Pati86 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 Wiem że są gusta i guściki ale powiedzczie dodzy forumowicze co jest lepsze chudy patyk czy kobieta przy kości?Jestem bardzo ciekawa waszej opini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wychodzę z założeniea że Napisano Kwiecień 6, 2006 kobieta powinna mieć biust i tyłek aby facet miał za co złapać oczywiście bez przesady no ale co to za seks z kościotrupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jejku ZENADA do kwadratu Napisano Kwiecień 6, 2006 przy kości tak, przy sadle kobiet nie lubią. No i jak marzeniem kobiety jest, miec dupe i biust , zeby facet miał za co łapać , to gratuluję podejscia .Dużo musi sobą TAKA do łapania za dupe i biust reprezentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wychodzę z założeniea że Napisano Kwiecień 6, 2006 nie łapać sobie może facet takiej kobiety a nie każdy a jeśli myślisz że faceci lubią heblować drewno to jesteś w błędzie pewnie sama masz biust a i same kośic to ci żal :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet nie pies..kości nie lubi Napisano Kwiecień 6, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 Myslę, że mężczyźni mają większy wybór, aniżeli tylko chude patyki lub kobiety przy kości. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kichaaaakaszana Napisano Kwiecień 6, 2006 Oczywiście umieszczenie tego topiku na antykoncepcji, jak najbardziej określa poziom umysłowy autorki. I ty lepiej dziewczyno juz nic dzisiaj nie wcinaj. da to lepszy rezultat, od wypisywania głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelna23 Napisano Kwiecień 6, 2006 no tak na tym forum to kurwa kazdy jest mádry, faktycznie , po tym ze umiescila topik nie tu gdzie trzeba mozna zmierzyc jej intelgencje, wes sie piznij w leb kichaaaakaszana, wszystkie jestescie kurwa boskie , wszystko wam sie udaje, i wszystkie szczuplutkie i zapewne piékne,, zaraz mi tu jakas piznie ze ja pewnie tez jestem jakas przy kosci itp, nie, mam 178 cm 60 kg wagi , takze wasz tekst o wadze mnie nie ruszyl, zdolne jestescie tylko do krytyki, tyle w was jadu, ja pierdole co za pizdy, od poczátku roku nie wypowiedzialam ani nie napisalam tylu brzydkich slow co tu, ale mnie nerw trzepná, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropa8 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 Faceci generalnie lubią mięsko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiwik11 Napisano Kwiecień 24, 2006 jestem zalamana czasem waszymi wulgarnmi wypowidziami jestescie straszne.... co do facetów;) ich spytajcie... moje slonko nigdy nie zachwycał si szkieletorkami, nawet denerwuje go jak czasem wspominam o odchudzaniu! jestem dla niego akurat:) ehehhe, nic dodac nic ujac. nio faktycznie jak tak sobie pomysle...nie jest ze mna najgorzej ;) yuppi najlepiej być średnią :) miedzy chuderlaczkiem a grubaskiem. chociaż każdy ma inny gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach