Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mexi

Jak wygląda wizyta u kosmetyczki?

Polecane posty

Jak to wygląda w etapach? Czy najpierw jest jakaś rozmowa, potem ogólne oględziny? Ile trwa zabieg oczyszczania twarzy (z wągrów itp) i jak długo potem utrzymuje się efekt. No i czy leży się w jakiś osobnych pomieszczeniach czy jedna babka obok drugiej?

jesli wejdziesz do kosmetyczki a ona tylko popatrzy sie na buzie i bedzie chciala robic zabieg to nie jest to dobry salon W kazdm salonie kosmetyczka na pierwszym miejscu poinna przeprowadzic wywiad, przykladowe pytania: z jakim problemem przychodzisz jak dlugo ten problem istnieje czy probwalas juz cos z nim robic w celu jego usuniecia czy masz uczulenia. Lezanki sa obok siebie, niektore maja mozliwosc ogrodzenia sie zaluzjami jesli np wykonywany masaz, pielegnacja piersi lub inne takie zabiegi.

Ale jak się leży obok siebie, czy to nie jest dla was krępujące, jak np. kosmetyczka zmyje wam makijaż i zacznie wyciskać pryszcze bądź wągry? A ile kosztuje takie oczyszczanie? czy potem można normalnie wyjść na ulicę czy wygląda się jak potwór?

jesli chodzi o oczyszczanie to jaknajbardziej moze to zrobic za parawanem, ale jesli klazie maseczki, henne czy itp to po co? Przeciez klienki tam leza a nie chodza i ogladaja twarze innych klientow. Owszem, bo takim zabiegu jest sie czerwonym. Czasem jest to dosc intensywne.

Gość karolina2666
moja kuzynka chodzila czesto do kosmetyczki teraz ma twarz jak dziurawiec ble

bo tak szczerze mowiac od takiego oczyszczania twarzy juz sie odchodzi w gabinetach. teraz glownie peelingi ida w ruch.

A ile kosztuje taki standardowy zabieg oczyszczania twarzy? Bo ja w sumie to nie wierzę, że jakieś pilingi pomogą oczyścić twarz. Jak się nie wyciśnie, to nie wyjdzie ze skóry. Nie ma szans.

taki zabieg roznie kosztuje, ale tak mniej wiecej 50-80 zl. Moja kolezanka miala na czole wagry, pelno ale taki male i np jej powiedziala ze najlepiej to kwasami usunac.

A może niech wypowiedzą się osoby, które mają trądzik albo jakieś wypryski, czy opłaca się chodzić do kosmetyczki na czyszczenie twarzy i jak często to robicie?

Tak sie sklada ze ja mam tradzik ( i jestem tez przyszla kosmetyczka) i radze ci jak masz tradzik w zadnym razie nie chodz na takie oczyszcznie bo ci sie rozsieje!

Gość hmm?
A ja mam takie bardzo nietypowe i głupie pytanie... ile razy jestem w gabinecie kosmetycznym, np na oczyszczaniu twarzy to zastanawiam się czy powinnam zdjąc buty, kładąc sie na fotel ?? Jak Wy robicie? Niby jest na fotelu taka folia chroniąca przez zabrudzeniami, ale czasami dziwne czuje się nie ściągając ich ?

Gość fjrbg;arg
no własnie,odswierzam bo tez mam ten problem z butami

Gość okulary
Można zawsze zapytać,czy trzeba sciagnąc buty:):D a co bozia języka nie dałą:)kto pyta to wie,kto mysli to ma dreczące mysli:)