bounty_22 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 zastanawia mnie na czyjej głowie powinno być kupowanie tabletek...moje drogie...płacicie za nie same?...1 miesiąc wy - 2 chłopak i tak na zmianę?..pozwalacie by to oni kupowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owiedka21 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 hm...u mnie to wygląda tak: za tabelki,wizyty u gina i ewentualne lekarstwa/witaminki płaci mój chłopak :) chociaż ja oczywiście protestuje.Jednak jego zdanie jest takie--że skoro ja się muszę w pewien sposób \"truć\" to on to w taki sposób rekompensuje,bo przecież oboje czerpiemy z tego przyjemnosc :) a poza to on już pracuje,a ja studiuje :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmm Napisano Kwiecień 6, 2006 moj chlopak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MNMNMNM Napisano Kwiecień 6, 2006 Ja mam tabletki za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jarcuniaaa Napisano Kwiecień 6, 2006 moj chłopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oboje pracujemy Napisano Kwiecień 6, 2006 zarabiamy podobnie...ja płacę za wizyty, tabletki, itp. Z drugiej strony on zawsze płaci za puby czy czasami restuaracje itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga2 Napisano Kwiecień 6, 2006 razem na pól ale raczej on buzka.....!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konfitura wisniowa Napisano Kwiecień 6, 2006 dokładnie tak samo jak u owiedka21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bidulka Napisano Kwiecień 6, 2006 A ja sama płacę za tabsy i gina... fajnie Wam, bo mnie o juz zaczyna wkurzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowa era Napisano Kwiecień 6, 2006 dzielimy sie ale wiekszosc płaci on w aleznosci od aktualnej sytuacji finansowej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość płacimy na zmianę Napisano Kwiecień 6, 2006 raz ja raz On, na początku chciałam to robić sama, ale się nie zgodził, z poprzednim chłopakiem był ten sam układ:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_sobie_agusia Napisano Kwiecień 6, 2006 ja płacę, za wizyty również, czułabym się niezręcznie gdyby on płacił, pomimo, że on pracuje, a ja studiuję i utrzymuję się tylko ze stypendium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka22 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 Nażeczony!!!!! TO on kupował i teraz jak jestem na \"odwyku\" kupuje gumki to dlaczego ja mam sama kupować tabsy wystarczy ze sie tym truję hihihi Wiedziałyscie ze aby mieć jakikolwiek zabieg trzeba odstawić tabsy????? Bo ja nie wiedziałam i 29 maja mam cewnikowanie serca i musiałam odstawić!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba naRZeczony Napisano Kwiecień 6, 2006 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorkiszon 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 Mój mężczyzna płaci,ja płace za wizyty u lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potyliczka 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 A ja nie używam tabsów. A za gumki płacimy raz on raz ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bounty_22 0 Napisano Kwiecień 10, 2006 no i ciekawość zaspokojona ...dzięki kobietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Kwiecień 17, 2006 za wszystko płace ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perffumka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tschumi Napisano Kwiecień 18, 2006 U nas ja place. Ale nie zawsze mam pieniaki, dlatego ciezko mi, placic za lekarza i za tabletki...chcialabym by czasem on zaplacicl, ale glupio mi prosic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frostka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 za tabsy płaciłam ja - za gumki mój chłopak (po ślubie kaska wspólna wiec razem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hubba_bubba Napisano Kwiecień 18, 2006 jak dac do zrozumienia facetowi zeby placil za pigulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość susi Napisano Kwiecień 18, 2006 normalnie. mówisz mu ze jeden miesiac płacisz Ty, a drugi on. w koncu antykoncepcja to sprawa obojga. poza tym jeśli jesteście razem (czyli sie kochacie) to chyba nie jest trudno porozmawiać na taki temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 facet :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość team Napisano Kwiecień 19, 2006 wiec płacimy na połowe - to zarowno moja przyjemnosc jak i jego - z tym, ze ja musze o tym pamietac:) i siebie "truc".nie ma nic za darmo, wiec.....nich placi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatia Napisano Kwiecień 20, 2006 ja płace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anais-anais 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 raz ja raz on :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cest moi Napisano Kwiecień 20, 2006 ja płacę i za tabletki, i za wizyty u ginekologa nie potrafiłabym go prosić o to, aby mi fundował pigułki, tym bardziej, że biorę je dla własnej pewności, żeby się nie stresować... bo on nie może miec dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcintt Napisano Kwiecień 20, 2006 Wiele zalezy od dziewczyny jeżeli ona dokłada się do rachuków za restauracje czy kino tp ja mogę do środków antykoncepcyjnych. Choć najczęściej jest tak że ja płace za zabawe ale za środki antykoncepcyjne już nie. No bez przesady. Jak bardzo możesz być bezczelna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szkielko 0 Napisano Kwiecień 28, 2006 niestety moj nigdy sie nie zadeklarowal ze mi kupi.mowi ze to byla moja decyzja zeby brac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach