Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dała mi babka

dostałam od babki prezent

Polecane posty

Gość dała mi babka

majtki duze takie koloru róż majtkowy fuuuuuu skąd ona je ma przeciez takich juz nieprodukuja dziwny materiał taki przeżroczysty delikatny i nie rozciagliwy. okropnośc i musiałam udawać ze się cieszę. mama się śmiała ze mnie bo wiedziała o co chodzi. Stara babka nie zna się. Szkoda ze mi beretyu nie dała mocherowego:O

Gość dała ci
ale nie uzywane?

Gość berta z beretem
moze trzymała za dawnych czasów i odszukała po latach podczas porządków. No i dała ci:) a beret akurat bys miała na wiosnę. :)

Gość berta z beretem
a bedziess nosić?

Gość dała mi babka
nie , no coś ty. za duże na mój tyłek. dam mamie:) mam pewnie bedzie albo połozy w szafie i da kiedys swoim wnukom tez i tak będą szły z pokolenia na pokolenia:P

.... chyba by pasowały do biodrówek ....hahahha :)) niezła ta babcia ...pozdrowienia dla niej...:))

Gość moja bka mi nieraz
dawała sweterki robione na drutach w kolorach: wsciekle pomarańczowy i czerwono-różowy :O Dodam że je nawet zakładam, ale tylko jak jestem sama w domu i robię wielkie porządki

Gość zal
az zal sluchac jak szanujecie swoje babcie, mowiac babka i z taka kpina.

Gość pani nocy
wiesz co droga autorko? ciesz sie ,ze ją masz i szanuj poki masz jesli"babcia" cos dla ciebie znaczy;)

Gość wydaje mi sie
ze zadne z nich nie wyrazilo sie nie pochlebnie o swojej babci, a wam sie cos ubzdurało. Powiedziec na babcie - babka, to nic zlego przeciez.

Gość klasyczna
I takie gacie się przydają. Ja mam takie rezerwowe zakładam je kiedy mam okres albo dodatkowo kiedy jest zimno. Nie wyrzucaj - przydadzą się.

Gość +++++++++++++++++++++
Szkoda, że tobie nie dała slownika ortograficznego

Gość +++++++++++++++++++++
Szkoda, że tobie nie dała slownika ortograficznego

Hej ludzie to prowokacja.Już kiedyś był taki topik i różowych galotkach od babci.

Gość gość
Ja kiedyś też dostałam takie bazarowe gacie.byly beżowe,za duże o 3 rozmiary,miały wysooooki stan,zakrywały grubo powyżej pępka a materiał z którego były zrobione na pewno nie umozliwil by skórze oddychania

Gość Pytel
Chyba każdy kiedyś coś takiego dostał

Gość gość
Ja kiedys dostalam 2 pary butod od obcej pani z ulicy za pomoc w zakupach chora biedna starsza pani I juz nie zyje bo jej dom kupil ktos inny ...:(. Te jedne byly granatowo-biale nawet wygodne, drugie bordo sie nie nadawaly do niczego...;). To chyba byly obuwie z czasow jej mlodosci i miala sentyment, wiec akurat padlo ma mnie ;). Mile to bylo i granaty nawet bym gdzies zalozyla lecz sie wyprowadzilam a moja siostra chyba je wyrzucila.. :(

Gość gość
Wow az 2 pary...;)

Gość gość
Ja od przyszywanej babci dostaje takie cuda...wielkie gacie,poliestrowe bluzki,śmierdzące sztucznością skarpety.nie wiem skąd takie pomysły czerpie,wolałabym czekoladę czy inny drobiazg.