Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hp

Kto z was mieszka w kawalerce?

Polecane posty

Gość hp

Może macie jakiś pomysł na fajny wystrój wnętrza małym nakładem finansowym?

Gość hp
co - nikt nie mieszka?

Gość bez żartów
:P

Gość hp
why ? przecież wszystko jest możliwe:)

Gość hp
aż (tylko) 27 :)

ja podobnie ;) sama sie zastanawiam jak urzadzic je :) łazieneczka jest ładna i o dziwo spora jak na takie malutmkie mieszkanko ale za to kuchnia to kliteczka hihi

Gość hp
Ja mam łazienkę całkiem całkiem ale mam zamiar tam kabine wstawić, wygodniejsza... a kuchnię ,a, sporą, jak na te 27 metrów:)pokój sama pomalowałam...wygląda tragicznie:)))

hihi a u mnie jest taki delikatny seledyn :P a w jakim miescie mieszkasz jesli mozna wiedziec? ja mam wynajete poki co to takie przejsciowe mieszkanko :)

Gość hp
w B-stoku, ja mam swoje,początki w takim mieszkanku były bardzo trudne, tylko kuchnia, łazienka i pokój, ewentualnie na klatce mogłam sobie jeszcze posiedzieć:)

Gość kajkoko
ja kiedyś mieszkałam w kawalerce i powiesilam sobie wypasiony obraz na scianie, który zajmował prawie ją całą, naprawde robiło to wrażenie, meble może były skromne, ale obraz powalał przez to miałam naprawde super wnętrze, podobne obrazy znalazłam w sklepie www.galeria-obrazow.home.pl, mają tu właśnie takie duże formaty, a ceny są dosyc spoko

Gość ja mam 33
metry, pokój z ankeksem i spora lazienka i tez jestem w fazie urządzania robicie kącik na spanie i osobo część dzienną? ja totalnie nie mam pomyslu co z tym zrobić....

Ja nie mieszkam w kawalerce, ale kiedyś mieszkałam. Grunt to jakieś fajne dodatki, ponieważ w tak niewielkim mieszkanku, nie ma co myśleć o jakichś dużych stylowych meblach. Ja np. kupuję na myin.pl różne dodatki, bo są bardzo stylowe i eleganckie. Takimi drobiazgami można fajnie wystylizować wnętrze.

Gość ja mieszkam
w kawalerce 20,3 m. wraz z mężem i dzieckiem.