Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena B.

to było wczoraj....

Polecane posty

Gość Marzena B.

umówiłyśmy sie z koleżankami w naszej jedynej miejscowej restauracji Kaskada. siedziałyśmy, piłyśmy cole, ale gadka sie nie kleiła.:-( czekałyśmy aż coś fajnego sie wydarzy.........i stało sie!!! podjechał ON! swoim UAZem, rocznik 1978, zajebisty rózowy metalik. był z dwoma kumplami, ale to na niego polują wszystkie laski w okolicy. wszedł do Kaskady dumnym krokiem, a kumple jak ochroniarze za nim. jest po prostu boski, a imie jego jakże elektryzujące, Michał. był ubrany w t-shirta z nadrukiem PSB (polskie składy budowlane), bo podobno, jak mówi, należy do jakiegoś sqadu.:-) spodnie z nadrukiem DJ BOBO na nogawkach, i gustownych adidasach z dwoma paskami. te jego blond włosy są tak seksi, że ......eh dziewczyny......jak ON na mnie spojrzał tymi swoimi boskimi oczami...mmmm...;-) niestety tylko spojrzał.:-( podszedł do baru i powiedział do barmana tym swoim władczym głosem - cognac prosze!.....no mówie wam, cudo chłopak. potem wyciągnął z tylnej kieszeni spodni żółty grzebień i zaczesał te swoje platynowe włosy tak że myślałam że moje i tak już ślizkie majtki nie utrzymają mnie na krześle w pozycji siedzącej.;-) potem z chłopakami na szafie grającej puszczali kawałki O-ZONE.:-) jak go zdobyć dziewczyny? jak zwrócić na siebie jego uwage? jak być dziewczyną Michała?:-0 poradźcie.....Marzena.

Gość **************************
i ma zółty grzebień :P:P:P

Gość sprawa bardzo powazna
ale sam boski Michal zlapie sie na te majty ;)

Gość Marzena B.
no wiecie? ja widze tylko jego dobre strony.....dla mnie ON jest po prostu boski.;-) jak do niego zagadać? prosze was pomóżcie.:-0

Gość Marzena B.
prawie 17, a co ma wiek do tego wszystkiego?:-0

Gość Marzena B.
gdyście go dziewczymy widziały....eh....wszystkie sie za nim uganiają. może mieć każdą, a już przejechać sie po okolicy tym UAZem....mmm...:-)

Gość Marzena B.
przepraszam za błędy, ale cała drże....dzisiaj znowu ide z koleżankami do Kaskady.....może ON tam będzie.:-)

Gość gola85
UAZ z 1978... Górna póła!!! Ja chce odbic tego Michała;) Gdzie mieszka, Kozia Wulka, czy Antoninek w Lubuskiem???

Gość lola radzi
uwazac zeby bosski michas cie nie przejechal przypadkiem swoim uazem marzenko :P

Gość Marzena B.
dzieki za takie rady.:-0😭

Gość marzenko a jak to jest miec
mokro w majtach :O:p

Gość stare dobre czasy
2 lata temu ;)🖐️