan sie napalac na niunie, bo i tak nie masz szans! nie masz dresiorow, lysej czachy i beemy, wiec czym jej chcesz ZAEWALUOWAĆ?

Gość Ziuta bez buta
no widzisz vredna, koha, koha, tylko ma kryzys wieku burakowego i mu zaganiacz niuniowieje. no a teraz: NIUNIA KOCHANA!!!!!!!!!!!!!! jak my zesmy tesknili:-) no powiedz chociaz troszke, jak bylo? co robilas i z kim? jako Twoim wiernym fanom chyba powinnas:-)

Niunia taka rozedrgana po wczorajszym ostrym dymanku w beemce, że do dzisiaj jej się tipsy trzęsą :D A może ty się wczoraj z tym swoim nie do końca zorientowanym misiem spotkałaś? :D I co? Będzie nowy związek? Czy jak cię zobaczył na żywca to zwątpił? :D

Zdziwiłbym się, gdyby nie wykorzystał okazji i nie przeleciał cię w toalecie lotniskowej :D Chłopak musi wygłodniały być, skoro nie może sobie dziewczyny znaleźć :D

Gość Ziuta bez buta
burak o co chodzi z tym lotniskowym misiem toaletowym? przejdz do MERITUM sprawy i oświeć mnie:-)