Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anicca

Sińce pod oczami

Polecane posty

Gość matyldam
Kiedyś czytałam,że powinno stosować się te maści,które przeznaczone są na hemoroidy.Może coś w tym jest...

Gość agawanka
Margarit dziękuje i sprobuje rady 🌼 Milka27 a w jakiej cenie jest ten korektor Asor??

tak, w jakiej cenie jest ten korektor astora i czy nie sciera sie po jakims czasie... bo ja czasem cos naloze na twarz, po paru godzinach patrze w lusterko i jestem przerazona... bo z korektoru nic nie zostalo ;/

Gość siedzicie
na kafeterii nocami - rano pobuda- to sie worki pod oczami pojawiły!!:P sen najlepiej leczy,wszytkie oragny odpoczywaja i sie regenerują...(wiem ze nerki lubią sobie ,,pospac")

Gość ja również nie polecam
tego sztyftu Vichy: jest drogi ok 60 zł, kompletnie NIC nie daje, owszem łatwo się go nakłada ale starcza na maksimum miesiąc chociaz nawet chyba jeszcze krócej (producent obiecuje 3 miesiące--bujda) a poza tym jak się konczy to smarując tym sztyfcikiem pod oczy drapie się skóre pudełeczkiem w którym jest osadzony!! wiec ostatni tydzien uzywania to było wydłubywanie resztek palcem! nie kupujcie nie warto!!!! sama mam potworne cienie od dziecinstwa, mam małą wadę serca ale wszyscy lekarze których pytałam mówią ze to po prostu taka moja uroda:) z kremów pomagają owszem niektóre ale tylko te z górnych półek czyli kosztujące 1/4 przecietnej pensji!! efekt owszem był...dopóki uzywałam!!, stwierdziłam ze na dłuższa mete za kosztowna impreza!! baaaaardzo polecam moim zdaniem rewelacyjny korektor Rimmel Hydrasense, w płynie. Jest porównywalny do tych naprawde drogich a cena to tylko 23 zł. Jest wydajny, dobrze kryje, nie podrażnia, i nie wysusza skóry, warto kupic!! nie próbujcie uzywac pod oczy korektorów w sztyfcie: wysuszają i podrazniają, a poza tym przy nakładaniu naciąga sie skóre--> zmarszczki:( walcze z cieniami już wiele lat i doszłam do wniosku ze cudów nie ma i nie znikną napewno!! no chyba ze operacja plastyczna a na to nigdy i za nic sie nie zdecyduje...:P na mnie najlepiej sdziała lekki kremik odzywczy (wcale nie musi byc kosmicznie drogi!!!) moj ulubiony korektor i najwazniejsze SEN:) dlatego wyłączam zaraz kompa i ide lulu :) pozdrawiam:)