Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka801

pierwsze spotkanie z rodzicem chłopaka

Polecane posty

Gość kobietka801

W najbliższy weekend poraz pierwszy poznam Mamę mojego chłopaka, z którym spotykam się ponad 3 miesiace. Będziemy koło 2 godzin jechać razem w trójkę autem a później dzień spędzimy w domu i wieczorem wrócimy spowrotem. Obawiam się tego spotkania, chciałabym dobrze wypaść. Co mi wypada a czego nie? Jak się ubrać? Myslałam, żeby na sportowo, luźno. Raczej chodzę elegancko ubrana ale moze zdarzyć się tak, ze na miejscu będziemy musieli coś usprzątnąć.... i nie chciałabyć głupio wyglądać. I kto powinien siedzieć przy kierowcy, którym będzie mój chłopak? Sądzę, że jego Mama....

Gość lkjhgfdd
słuchaj , jezeli samochód jest twojego chłopaka, to on powinien prowadzić, zreszta to małe piwo, juz oni to ustalą między sobą, nie musisz sie tym martwić. Jezeli wypad jest za miasto, to nie przesadzaj z elegancją, lepiej co prawda starannie, ale bardziej luzno, tym bardziej, ze jak piszesz możecie tam przy czyms popracować. Na wszelki wypadek, gdybys sie czyms upackała, wez cos do przebrania. Makijaz delikatniejszy , i luz...

Gość kobietka801
No tak właśnie myślę :) Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Buźka :*