Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziunia 19

podajcie wasze ulubione imiona żenśkie i znienawidzone najbrzydsze

Polecane posty

Nie lubie- Karolina Kazda dziewczyna o tym imieniu ktora poznalam byla strasznie falszywa I Magda tez nie znosze. Bardzo lubie: Anita, Monika, Olena

Najlepsze to:Justyna(moje własne),Aleksandra(moje drugie),Natalia,Weronika,Jagoda,Faustyna(może za bardzo się kojarzy z kościołem,ale jest kobiece i delikatne),Marcelina,Ewa,Iwona. Nie lubię wszelkich zagranicznych tworów typu Jessica,Vanessa,Samanta,Noemi(to nie są imiona dla człowieka!).Odpada też wszechobecna Julia-zdecydowanie zbyt oklepane,poza tym przykre skojarzenia.

Najladnejsze : Natalia, Ewa, Nina najbrzydsze : Anna, Alicja, Joasia, Ola, Patrycja, Daria,

Gość ale stary topic!
Dla mnie najładniejsze to: Krystyna (kojarzy się z kryształem, czymś krystalicznie czystym) Matylda (kojarzy mi się z kimś odważnym, co dostaje od życia wszystko, czego chce) Alicja (bo z Krainy Czarów) Te, których nie lubię: Agnieszka (wszystkie, które znam są niefajne delikatnie mówiąc) Nikola (kojarzy się z niczym, zwłaszcza w pisowni Nicola) Dorota - bo nie podoba mi się i już Magda i Kasia (takie dziewki od krów, chociaż Magdalena i Katarzyna już ok.)

Gość open your eyes guano apes
denerwuje mnie to że teraz imię Julia jest tak oklepane :o 16 lat temu zakonnica zdziwiła się, kiedy mama chciała mi dać takie imię... a teraz? pełno tego :o

Gość A CO SĄDZICIE O IMIENIU
PATRYCJA?

Gość fankaborysa
Najładniejsze imię to Borys tak nazwe swojego synka;* Oraz Kamil . A dla dziewczyny to Monika ,Angelika i Wiktoria

Mnie się podoba dla chłopca:Paweł,Piotr,Przemysław(znam samych idiotów Przemków,ale imię fajne),Mikołaj i Ziemowit(Ziemowitek,Ziemek,Ziemuś,jak syn Piasta).A,ja też nie lubię imienia Nicola.Rodzice niekiedy wykazują się inwencją twórczą,jeśli chodzi o imiona.Ktoś chciał niedawno nazwać syna KERMIT!!Niedługo to będą dawać Shrek..

Mnie się podoba dla chłopca:Paweł,Piotr,Przemysław(znam samych idiotów Przemków,ale imię fajne),Mikołaj i Ziemowit(Ziemowitek,Ziemek,Ziemuś,jak syn Piasta).A,ja też nie lubię imienia Nicola.Rodzice niekiedy wykazują się inwencją twórczą,jeśli chodzi o imiona.Ktoś chciał niedawno nazwać syna KERMIT!!Niedługo to będą dawać Shrek..

Gość TYSIA :)
Najładniejsze: Basia ,Eliza ,Sylwia ,Laura ,Kinga Najbrzydsze: Kaśka ,Gośka ,Bożena ,Dorota ,Hanna

Gość vthmhnmhg
znienawidzone: agnieszka i paulina 😠

Gość Prinzesska27
Nie lubie staropolskich imion typu Zosia Stasia. Anna Marie, Jolien,Soraya, Lisa ementualnie...

Gość Babka boska .xdd
+Milena (jakoś tak po prostu) +Kinga +Laura +Jagoda +Sabina (sentyment...) +Karina (nie aż tak bardzo jak te na górze ale też) -Kasia (wspomnienia) -Małgosia (wspomnienia) -Janina -Arletta -Zuzia (dla małej dziewczynki OK. ale do 50-letniej kobiety to głupio moim zdaniem brzmi)

Gość kobieta635375733
najładniejsze: Julia Marlena Laura Sandra Aleksandra (ale Ola już nie) Anna Natalia Karolina Paulina Klaudia najbrzydsze: Justyna Angelika Jowita Olga Wioletta Agata

Gość rózga20
Śliczne : Zosia, Maja, Maria, Ania, Felicja, Alicja, Nina, Emilia, Julia, Anielka Ładne: Kasia, Amelia, Weronika, Frania, Tola, Asia Złe skojarzenia: Kamila i Klaudia (2 głupie, zdradliwe małpy), Oliwia (pusty, gruby kloc), Karolina (ja też mam tak że wszystkie Karoliny które znam są no... ni za fajne) Nie znoszę: Mariolka, Baśka, Dorota, Kryśka, Iza PS Chcę podkreślić że te złe skojarzenia to tyczą się konkretnych egzemplarzy, oczywiście nie wszystkich dziewcząt o tych imionach :)

Gość PIKPOOOK
NAJBRZYDSZE ANIA!!!! MONIKA!!!!!!!! (OHYDA) MARIOLA!!!! JUSTYNA SYLWIA EWELINA!!!!!!!!!! NICOLA!!!!!!!!!!!!! AŚKA!!!! DOROTA!!! IZA!!!! WERONIKA!!! WIKTORIA!!!!!!!!

Gość PIKPOOOK
PIEKNE DARIA!!! MICHALINA!!! ROZALIA!!!

Gość a ja lubię imię Iza i Gosia
a nie znoszę: Violetta, Honorata, Żaneta

Gość klaustrofobia
straszne- nicola, oliwka, jesica,roksana sliczne-joanna, adrianna, nel,alicja, anna im bardziej patologiczni rodzice tym imie bardziej wymyslne im bardziej wukształceni i normalni imie normalne proste patologia mysli, ze prze z nadanie dziwnnego imiena zmieni patologiczny los dziecka.

Gość Dziewczyna Ja
ja tam mam na imię Sara, nikt nie wymienił więc na szczęście jest neutralne :) +Natala, Ola -Ewelina, Jolka :/ A z męskich bardzo podoba mi się Sebastian, Kubuś, Olaf :)

Gość dziunia125.
+Joanna -Elwira