Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana23

Czy przy PCOS pozostaje nam tylko Diane 35???

Polecane posty

Gość załamana23

Pytanie do Dziewczyn z ta choroba.Jakie inne srodki hormonalne oprocz Diany przyjmujecie?czy Wam pomagaja?a moze ktoras z was leczy sie inna metoda niz hormonami.Bardzo prosze o wypowiedzi poniewaz nie mam juz sily i błąkam sie po lekarzach ktorzy zasze przepisuja diane a ja sie po tych tabletkach fatalnie czuje.

a na takie zaburzenia hormonalne i krotkei cykle mozna na przyklad t eplastry evra miec lub tabletki yasmin brac..(tylko w clelach terapeutycznych) ?++++++

Gość załamana23
ale czyte plastry maja dzialanie anty androgenne czyli czy zapobiegaja np nadmiernemu owlosieniu?

Gość załamana23
podnosze

Gość w temacie
ja kiedys zaczełam brac Diane i było gorzej niz przed rozpoczeciem kuracji, a teraz biore androcur w połaczeniu z harmonetem...objawy ustapiły, wszystko zalezy od lekarza i oczywiscie wczesniej trzeba zrobic badanie poziomu hormonow

Gość załamana23
ja juz nie mam sily bo kazdy lekarz mowi co innego ,mam zrobione badania wolny testosteron ,prolaktyne,i androstendion i tylko ten ostatni mam podwyzszony.jestem na etapie poszukiwania lekarza,ale boje sie ze on tez przepisze diane a tego swinstwa nie bede brac

Gość Olciaaa
Ja też mam dosyć różnych hormonów.Teraz odłoże ni zobaczę co ze mna będzie?!!!zbadam hormonki

Gość załamana23
up up

Gość Patka21
Ja biore Yasmin,Dezoxymethazon,Metformax i kropelki Perionorm. Wczesniej bralam Diane,ale mialam niezbyt dobrego lekarza,teraz trafilam na odpowiedniego i dostalam calkiem inne leki,ale oczywiscie wczesniej robilam poziom hormonow i tomografie komuterowa. Pozdrawiam

Gość załamana23
narazie chce doprowadzic moj organizm do porzadku ,starania chcialabym zaczac za 2 lata.calay czas poszukuje dobrego lekarza,teraz jestem umowiona na wizyte na 20 kwietnia do pani doktor.moze kobieta poradzi mi cos konkretnego.