Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniaa

Możę mi ktoś to wytłumaczyć? Bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Dziewczyny! Buhahaha, real niunia is back! Te, niunia, a cipka nie boli? Opowiedz jaki on jest? Faktycznie taki lewus? :D Czy rozkręciłaś chłopaka białymi kozaczkami? :D

Gość wtrące swoje dwa słówka
niunia nie zwracaj uwagi na czubów żyj swoim życiem i nie zmieniaj swojego stylu jeśli go lubisz bo nie bedziesz sobą a przecież nie o to chodzi. Napewno poznasz kogoś wartościowego zasługujesz na to jak każda dziewczyna a te głupie komentarze świadczą tylko o tym, że gówniarze przesiadują na tym forum trzymaj sie buziaczek

Och niunia, jesteś lasko ostrą jak tabasko :D A twoje cięte riposty powalają na kolana :D Gdzie cię tego nauczyli? W delfinarium, czy na ekonomii :D :D :D Vredna-jeszcze tej eksmisji pożałujesz jak na tyłku własnym wyhoduję sobię różową, pachnącą blond niunię :P :P :P Będziesz mnie błagać o powrót :D

nie czytałam całego topiku ale chcę wyrazić swoją opinię. lUDZIE DAJCIE DZIEWCZYNIE SPOKÓJ BO JESTEŚCIE JAK WAS OKREŚLIĆ NORMALNIE BRAK MI SŁÓW NA WAS:) niunia nie przejmuj sie moja rada dla Ciebie bądź sobą ewentualnie mogłabyś troche odpuścić sobie solar chodziaż na jakiś czas a co do pazurków może troche skróć je. Styl ubierania mi podoba zazdroszczę Ci bo ja nie moge sobie pozwolić na takie ciuchy niestety;( głowa do góry

Misiaa... może... burak ci słów :D Dzięki Bogu, że nie możesz pozwolić sobie na takie ciuchy. Mam nadzieję, że jak już Lepper zostanie premierem, to założy jakieś oddziały likwidujące niunie :D

Vredna... żąłował będę, jak już se te blondy i tipsy zarzucisz, ale póki co... szukam miłej, głupiej niuni, 22-letniej, pracującej, studiującej, której nie jest obojętny los delfinów...:D Takiej, która w długie zimowe wieczory będzie wydłubywać mi resztki przez siebie przygotowanych posiłków z pomiędzy moich lśniących zębów swoimi żelowymi tipsami. Takiej, która poprowadzi mnioe zawsze do celu idąc [przodem i wskazując drog cekinami i odblaskowym odcieniem tego koloru na r :D

Gość różowa.blond.psiutka
:-) jak Fenix z popiołów po metamorfozie :-P idę na dresy :-P :classic_cool:

Gość Ziuta bez buta
pewnie, ze my lubiem niunie:-) i niunia nas lubi! czy ktos w to watpi? dlaczego? nie rozumiem...przeciez czysta sympatia wyziera z naszych KONSERWACJI. misia, a pomyslalas babo, ze jak my zejdziem z niuni i pojdziem w cholere, to ten topik zdechnie?? co sie stanie jak nas nie bedzie? niunia załozyła swój fanklub i my tu zostaniemy choćby nie wiem co!!! ja to właściwie dlatego, że mnie obiecała wzioć ze sobo na koncert bajer ful bo bedo w dlugi łikent w Niuniowie Różowym:-) a to dla mnie największa ERUPCJA! masz rację vredna, jeszcze do Ciebie burak kombajnem zajedzie i będzie błagał, żebyś go skonsumowała!

Niunia chyba dochodzi do siebie po wczorajszym i okłady w kroku robi, bo się nie odzywa :D Ostro musiał być, cooooo? Lepszy od ostatnio przerabianego kieszonkowca? Może chociaz lepszy od psa sąsiada? No powiedz, powiedz :D

Gość Ziuta bez buta
anix! ciśnienie mi podniosłaś i zraniłaś me uczucia:-( JAAAAAAAAAAAAA obraziłam niunie? a którym słowem? po potwarz! a buraka sie nie boję, on jest tak zafascynowany niuńką, że świata wokół siebie nie widzi... jest w pink amoku:-)

Gość obrońca niuni
niunia, udowodnijmy im razem, że jesteś mądra fajną dziewczyną!

Gość Ziuta bez buta
niech się wypowie potencjalnie poszkodowana niunia! niunia, złotko czy ja Cie obrażam??? ajm są sory, rili, plis forgiw mi... aj lowju do bólu:-)

Gość Ziuta bez buta
tak, tak burak chłopaku, zaczynasz przeginać pałe!!! bo jak sie zbierzem i strzepiem ten Twój okrąglutki buraczany tyłek.....nawet vredna Cie nie obroni!!!!

Gość Ziuta bez buta
tak, tak burak chłopaku, zaczynasz przeginać pałe!!! bo jak sie zbierzem i strzepiem ten Twój okrąglutki buraczany tyłek.....nawet vredna Cie nie obroni!!!!

do obrońcy niunii dzięki ale ja nikomu nie będę nic udowadniać ludzie którzy mnie znają wiedza jaka jestem i mnie cenią. A ci tu na forum to żałosne debile którzy przeginają jakbym kurwa spotkała tego buraka to nie ręcze za siebie bo robi ze mnie kogoś kim nie jestem. Nie powiem jest to przykre bo słowa też potrafią ranić ale wiem że to są puste ich słowa nieodzwierciedlające mojej osoby. Ciekawe jestem kto by powiedział mi wprost to co na forum ?????????????

Gość Ziuta bez buta
no dobra anix, ta zniewaga krwi wymaga, ale znaj moją dobroć:-) ale zeby mnie to było ostatni raz takie farmazony bredzić!!! a teraz się przyznam, odsłonię przed Wami moją słabą (jedyną!!!!!!!!!!!!!) stronę:-( oprócz :-) i :-( nie umiem nic więcej, więc łapki Ci nie podam:-( ale zgoda między nami!

Wprost nic bym ci nie powiedział... tylko zadarł różową spódniczkę i... :D

Gość Ziuta bez buta
niunia, burak juz więcej tego nie zrobi!!! bo jeśli się odważy, to go załatwimy na cacy ćwikłę. no, głowa do góry i nie gniewa się na nas:-)

Gość Ziuta bez buta
burak Ty siurku, już szybciutko przeproś niunię!!!! nooooooooo, czekamy............. burak, dwa razy nie będę prosić.........

Ja również zaczynam żałować że cię nie znam :D to mogłoby być całkiem ciekawe doświadczenie :D Jeszcze niuni na warsztacie nie miałem :D Może wymienimy się mailami? :D Nie pożałujesz, lalka :D Wierz mi, takich doznać żaden koleś w dresie ci jeszcze nie zafundował :D Nie, Vredna? :D

i nikt nie zauważył mojej metamorfozy :-(

No, nie daj się namawiać dłużej niż dresom i wpadaj nadziać się na zaganiacza :D Przecież wiem, że tego chcesz, czuję że ci sutki sterczą jak kołpaki od jelcza a i kisiel z majtów wypływa. Bierze cię to :D

Gość Ziuta bez buta
oj, burak, ręce mi opadają do samej ziemi:-( niereformowalny jesteś... sory niunia, starałam się...

Gość Ziuta bez buta
psiutka, a co to za niu imicz?

burak ja się dla Ciebie postarałam a Ty nie zauważyłes 😭

No dobra, ziuta, zrobię to specjalnie dla ciebie, chociaż to ona mnie wyzywa :D Rozumiem, że to taki element gry wstępnej :D Na zgodę dam ci polizać zaganiacza :D

niu imicz bo Burak woli różowe blond psiutki a nie vredne suki jak widać :-P